powerblade Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας επειδη θελω να αγορασω μια παρα πολυ καλη δερματινη θηκη καπνου πιες εινε παρα πολυ καλες? το ποσο που διαθετω εινε μεχρι 23 ευρω. οι δερματινες θηκες καπνου απο την marvel εινε καλες? πια θα μπορουσατε να μου προτεινετε? Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2018 από powerblade
powerblade Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 κανενας δεν γνωριζει απο δερματινη θηκη καπνου? ??
draculias Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Καλημέρα Marvel είχα θήκη καπνού δερμάτινη μια χαρά είναι και οικονομική, νομίζω στα 16 ευρώ την είχα πάρει από Ψυρρή από κατάστημα με καπνικά (έχει ποικιλία). Την μάρκα δεν την γνώριζα (πέρα από τα comics ), αλλά είναι ανθεκτική και ποιοτική. *Άσχετο, συμβουλευτικά και μόνο και χωρίς ειρωνεία, μετά την θήκη, να ακολουθήσει και σωστή γραφή, θα κρατήσει περισσότερο. Επαναλαμβάνω, φιλικά, γιατί ο γραπτός λόγος παρεξηγείται εύκολα.
draculias Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Χαχαχα καλό! Τόμσεν. Βρίσκεις κάτι λάθος στην συμβουλή παρόλα αυτά; Ή η σκέψη τερμάτισε στο σχόλιό που έκανες;
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 οχι καλε συνεχιστε ελεύθερα βαστα τομσεν το μπυρονι μου για να στρίψω ενα τσιγάρο εννοούσα
powerblade Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 πια marvel θηκη καπνου σε μαυρο χρωμα μου προτεινετε να παρω? επειδη εχει παρα πολλες
draculias Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Από όλες τις μαύρες marvel θήκες καπνού που έχει διάλεξε μία
AristidisZ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Ελπίζω μόνο να μην καπνίζεις καπνό MEDUSA BLEND 1
ManFromEarth Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Στις 4/7/2018 στις 2:40 ΠΜ, powerblade είπε το ποσο που διαθετω εινε μεχρι 23 ευρω. Δεν εχω συγκεκριμενη προταση, απλα μια συμβουλη. Επειδη αν ανεβεις λιγο εχει πολλες καλες προτασεις (που παιζουν στα 23.5 εως 24 ευρω) σκεψου να ανεβασεις το μπατζετ εφοσον θελεις να επενδυσεις. 1
powerblade Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 στα 24 ευρω τι μπορω να βρω απο μαύρες marvel θήκες καπνού?? η απο καμμια αλλη μαρκα τι μπορειτε να μου προτεινετε στα 23 και 24 ευρω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα