doctorScien Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Λοιπόν εκανα μια αναβάθμιση (που να μην την έκανα) με μία X99 ud4 gigabyte /5960 cpu... Ενώ στην αρχή με έβγαζε στο bios και ήταν όλα οκ ... επειδή δεν έβρισκε τους δίσκους εβγαλα τα sata καλωδια . Ξαναξεκιναω με Del με βγάζει στην πρώτη εικόνα του bios ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑEI, το ποντίκι και τα πλήκτρα δεν ανταποκρίνονται ( και έχω και την εντύπωση ότι και η εικόνα είναι ελαφρά αλλοιωμένη με κάτι σαν κάθετα στιγματάκια...) ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΟΥ BIOS που είναι πάνω δεξιά ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΡΕΧΕΙ!!! Εκανα clear cmos και τωρα απλά παγώνει στο πρώτο μύνημα που μου λέι ότι πρέπει να ξανακάνω τις ρυθμίσεις..... Μετά από αυτά ξανακοίταξα την μητρική και είδα για κακή μου τύχη ΌΤΙ ΕΝΑ SATA CABLE ΠΟΥ ΌΜΩΣ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΌ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΌ ΚΛΙΠΆΚΙ ΠΟΥ ΚΟΜΠΏΝΕΙ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ!!!!!!! ΔΕΝ εχω ούτε άλλη μητρική ούτε άλλον επεξεργαστή να δοκιμάσω... Κατά την γνώμη σας τι μπορεί να φταίει? (η μητρική είναι ακόμη σεεγγύηση..)
sstratos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 23 λεπτά πριν, doctorScien είπε ΠΟΥ ΚΟΜΠΏΝΕΙ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ!!!!!!! Tι εννοείς ??? μπορεις να βγαλεις φωτο ??
doctorScien Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 εννοω αυτα https://www.amazon.com/SATA-Straight-Secure-Metal-Clips/dp/B076FNKH5Q γιατι υπάρχουν τα απλά με μόνο το πλαστικο..που δεν κουμπώνουν και υποψιάζομαι ότι κατι βραχυκύκλωσα... το επόμενο που θα κάνω είναι να τα βγάλω όλα από την μητρική και να τα ξαναβάλω..
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, doctorScien είπε εννοω αυτα https://www.amazon.com/SATA-Straight-Secure-Metal-Clips/dp/B076FNKH5Q γιατι υπάρχουν τα απλά με μόνο το πλαστικο..που δεν κουμπώνουν και υποψιάζομαι ότι κατι βραχυκύκλωσα... το επόμενο που θα κάνω είναι να τα βγάλω όλα από την μητρική και να τα ξαναβάλω.. Αν δεν πιάσει στείλε τη μητρική για εγγυηση. Το πιο αναξιόπιστο υλικό μέσα σ ένα pc είναι η μητρική, δεν νομίζω να κάτσουν να ψάξουν τι και ποιος με τέτοια failure rates Επίσης όταν φτιαχνεις ένα pc καλό είναι να μην υπάρχουν καλώδια μέσα προτού κουμπώσεις τη μητρική. Βάζε τα αργότερα όταν θες να συνδέσεις τις συσκευές Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης
doctorScien Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Lezantas26 είπε Επίσης όταν φτιαχνεις ένα pc καλό είναι να μην υπάρχουν καλώδια μέσα προτού κουμπώσεις τη μητρική. Βάζε τα αργότερα όταν θες να συνδέσεις τις συσκευές εβγαλα την παλια μητρικη και εβαλα την καινουργια.... τα καλωδια ήταν ήδη μεσα στο κουτι.. ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟ MOUSE& KEYBOARD...αλλά το ρολόι τρέχει... που σημαινει ότι η κάρτα γραφικών λειτουργεί..και μαλλον η cpu λειτουργεί... Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2018 από doctorScien
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Και μνήμες και τροφοδοτικό μπορεί να φταίνε. Τι ακριβώς αναβάθμιση έκανες? 1
ZELOMOTH Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 9 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Και μνήμες και τροφοδοτικό μπορεί να φταίνε. Τι ακριβώς αναβάθμιση έκανες? Α μπραβο.... Αμα βλεπεις οθονη αλλοιωμενη κτλ κτλ , αν δεν ειναι γραφικα, τοτε κοιτας μνημες-τροφοδοτικο.. Αν αυτα ειναι οκ, τοτε ισως οντως να εγινε ζημια απο βραχυκυκλωμα... Το λοιπον... Βγαλε τα παντα απο πανω και κανε ενα reset το bios. Πατα και 5- 6 φορες το Power button να αδειασει ο,τι ρευμα υπαρχει σε καναν πυκνωτη ετσι για σιγουρια(εννοειται βγαλμενο απο πριζα) και μετα ξεκινα βαζοντας μνημες-καρτα γραφικων να δεις τι θα κανει το εργαλειο.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα