Stogianz Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα,είμαι κάτοχος p9 lite (3/32) και νομίζω πως έχει έρθει η ώρα να ανανεώσω τον τίμιο Κινέζο μου του 2016. Παρακάτω έχω συμπληρώσει την φόρμα αγοράς. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας 1) Το ποσό που διαθέτουμε: εως 350 ευρώ 2) Την χρήση του κινητού : Browsing, Social Media και κανα παιχνιδάκι να περνάει η ώρα. 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: εως 6" (θα ήθελα μια αναλογία 18:9 μιας και εξοικονομεί χώρο και παίρνεις μεγαλύτερη επιφάνεια χρήσης). 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει : Quick Charge. NFC,Type-C και μια καλή πιστοποίηση ip68 είναι καλοδεχούμενα. 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Δεν είναι η πρώτη προτεραιότητά μου 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναί 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναί 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Να βγάζει μια μέρα μέτριας χρήσης (3000mah+) 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Απο Ελλάδα καθώς θα γίνει αγορά με ΠΟΛ 1150 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι ιδιαίτερα, αρκεί το μαγαζί να κόβει τιμολόγιο Πολ1150 (πολλά μαγαζιά απο σκρουτζ για να το αποφύγουν έχουν άλλες τιμές Online Και άλλες καταστήματος με αποτέλεσμα η τιμή Online με αυτή του τιμολογίου να βγαίνει σχεδόν ίδια). 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούργιο. Έχω διαβάσει και προηγούμενα θέματα πριν κάνω το συγκεκριμένο. Απο όσο είδα η κύρια πρόταση σε αυτά τα χρήματα είναι το G6 της LG.Είδα αρκετά reviews και είναι απο τις πρώτες μου επιλογές. Ήμουν κάτοχος G2 όταν είχε κυκλοφορήσει το μακρινό(?) 2013 και ήμουν πολύ ευχαριστημένος απο την εμπειρία χρήσης καθώς και το σερβις όταν είχε χρειαστεί να μου κάνουν αλλαγή οθόνης. Περιμένω τις προτάσεις σας για την παραπάνω φόρμα,ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Ερωτήσεις για G6: 1)Είδα πήρε το 8.1 oreo, γνωρίζουμε αν θα είναι treble supported το G6? (ή αν θα συνεχιστεί το support της LG και για το 2018, με βάση την εμπειρία σας απο προηγούμενες ναυαρχίδες της εταιρίας) 2)Υπάρχει κάποια επιλογή στο μενού ώστε να βγάλεις τα 3 navigation buttons και να τα αντικαταστήσεις με gestures? (όπως είναι στο redmi note 5) φαίνεται πολύ πιο καθαρή η οθόνη χωρίς αυτά
johny_geo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 LG G6 πιστεύω πως ειναι μονόδρομος σε αυτά που ζητάς. Ωστόσο υπαρχει και το Samsung A8 στα χρήματα που ζητας που αν και είναι κατώτερο απο τα S δεν ειναί κακό σαν τηλέφωνο.Επίσης αν δε σε καίει τόσο πολύ το 18/9 aspect ratio μπορεις να τσεκάρεις το Χiaomi Mi note 3 που έχει πολύ καλες κάμερες + NFC + quick charge 3.0 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα