Fontas000 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Καλησπερα σας. Εχω καποιο υπολοιπο στον λογαριασμο μου στο paypal το οποιο θελω να "τραβηξω" στον λογαριασμο μου. Εχω βαλει το ΙΒΑΝ της τραπεζας μου και τον εχω επιβεβαιωσει κιολας ( με τα 2 μικρα ποσα που μου κατεθεσε στον λογαριασμο μου το paypal για να κανω την επιβεβαιωση), και παταω μεταφορα κεφαλαιων, επιλεγω το ποσο που θελω να μεταφερω και οταν παταω συνεχεια μου βγαζει ΄΄ Απαιτούνται περισσότερες πληροφορίες. Μεταβείτε στην παλαιά έκδοση της τοποθεσίας Web για να μεταφέρετε κεφάλαια.΄΄ Και οταν παταω στο "μεταφερετε κεφαλαια" με παει σε παλια μορφη στο paypal και μου βγαζει αυτο χωρις να κανει τιποτα αλλο. Τι παιζει ξερει κανεις?
imvrios Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Τα αγγλικά σου πως είναι; Σε ρωτάω γιατί αυτό το μήνυμα δεν υποδηλώνει πρόβλημα. Απλά σου λέει ότι το ποσό ανάληψης δε μπορεί να υπερβαίνει το υπόλοιπο σου στο Paypal και σε κάθε περίπτωση υπάρχει μέγιστο όριο ανάληψης 750€ (δε σε απασχολεί, έχεις πολύ λιγότερα). Βάλε το ποσό στο πεδίο Withdrawal amount και πάτα continue. Και αν πράγματι τα αγγλικά σου δεν είναι πολύ καλά, ζήτα κάποιον να είναι δίπλα σου να σε βοηθήσει γιατί δε ξέρω αν σε ρωτάει κάτι μετά. ΥΓ. Λέει από κάτω ότι υπάρχει και ελάχιστο ποσό ανάληψης. Πάτα στο σύνδεσμο να δεις πόσο είναι γιατί δεν έχω κάνει ποτέ τη διαδικασία και δε ξέρω. Μπορεί να μην έχεις αρκετά χρήματα για να μπορέσεις να τα κάνεις ανάληψη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα