Da1Li5oS Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Χαίρεται. Σκέφτομαι να προχωρησω στην αγορά δυο ομπρελων για χρηση στο χώρο εργασίας. Οι τωρινές δε ανταποκρίνονται όπως θα έπρεπε ειδικα σε συνθήκες με δυνατό άνεμο. Εαν κάποιος διαθέτει την εμπειρία - γνωση ας μου δώσει τα φώτα του. Σας ευχαριστώ.
zio10 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Σε δυνατό άνεμο είναι δύσκολο να σε καλύψει κάποια απλή βάση. Θέλει να είναι βιδωμένες στο δάπεδο, εκτός από το να είναι αντοχής οι ομπρέλες.
Da1Li5oS Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, zio10 είπε Σε δυνατό άνεμο είναι δύσκολο να σε καλύψει κάποια απλή βάση. Θέλει να είναι βιδωμένες στο δάπεδο, εκτός από το να είναι αντοχής οι ομπρέλες. Εχεις να προτείνεις κάτι αδερφέ; Απλα το budget είναι στενό. Καμια 100αρα max. Γενικά ψάχνω vfm, πιστεύω καταλαβαίνεις κανείς δεν έχει λεφτά για πέταμα.
k_w_t Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Εμενα μου ειχαν φερει απο τον Χανο στο Μοσχατο 2 ομπρελες που τις ειχα στο μπαλκονι αντι για τεντα και ειχαν βγει σκυλια.... Τωρα για τιμες δεν ξερω παντως για αντοχη ηταν αριστες...
zio10 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, Da1Li5oS είπε Εχεις να προτείνεις κάτι αδερφέ; Απλα το budget είναι στενό. Καμια 100αρα max. Γενικά ψάχνω vfm, πιστεύω καταλαβαίνεις κανείς δεν έχει λεφτά για πέταμα. Καταλαβαίνω ναι. Δυστυχώς δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να προτείνω, απλά να δώσεις βάση και στη βάση εκτός από την ομπρέλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα