Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγοράζω χρόνια αυτό το κακάο και εδώ και κάνα μήνα δεν το βρίσκω πουθενά. Ακόμα και σε online καταστήματα, στα περισσότερα είναι εξαντλημένο. Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι?

3d_kakao_packshot_1_.jpg

Δημοσ.

Δεν θα ήταν πιο εύκολο (και μακράν πιο γρήγορο) να ρωτήσεις σε ένα ΣΜ που πας ή να πάρεις τηλέφωνο στον Παυλίδη?

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, NemeSis1990 είπε

και ελπιζω να ξερεις οτι δεν ειναι πραγματικο κακαο. 

Όσο πραγματικό μπορεί να είναι το οτιδήποτε στη σήμερον ημέρα..

46 λεπτά πριν, Stamer είπε

Δεν θα ήταν πιο εύκολο (και μακράν πιο γρήγορο) να ρωτήσεις σε ένα ΣΜ που πας ή να πάρεις τηλέφωνο στον Παυλίδη?

Σε σουπερμάρκετ που ρώτησα μου είπαν ότι δεν τους δίνουν αλλά κατάλαβα ότι εννοούσαν μόνο αυτούς. Καλά ναι μπορώ να πάρω και τηλέφωνο να ρωτήσω.

Δημοσ.
46 minutes ago, darkscreamer said:

Όσο πραγματικό μπορεί να είναι το οτιδήποτε στη σήμερον ημέρα..

Οχι ακριβως. Μπορεις να παρεις χυμα αξιολογο κακαο σε παραπλησια τιμη. Ολες οι ελληνικες εταιρειες εχουν χειριστης ποιοτητας κακαο. Παιρνουν διαφορες ποικιλιες απο ολο το κοσμο, παιρνανε απο μια επεξεργασια ωστε να εχουν αρκετα κοινη εμφανιση, και στο πουλανε πολυ ακριβοτερα απο οσο πραγματικα αξιζει.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Getta Robo είπε

Οχι ακριβως. Μπορεις να παρεις χυμα αξιολογο κακαο σε παραπλησια τιμη. Ολες οι ελληνικες εταιρειες εχουν χειριστης ποιοτητας κακαο. Παιρνουν διαφορες ποικιλιες απο ολο το κοσμο, παιρνανε απο μια επεξεργασια ωστε να εχουν αρκετα κοινη εμφανιση, και στο πουλανε πολυ ακριβοτερα απο οσο πραγματικα αξιζει.

Δεν διαφωνώ, το ίδιο ισχύει και με τους καφέδες. Στους καφέδες έχω βρει αξιόλογα καφεκοπτεία, αλλά για κακάο να σου πω δεν έχω προσέξει κάπου. Γνωρίζεις κάποιο που να στέλνει Θεσσαλονίκη?

Δημοσ.
1 minute ago, darkscreamer said:

Δεν διαφωνώ, το ίδιο ισχύει και με τους καφέδες. Στους καφέδες έχω βρει αξιόλογα καφεκοπτεία, αλλά για κακάο να σου πω δεν έχω προσέξει κάπου. Γνωρίζεις κάποιο που να στέλνει Θεσσαλονίκη?

Ναι ακριβως το ιδιο ισχυει και με τους περισσοτερους τυποποιημενους καφεδες, και παλι ολοι οι ελληνικοι.

Κοιταξε, σωστο κακαο ειτε τυποποιημενο, ειτε χυμα, θα βρεις σε καταστηματα με μπαχαρικα κτλ. Δεν γνωριζω απο Θεσσαλονικη, αλλα παντου αλλου ετσι βρισκω.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Getta Robo είπε

Ναι ακριβως το ιδιο ισχυει και με τους περισσοτερους τυποποιημενους καφεδες, και παλι ολοι οι ελληνικοι.

Κοιταξε, σωστο κακαο ειτε τυποποιημενο, ειτε χυμα, θα βρεις σε καταστηματα με μπαχαρικα κτλ. Δεν γνωριζω απο Θεσσαλονικη, αλλα παντου αλλου ετσι βρισκω.

Οκ ευχαριστώ, θα κοιτάξω μήπως βρω κάπου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...