Neurakias Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα στην παρέα, Επειδή μέσα στην βδομάδα σκέφτομαι να αγοράσω ένα κλιματιστικό και επειδή έχω διαβάσει ένα σωρό πράγματα για προχειροδουλειές που γίνονται στις διαφημιζόμενες δωρεάν εγκαταστάσεις από τις διάφορες αλυσίδες, αν κάποιος γνωρίζει κάποιον τεχνικό που έχει χρησιμοποιήσει και έχει μείνει ικανοποιημένος (με χρήση αντλίας κενού). Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Πανος999 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Neurakias είπε Καλησπέρα στην παρέα, Επειδή μέσα στην βδομάδα σκέφτομαι να αγοράσω ένα κλιματιστικό και επειδή έχω διαβάσει ένα σωρό πράγματα για προχειροδουλειές που γίνονται στις διαφημιζόμενες δωρεάν εγκαταστάσεις από τις διάφορες αλυσίδες, αν κάποιος γνωρίζει κάποιον τεχνικό που έχει χρησιμοποιήσει και έχει μείνει ικανοποιημένος (με χρήση αντλίας κενού). Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Περιοχη? Δε νομιζω να κανουν πολλοι με αντλια κενου παντως κ δε νομιζω οτι θα εχεις θεμα αν δεν κανουν μ αυτο.. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2018 από Πανος999 Ορθογραφικο λαθος
cger Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 7 ώρες πριν, Πανος999 είπε Περιοχη? Δε νομιζω να κανουν πολλοι με αντλια κενου παντως κ δε νομιζω οτι θα εχεις θεμα αν δεν κανουν μ αυτο.. Όλοι οι επαγγελματίες κάνουν που σέβονται τον πελάτη. Υπάρχει και αντίστοιχη κατηγορία για κλιματιστικά.
ParhsG Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Νομίζω πρέπει να ρωτήσεις πριν. Το δειγμα που εχω δει ειναι πολυ βιαστικοί επειδη εχουν πολυ δουλειά και δε θα κατσουν να χασουν χρονο με αντλιες κτλ
kage Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μακαρι να ταν μονο η αντλια το προβλημα..που κ αυτο λιγα λεπτα το βαζουν. Το μεγαλο για μενα προβλημα ειναι οτι δεν κοιτανε τα specs εγκαταστασης του μηχανηματος. Π.χ. min.σωληνώσεις 1.5μετρο,αποστάσεις απο ταβανι πλαινους τοιχους και τους σωληνες να τους καλυπτουν με καναλι .τωρα κατι απορροφητικα θορυβου και ασφαλεια πινακα +ελεγχος καλωδιου μπαινουν σε 3η μοιρα. Τελος που κολανε χαλκοσωληνες με καλαι για να γλυτωσουν cents Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από kage
ParhsG Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 29 λεπτά πριν, kage είπε Μακαρι να ταν μονο η αντλια το προβλημα..που κ αυτο λιγα λεπτα το βαζουν. Το μεγαλο για μενα προβλημα ειναι οτι δεν κοιτανε τα specs εγκαταστασης του μηχανηματος. Π.χ. min.σωληνώσεις 1.5μετρο,αποστάσεις απο ταβανι πλαινους τοιχους και τους σωληνες να τους καλυπτουν με καναλι .τωρα κατι απορροφητικα θορυβου και ασφαλεια πινακα +ελεγχος καλωδιου μπαινουν σε 3η μοιρα. Παρόλα αυτά δουλεύουν και έτσι. Αν εχει μπει ενα μηχανημα χωρις ανλια μετα πχ δε ξέρω πρακτικά πως μπορει να "διορθωθεί". Πρεπει να βγει ολο το αεριο;
dalain Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Το θεμα ειναι και ποσα χρηματα ειμαστε διατεθημενοι να δωσουμε...Οταν θελουμε η δουλεια να γινει "τσαμπα" (σε καμια περιπτωση δεν αναφερομαι στον ts) προφανως και δεν θα γινει σωστη δουλεια...Ασε που τωρα ειναι και περιοδος που τρεχουν πανικοβλητοι οι ψυκτικοι και ειναι δυσκολο να τους βρεις.
kage Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν εχει να κανει η τιμη αλλα οτι θελουν να τα οικονομησουν γρηγορα..τα υλικα δεν ειναι ακριβα(σολδατος, frigo κτλ)για τα 70+ ευρω που ζητανε για μια ωρα δουλειας. Εχετε βρει κανεναν να ερχεται με ανιχνευτή καλωδιων ? Οχι βεβαια προτιμουν να ανοιγουν τρυπες με καλεμι Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από kage
BritGreek Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Επίσης, να ξέρετε ότι για να ισχύει η εγγύηση, θα πρέπει να είναι πτυχιούχος ψυκτικός, να κόψει απόδειξη, να σφραγίσει το βιβλιαράκι και να μην κόψει το φις της πρίζας του κλιματιστικού. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από BritGreek
bill999r Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 34 λεπτά πριν, kage είπε ζητανε για μια ωρα δουλειας. Σε μια ώρα δεν περνιεται κλιματιστικό. Τουλάχιστον 2-3 ώρες. Το αναφέρω απλά για να έχουμε ένα μέτρο της σωστής εγκατάστασης. Πάντως το 70αρι στην καλύτερη, διότι οι περισσότεροι χρεώνουν παραπάνω, είναι ακριβά όντως. Πιστεύω πως τα 50 ευρώ θα ήταν μια τίμια τιμή Στις 10/7/2018 στις 1:17 ΠΜ, Neurakias είπε αν κάποιος γνωρίζει κάποιον τεχνικό που έχει χρησιμοποιήσει και έχει μείνει ικανοποιημένος (με χρήση αντλίας κενού). Εγώ για την δική μου περίπτωση βρήκα τεχνικό από το texnitesonline.gr όπου ο κάθε μάστορας έχει αξιολογήσεις. Γενικά ήταν προσεκτικός κ σχολαστικός με αντλία κενού κτλ ωστόσο ήρθε μόνος του και τον βοήθησα εγώ στο κρέμασμα της εξωτερικής μονάδας (24αρι). Απαράδεκτο νομίζω, αλλά πιστεύω πως αν δεν ήθελα να τον βοηθήσω θα καλούσε βοηθο. Η τιμή ήταν 60 ευρώ, μαύρα έννοειται. Πάντως, πέρα από το προαναφερθέν αρνητικό γεγονός, ηταν εξυπηρετικός κ προσεκτικός.
BritGreek Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, bill999r είπε Η τιμή ήταν 60 ευρώ, μαύρα έννοειται. Σου σφράγισε το βιβλίο του κλιματιστικού; Γιατί αν δεν το έκανε, απλά δεν έχεις εγγύηση. Σφραγίδα και απόδειξη, οπωσδήποτε για να ισχύει η εγγύηση. Την έχουμε πάθει, γι' αυτό το γράφω. Εμείς βάλαμε πρόσφατα δύο νέα κλιματιστικά στη δουλειά, και η τιμή με τιμολόγιο ήταν 80 ευρώ το καθένα. Δεν νομίζω ότι αξίζει τέτοιο ρίσκο για ένα 20ρικο. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από BritGreek
bill999r Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Φίλε μου στο βιβλίο του κλιματιστικου μου δεν αναφέρει ότι απαιτείται σφραγίδα του εγκαταστατη πάρα μόνο σφραγίδες των ετήσιων σέρβις για 5 έτη. Αναφέρομαι σε κλιματιστικά morris. Επειλεον όταν αγόρασα το κλιματιστικό επικοινωνήσα με την Αμοιριδης Σαββίδης κ τους ρώτησα αν το σέρβις τους αναλαμβάνει την τοποθέτηση κ μου εξήγησαν ότι αυτοί αναλαμβάνουν μόνο την ετήσια συντήρηση(με κόστος 20 ευρώ) κ περιπτώσεις βλάβης. Η εγκατάσταση είναι καθαρά θέμα του πελάτη. Τώρα βέβαια κάθε εταιρία έχει τα δικά της κ φαντάζομαι στην περίπτωση σου θα ισχύει αυτό που αναφέρεις. Πάντως αν προκύψει θέμα νομίζω, χωρίς να είμαι σίγουρος πως ο τεχνικός θα δεχτεί να το σφραγίσει. Με επιφύλαξη το λέω βέβαια γτ πολλά βλέπουν τα μάτια μας... Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από bill999r
Προτεινόμενες αναρτήσεις