janus5555 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Καλημέρα, έκανα μια αγορά από ebay, από πωλητή που έχει γενικά καλές αξιολογήσεις. Το αντικείμενο σε χαμηλή τιμή η αλήθεια είναι και σε μεγάλη διαθεσιμότητα. Έχουν πωληθεί μέχρι στιγμής 48 τεμάχια, δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση για κάποιο από αυτά. Πλήρωσα κατευθείαν μέσω paypal στις 6/7 και βλέπω ακόμη σήμερα ότι η συναλλαγή δεν έχει προχωρήσει- και προφανώς δεν έχει στείλει το αντικείμενο- με ένδειξη στο paypal ότι ο πωλητής ακόμα δεν έχει αποδεχτεί την πληρωμή ενώ υπάρχει ακόμη δυνατότητα ακύρωσης της πληρωμής, ακριβώς επειδή δεν την αποδέχτηκε ως τώρα. Τί προτείνετε;
villasg Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Περιμενεις αμα ειναι μουφα θα τα παρεις πισω απο paypal
darkman Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 31 λεπτά πριν, janus5555 είπε Καλημέρα, έκανα μια αγορά από ebay, από πωλητή που έχει γενικά καλές αξιολογήσεις. Το αντικείμενο σε χαμηλή τιμή η αλήθεια είναι και σε μεγάλη διαθεσιμότητα. Έχουν πωληθεί μέχρι στιγμής 48 τεμάχια, δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση για κάποιο από αυτά. Πλήρωσα κατευθείαν μέσω paypal στις 6/7 και βλέπω ακόμη σήμερα ότι η συναλλαγή δεν έχει προχωρήσει- και προφανώς δεν έχει στείλει το αντικείμενο- με ένδειξη στο paypal ότι ο πωλητής ακόμα δεν έχει αποδεχτεί την πληρωμή ενώ υπάρχει ακόμη δυνατότητα ακύρωσης της πληρωμής, ακριβώς επειδή δεν την αποδέχτηκε ως τώρα. Τί προτείνετε; Εγω μια φορα πηρα απο Ebay δυο ip καμερες οπως λες και εσυ σε παρα πολυ καλη τιμη , ο τυπος πηρε τα λεφτα αλλα δεν της έστειλε , μετα απο 10 μερες αφου ειδα οτι δεν εχει στειλει τιποτα εκανα claim στο paypal τα λεφτα ,και μου τα εβαλαν πισω ,περιπου στα 39 ευρω αν θυμαμαι καλα λογικα για να χασεις τα λεφτα σου αφου ειναι μεσο paypal δεν παιζει ,απλα αν δεις μεσα σε 2 μερες οτι δεν το εχει στειλει κανε ακυρωση
Fotia Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Νομίζω έχει αλλάξει αυτό.Αν έχει πληρώσει το paypal τον απατεώνα,παίρνεις κάποιο ποσό ,όχι όλα .
Pseudonumo Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6/7 ήταν Παρασκευή, μεσολαβεί ΣΚ...Ουσιαστικά 2 μέρες πέρασαν, περίμενε λίγο ακόμα. Edit: Ούτε μία μέρα δεν πέρασε γιατί έστειλες ξημερώματα Δευτέρας... ανυπόμονε Αφού δεν έχει αποδεχτεί την πληρωμή, τί λεφτά να χάσεις. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από Pseudonumo
janus5555 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 βασικά από τα 40 τεμάχια που πουλήθηκαν ως εκείνη τη στιγμή ήδη κάποιος άλλος αξιολόγήσε ότι δεν προχώρησε ποτέ η συναλλαγή τού στο paypal και ότι ο πωλητής δεν απαντούσε στα μηνύματα και αναγκάστηκε να κάνει ακύρωση. Έκανα το ίδιο, άφησα ίδια αξιολόγηση και άλλος ένας μετά από εμένα. Άρα κάποια μούφα παίζει..:/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα