Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 25/7/2018 στις 3:15 ΠΜ, kr0m είπε

Ως φοιτητής (λέμε τώρα) του τμήματος αυτού ΚΑΙ παιδί απο ΕΠΑΛ, σου απαντώ με ειλικρίνια πως : το 70% των πρωτοετών και ΓΕΛ αλλά και ΕΠΑΛ πέρυσι (συμπ. εμένα), ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙ. Αν θες περαιτέρω κουβέντα, ευχαρίστως να σου λύσω ότι απορίες έχεις σε πμ :P

Επειδη επεσαν να με φανε σου στελνω

Στις 26/7/2018 στις 2:04 ΜΜ, Γιάννης Χατόλας είπε

Καλησπέρα. Το Marketing μπορεί να συνδιαστεί εξαιρετικά με την πληροφορική. Εγώ τελείωσα Κοινωνιολογία και αφού δούλεψα για αρκετό καιρό σαν πωλητής έκανα μεταπτυχιακό στο Marketing και αυτή τη στιγμή εργάζομαι στο www.iekpraxis.gr έπειτα από μια μικρή περίοδο ανεργίας που ψάχτηκα μόνος μου όπως και εσύ, στηριζόμενος στις γνώσεις μου πάνω στις πωλήσεις και το Marketing. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό κλάδο με πολύ καλές προοπτικές. Εγώ θα έλεγα να ζυνεχίσεις τις σπουδές σου στην πληροφορική και να στοχεύσεις πάνω στο digital marketing. 
Μπορείς μετά να δουλέψεις freelancer σε μικρού μεγέθους επιχειρήσεις, να χτίσεις εμπειρία και σιγά σιγά να προωθήσεις τον εαυτό σου. 
Φρόντισε να ενημερώνεσαι συνέχεια και να πειραματίζεσαι με τεχνικές. 

Αυτο ακριβως περιμενα ως απαντηση τυπε ! Μου εδωσες δυναμη , το digital marketing ειναι αυτο το οποιο θελω να ασχοληθω μιας και ηδη κανω κατι αναλογο με ρουχα online

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...