logokrimenos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Για πείτε ρε παιδιά καμια γνώμη για γκαζόν. Θέλω να βάλω σε ένα σημείο 50 τετραγωνικά περίπου. Μου ζήτησε ένας 700€ για να το φτιάξει όλο κομπλέ και πιστεύω είναι πολλά λεφτά. Την στιγμή που πιάνουν τα χέρια μου φουλ και μπορώ να το κάνω εγώ, σκέφτηκα να διαθέσω χρήματα για μια παρα πολύ καλή ποικιλία για περιοχή 2 χλμ απο θάλασσα.
Haldol Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Ρώτα σε γεωπόνους στην περιοχή. Καλές ποικιλίες υπάρχουν πολλές, αλλά δε ταιριάζουν όλες σε κάθε περιοχή. Εξαρτάται από το κλίμα.
siracos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Στις 13/7/2018 στις 11:48 ΠΜ, logokrimenos είπε Για πείτε ρε παιδιά καμια γνώμη για γκαζόν. Θέλω να βάλω σε ένα σημείο 50 τετραγωνικά περίπου. Μου ζήτησε ένας 700€ για να το φτιάξει όλο κομπλέ και πιστεύω είναι πολλά λεφτά. Την στιγμή που πιάνουν τα χέρια μου φουλ και μπορώ να το κάνω εγώ, σκέφτηκα να διαθέσω χρήματα για μια παρα πολύ καλή ποικιλία για περιοχή 2 χλμ απο θάλασσα. Έχεις νερό ; Είναι καλής ποιότητας και έχεις την απαιτούμενη ποσότητα ; Το γκαζόν θέλει πολύ νερό και σχεδόν κάθε εβδομάδα κούρεμα , μπορείς να το υποστηρίξεις ; Αν ναι στα παραπάνω τότε ότι σου είπε ο haldol . Στην τιμή μήπως περιλαμβάνετε το αυτόματο πότισμα και η αρχική του συντήρηση ; Πολλοί το παραδίδουν αφού έχει φυτρώσει όλο , έχει πρασινίσει ο τόπος ,δηλαδή έχουν κάνει και τα πρώτα κουρέματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα