Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τι τρόπο μπορώ να κολλήσω κάποιες φωτογραφίες σε τοίχο, όμως να μείνουν για καιρό και αν χρειαστεί να βγουν να μην ψάχνω το χρώμα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με εκείνη τη μπλε πλαστελίνη (δε θυμάμαι ακριβώς πως λέγεται). Θα τη βρεις στα βιβλιοπωλεία 

Υγ: το βρήκα https://www.google.gr/search?q=blue+stick&oq=blue+sti&aqs=chrome.2.69i57j0l3.5549j0j8&client=tablet-android-huawei&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=xhm3o_C7legV6M:

Επεξ/σία από mylo
Δημοσ.

Εγώ θα πήγαινα για ταινία διπλής όψης για αφίσες και χαρτιά.

Όπου και να καταλήξεις όμως, αν παίξεις μπάλα με οτιδήποτε έχει κολλώδες υλικό καθάρισε καλά τον τοίχο πριν το κολλήσεις!

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Nessuno_ είπε

Εγω τις εχω κολλησει με αυτο.

Στο γνωστό πολυκατάστημα παιχνιδιών έχει 1,50 ευρώ

Τι αντοχή έχει αυτό; Θέλω να στηρίξω κάτι στόρια χωρίς να κάνω τρύπες, αν ξέρει κάποιος αν αντέχει ας πει. 

Δημοσ.

@zio10 

Δεν θα σου κάνουν δουλειά αυτά.. Πιστεύω δεν θα αντέξουν το βάρος, επίσης με την υγρασία θα χάσουν μετά από λίγο καιρό την "δύναμή τους" και θα ξεκολλήσουν/πέσουν.

Θα σου πρότεινα αυτά… εγώ έχω κολλήσει 2-3 πράγματα στο μπάνιο με το outdoor και στέκονται μια χαρά. Δεν θυμάμαι από που τα έχω αγοράσει.

3m.png

• Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ, θα το δω! Είναι και ένα προϊόν τηε pattex που λέει όχι βίδες και καρφιά, ίσως κάνει κι αυτό.

• Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, zio10 είπε

Αν είναι έτσι καλύτερα να κάνεις τρύπα! :D

Εγώ σε αλουμίνιο θέλω να τα στερεώσω.

Ναι ειναι παντοδύναμη ταινία στ'αλήθεια αλλά αμα θες να κολλήσεις σε αλουμίνιο τότε αλλάζει το πράγμα. Βέβαια και πάλι είναι overkill τόσο δυνατή κόλλα απλώς για φωτογραφίες.

• Like 1
Δημοσ.

Για τοίχο σου είπαν ήδη το blue tack. Αυτό είναι εμπορική ονομασία προϊόντος. Μπορείς να πάρεις και τα ασπρα, προτείνω καλή μάρκα καθώς είναι φτηνά έτσι και αλλιώς για να μην κινδυνέψει να σου βγάλει σημάδια στις φωτογραφίες μετά από καιρό.

Ταινία διπλή όψης ξέχνα την δεν θα βγει από τον τοίχο σε ένα κομμάτι η φωτογραφία μετά. Θα την πάρεις κομμάτια και ίσως και λίγο χρώμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...