amplaxoublis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Καλησπερα σε ολους!! Διαβασα για την προσφορα της CU που εχει εδω και καμποσο καιρο , οπου στελνωντας μηνυμα με χρεωση 0,20 ευρω εχεις μεσα σε ενα 24ωρο εχεις 1+1 εισιτηριο για τα blue star ferries . Στελνω μηνυμα εδω και 2 μερες και μου γραφει οτι " Ο αριθμος διαθεσιμων εισιτηριων της b s f με cu 1+1 εξαντληθηκε , stay tuned για να παρεις κωδικο απο αυριο" . Εχει παθει κανεις το ιδιο? Αν ειναι να μην το παρω ποτε να παω να κλεισω κανονικα 2 για να μην εχω θεμα μετα... Ευχαριστω πολυ!
AristidisZ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μη περιμένεις να κλείσεις εισιτήρια για Δεκαπενταύγουστο με τέτοια προσφορά Πάρε αύριο πρωί στην Blue Star Ferries και ρώτα αν έχουν διαθέσιμα εισιτήρια για τa δρομολόγιa που σε ενδιαφέρουν (Αν βρεις σφύρα μου ) Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2018 από AristidisZ
amplaxoublis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Μη περιμένεις να κλείσεις εισιτήρια για Δεκαπενταύγουστο με τέτοια προσφορά Πάρε αύριο πρωί στην Blue Star Ferries και ρώτα αν έχουν διαθέσιμα εισιτήρια για τa δρομολόγιa που σε ενδιαφέρουν (Αν βρεις σφύρα μου ) Οχι για 20 Ιουλιου τα θελω . Εχει διαθεσιμοτητα το εψαξα .
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δεν ισχύει για την περίοδο αιχμής, νομίζω 10/7 με τέλος αυγουστου Ψαχτο
amplaxoublis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δεν ισχύει για την περίοδο αιχμής, νομίζω 10/7 με τέλος αυγουστου Ψαχτο Ευχαριστω! Θα το τσεκαρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα