Zerg13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Βασικα τυχερος εισαι. Θα εχεις 2 οικογενειες, με οτι αυτο συνεπαγεται. Οι κανονικοι γονεις σου ειναι αυτοι που σε μεγαλωσαν. Μην εμπιστευεσαι και πολυ τους βιολογικους. αυτο με το νεφρο, το επαθε ο Locke στο lost Οταν βρηκε τον πατερα του του εκλεψε το νεφρο. επισης κοψε λιγο, στεναχωρεις τους κανονικους σου γονεις(αυτους που σε μεγαλωσαν). Και με το δικιο τους Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2018 από Zerg13 4
kage Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ειμαι στο τσακ να στειλω το λινκ σε ενα ζευγαρι που συζηταει για υιοθεσια.. Εσυ αν υιοθετήσεις παιδι σε λιγα χρονια τι θα ελεγες σε παρομοια κατασταση ? Δεν σε καλεσε να ζησετε ολοι μαζι διακοπες σου πε να πας.η οικογενεια του ξερει την ύπαρξη σου? Υ.γ. εκανα edit το προηγ.ποστ μου https://youtu.be/z4s36sEBeCc Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2018 από kage 1
kolumvitis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, kage είπε Ειμαι στο τσακ να στειλω το λινκ σε ενα ζευγαρι που συζηταει για υιοθεσια.. Εσυ αν υιοθετήσεις παιδι σε λιγα χρονια τι θα ελεγες σε παρομοια κατασταση ? Δεν σε καλεσε να ζησετε ολοι μαζι διακοπες σου πε να πας.η οικογενεια του ξερει την ύπαρξη σου? Υ.γ. εκανα edit το προηγ.ποστ μου Ναι το έγραφε ο φάκελος. Και σκέψου βρήκα τον ανιψιό του από το φβ γιατί αυτός δεν έχει φβ. Τώρα στα άμεσα σχέδια μου δεν είναι η υιοθεσία (ούτε στα απώτερα για να είμαι ειλικρινής). Και κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή στην υιοθεσία. Δεν μπορώ να μιλήσω συλλογικά για τον κάθε υιοθετημένο επί της γης. Η δικιά μου αλήθεια είναι ότι πάντα ένιωθα ότι δεν μοιάζω σε τίποτα με αυτούς, δεν ένιωθα αίμα τους. Έβλεπα όλο το σοι και έλεγα ναι αυτοί είναι συγγενείς. Κοιτιόμουν εγώ στον καθρέπτη και κόλλαγε η ατάκα "τίνος είσαι εσύ;" Δεν έχει οικογένεια του στυλ παιδιά γυναίκα αλλά ξαδέρφια και θείοι από την πλευρά του ναι ξέρουν. Είχαν κάνει και τραπέζι την πρώτη φορά και είχα συγκινηθεί πολύ. Τώρα στους φίλους σου που θέλουν να υιοθετήσουν δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να οτυς αποτρέψει αυτό. Είχα δει και στο πάμε πακέτο μια κοπέλα που ζήτησε τους βιολογικούς της και τελικά τους απέρριψε (ήταν τσιγγάνοι). Αλλά θα το ξαναπώ: το αίμα νερό δε γίνεται. Και μάλλον ούτε το αντίστροφο.
Zerg13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, kage είπε Ειμαι στο τσακ να στειλω το λινκ σε ενα ζευγαρι που συζηταει για υιοθεσια.. Εσυ αν υιοθετήσεις παιδι σε λιγα χρονια τι θα ελεγες σε παρομοια κατασταση ? Δεν σε καλεσε να ζησετε ολοι μαζι διακοπες σου πε να πας.η οικογενεια του ξερει την ύπαρξη σου? Υ.γ. εκανα edit το προηγ.ποστ μου Η Υιοθεσια ειναι σωστη, και το ζευγαρι που ζηταει, δεν σημαινει οτι θα παρει. Ξερεις ποσα ζευγαρια απορριπτονται σαν ακαταλληλα;
kage Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγραψα στο 1ο ποστ μ για το τι επαιζε και οτι πλεον εχουν αλλαξει τα σκηνικα ακομη και με ιδιωτικα συμφωνητικά ή αγορες απο εξωτερικο...τελος οτι παιζει πλεον πιο ευκολα το σεναριο "αναδοχοι γονεις".. Οπως ακομη χειροτερα τι παιζει στο μαιευτήριο μητερα με τα νεογέννητα (οχι δεν εννοω πωλησεις).το παληκαρι ηταν τυχερο που ηταν απλα παιδι ανηλικων.. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2018 από kage
orck Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, kolumvitis είπε Αλλά θα το ξαναπώ: το αίμα νερό δε γίνεται. Και μάλλον ούτε το αντίστροφο. Εχεις κολλησει σε μια μαλκισμενη παροιμια που δεν λεει απολυτος τιποτα. Τα πιο καλα μαχαιρωματα θα τα φας απο συγγενεις σου. Κανε οτι θες, τι να πω; Εγω το βλεπω σαν "κριμα τον κοπο των ανθρωπων αυτων να σε μεγαλωσουν", ξερεις, εαν δεν ξερεις θα μαθεις, το να μεγαλωσεις ενα παιδι ειναι οτι πιο δυσκολο υπαρχει, πολυ πιο δυσκολο απο το να βγαλεις ενα πανεπιστημιο η να τερματισεις ενα παιχνιδι στο hard. Βεβαια αυτη ειναι η δικια μου αντιληψη στο θεμα. Να προτεινω μια κουβεντα με ψυχολογο; Οι ψυχολογοι δεν ειναι τρελογιατροι, δεν πρεπει να εισαι τρελος για να πας, απλα πας εκει και τους μιλας και σε καθοδηγουν στην λυση. Νομιζω οτι αξιζει να του δωσεις μια ευκαιρια. Γιατι σε βλεπω να τα σπας με του γονεις σου και να σε κρεμαει για δευτερη φορα ο βιολογικος. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2018 από orck 9 1
Zerg13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) η βιολογικη μητερα δεν ζει; Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2018 από Zerg13
kolumvitis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, orck είπε Εχεις κολλησει σε μια μαλκισμενη παροιμια που δεν λεει απολυτος τιποτα. Τα πιο καλα μαχαιρωματα θα τα φας απο συγγενεις σου. Κανε οτι θες, τι να πω; Εγω το βλεπω σαν "κριμα τον κοπο των ανθρωπων αυτων να σε μεγαλωσουν", ξερεις, εαν δεν ξερεις θα μαθεις, το να μεγαλωσεις ενα παιδι ειναι οτι πιο δυσκολο υπαρχει, πολυ πιο δυσκολο απο το να βγαλεις ενα πανεπιστημιο η να τερματισεις ενα παιχνιδι στο hard. Βεβαια αυτη ειναι η δικια μου αντιληψη στο θεμα. Να προτεινω μια κουβεντα με ψυχολογο; Οι ψυχολογοι δεν ειναι τρελογιατροι, δεν πρεπει να εισαι τρελος για να πας, απλα πας εκει και τους μιλας και σε καθοδηγουν στην λυση. Νομιζω οτι δωστου μια ευκαιρια. Γιατι σε βλεπω να τα σπας με του γονεις σου και να σε κρεμαει για δευτερη φορα ο βιολογικος. Η αλήθεια είναι ότι δε νιώθω ΄άνετα να πάω σε ψυχολόγο. Τώρα καταλαβαίνω τι λες για τους συγγενείς αλλά δε νομίζω να συμβεί κάτι τέτοιο στην περίπτωση μου δεν έχουμε να μοιράσουμε κληρονομίες. Ούτε ακυρώνω τους θετούς μου γονείς σαν γονείς. Απλά έχω ανάγκη και τον βιολογικό μου πατέρα και νομίζω κάθε παιδί θέλει να βρει τους βιολογικούς του γονείς. Εξάλλου πιστεύω ότι και αυτός θα με μεγάλωνε αλλά δεν του το επέτρεψαν οι δικοί του γονείς και οι γονείς της μητέρας μου αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. 2 λεπτά πριν, Zerg13 είπε η βιολογικη μητερα δεν ζει; Φαντάζομαι ναι αλλά δεν κατάφερα να τη βρω. Αλλά και τον πατέρα μου που βρήκα μου είναι υπέρ αρκετο.
kage Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το πε πιο πανω η αλλη(?) που ειπε για phd .ειναι σε φαση yolo γιατι και ο αλλος ειναι ακομη yolo στα 40αντα+ του.. Κληρονομικα υπαρχουν αλλα τελικα δεν μας ειπες εισαι ανεξαρτητος?εχεις δουλεια?οι θετοι γονεις εχουν οικογενειακή δουλεια και μπορεις να συνεχίσεις εκει? Τι εννοεις δεν μπορεις να βρεις την μανα?αφου ο πατερας σου την ξερει... Παει για τρολοθεμα 😛 Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2018 από kage 1
kolumvitis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, kage είπε Το πε πιο πανω η αλλη που ειπε για phd .ειναι σε φαση yolo γιατι και ο αλλος ειναι ακομη yolo στα 40αντα+ του.. Τι εννοεις δεν μπορεις να την βρεις?αφου ο πατερας σου την ξερει... Παει για τρολοθεμα 😛 Ξέρω ονοματεπώνυμο αλλά δε τη βρήκα. Έγραψα πιο πάνω ότι μου είπε πως φύγαν από εκεί εκείνη την περίοδο. Θα μπορούσα ηλικιακά να τον βλέπω σαν μεγάλο αδερφό αλλά νομίζω και αυτός με αντιμετωπίζει περισσότερο σαν γιο και λιγότερο σαν αδερφό. Αλλά δεν το χα σκεφτεί ποτέ αυτό.
duende Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 εισαι 24 η 14? γιατι βλεπω σοβαροτης μηδεν και καμια προσπαθεια να μπεις στη θεση των γονιων σου..κριμα τον κοπο και οσα στερηθηκαν αυτοι οι ανθρωποι για να σε μεγαλωσουν και τωρα να τους φτυνεις ετσι στη μαπα. καλυτερα να ειχες μεινει στα μεζεα του "cool μπαμπα".. 4
txcellas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Όταν βλέπω τέτοια θέματα με ψωμί μόνο εγώ κοιτάω το προφίλ του χρήστη και κατά 99% είναι την τελευταία ώρα μέλος; Προφανως τρολαρει ο φίλος με ένα θέμα αρκετά ευαίσθητο. Αν όμως κάνω λάθος σε όλα σαν συμβουλή θα έλεγα να μην κανεις βιαστικές κινήσεις σε ότι αποφασίσεις. 2 1 1
Zerg13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλα στο λυκειο σε καναν; μια σημμαθητρια μου ειχε μεινει εγκυος πλακα πλακα. Εβαζε κατι φτηνα ανοιχτα φορεματα και ερχοταν με all star στο σχολειο. Καποια στιγμη η κοιλια της μεγαλωσε αρκετα και δεν χωραγε ευκολα στο θρανιο. Καποια στιγμη σταματησε να ερχεται...δεν ξερω αν γεννησε ή τι εγινε, τη λυπομουν βασικα. Νομιζεται οτι τρολαρω αλλα λεω αληθεια. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2018 από Zerg13 1
omghi2u Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Προφανως και ειναι cool ο "βιολογικος πατερας" ΜΠΑΜΠΑΣ δεν ειναι. Φυσικα και ειναι cool αφου 24 χρονων γομαρι σε κανανε αλλοι. αλλοι φαγανε το σκατο. αλλοι κανανε τον κωλο τους παξιμαδι φαγανε ξενυχτια στεναχωρια και ολα αυτα 24 χρονια. τωρα ο αλλος σε βρισκει ετοιμο. παρεακι καλη φαση. σε εψαχνα μωρε αλλα δεν σε εβρισκα. εσυ βεβαια τον βρηκες. βρωμα η δουλεια. και αχαριστια διακρινω απο μερια σου. ξερω , ξερω. το αιμα νερο δεν γινεται. 🤮 5 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις