Χριστίνα07 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Παιδιά καλημέρα εκανα τρύπες στα αυτιά πριν δύο μήνες περίπου και το ένα αυτί έχει κολλησει το κούμπωμα έχει πάει πιο πάνω και έχει πληγή όχι τόσο μεγάλη αλλά πονάω έβαλα οινόπνευμα και τίποτα προσπαθώ να το βγάλω αλλά δεν βγαίνει και δεν γυριζει. Μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω σας παρακαλώ 😥😥
nipoa Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 πηγαινε ( η παρε τηελφωνο για οδηγιες ) αυτον που σου εκανε τις τρυπες. η πεταξου σε ενα αλλο κοντινο παραπλησιο μαγαζι
UsualSuspect__ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 7 minutes ago, Χριστίνα07 said: Παιδιά καλημέρα εκανα τρύπες στα αυτιά πριν δύο μήνες περίπου και το ένα αυτί έχει κολλησει το κούμπωμα έχει πάει πιο πάνω και έχει πληγή όχι τόσο μεγάλη αλλά πονάω έβαλα οινόπνευμα και τίποτα προσπαθώ να το βγάλω αλλά δεν βγαίνει και δεν γυριζει. Μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω σας παρακαλώ 😥😥 Έφυγες όπως είσαι εκεί που τις έκανες να στο φτιάξει.
palawiaris Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Θα το τραβήξει πολύ δυνατά να ξεκολλήσει. Αλλά μην φοβάσαι, εμείς είμαστε εδώ για συμπαράσταση. 1
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 16 λεπτά πριν, Χριστίνα07 είπε Μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω σας παρακαλώ 😥😥 να μεινεις για παντα σε αυτην την ηλικια και σε αυτα τα προβληματα οι επομενες πιστες δεν παλευονται 2
palawiaris Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Τελικά τι θα κάνεις;Θα πας να το ξεκολλήσει;
Χριστίνα07 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δεν ξέρω γιατί είμαι μόνη στο σπίτι όταν έρθουν οι γονείς μου θα πάω μάλλον αν μπορούν😥😥😥😫😫 1
palawiaris Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Οκ.Μόνο πρόσεξε να μη πρηστεί. Και γενικά όταν βάζουμε καινούργια σκουλαρίκια θέλει καθημερινά παίξιμο να μην κολλήσει στην πληγή και αποστείρωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις