odypapa1 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 https://www.bestprice.gr/item/2155149605/apple-iphone-8-256gb.html?qid=3fWtelm2_jT_b84aa&seq=4 https://www.skroutz.gr/s/12849962/Apple-iPhone-8-256GB.html Γιατί τέτοια διαφορά;
SakafliaC Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Λογικά το Skroutz δε συνεργάζεται μ αυτά τα 3-4 μαγαζιά του bestprice που το χουν στα 710?
koooleeek Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Πολύ πιθανό. Πάντως σε πολλά πράγματα τον τελευταίο καιρό βλέπω ότι είναι το bestprice πιο κάτω. Μήπως είναι η αρχή του τέλους του τόσο αγαπημένου μας skroutz; 🤔
Salvation81 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, koooleeek είπε Πολύ πιθανό. Πάντως σε πολλά πράγματα τον τελευταίο καιρό βλέπω ότι είναι το bestprice πιο κάτω. Μήπως είναι η αρχή του τέλους του τόσο αγαπημένου μας skroutz; 🤔 Με τις τακτικες του δεν ανεβαζω ολες τις αρνητικες αξιολογησεις με ασχετες δικαιολογιες προκειμενου να τα εχω καλα με τα καταστηματα δεν θα μου λειψει προσωπικα. Περα απο αυτο μηπως μιλαμε ομως για παραεισαγωγες η τπτ εδρες στην Κυπρο που ειναι φορολογικος παραδεισος; 6
SakafliaC Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Με τις τακτικες του δεν ανεβαζω ολες τις αρνητικες αξιολογησεις με ασχετες δικαιολογιες προκειμενου να τα εχω καλα με τα καταστηματα δεν θα μου λειψει προσωπικα. Παίζουν αυτά? Έχει αναφερθεί κάτι εδώ?
Spyros7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πιθανο να ειναι φθηνότερες οι χρεωσεις του bestprice από του slroutz, γι αυτό κάποια μαγαζια είναι μόνο στο bestprice Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2018 από Spyros7
yannies82 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 11 λεπτά πριν, odypapa1 είπε https://www.bestprice.gr/item/2155149605/apple-iphone-8-256gb.html?qid=3fWtelm2_jT_b84aa&seq=4 https://www.skroutz.gr/s/12849962/Apple-iPhone-8-256GB.html Γιατί τέτοια διαφορά; Πολλά μαγαζιά, τόσο στο skroutz, όσο και στο best price, ακολουθούσαν την τακτική των διπλών τιμών σε αρκετά προϊόντα μεγάλης ζήτησης, συμπεριλαμβανομένων των iphone. Δηλαδή άλλη τιμή web και άλλη (αυξημένη) τιμή αν πάει κάποιος στο κατάστημα να αγοράσει με τιμολόγιο. Αυτή η πρακτική (άλλη τιμή web και άλλη στο κατάστημα) δεν είναι μεν παράνομη, είναι όμως παραπλανητική για τους καταναλωτές. Έχουν γραφτεί άρθρα που αναφέρουν ότι ενδεχομένως οι χαμηλές τιμές web που δίνουν κάποια καταστήματα οφείλονται στο ότι δεν αποδίδουν το ΦΠΑ που αναλογεί, χρησιμοποιώντας διάφορα τεχνάσματα. Το θέμα ανακινήθηκε με προσωπικές πρωτοβουλίες ορισμένων ατόμων και τελικά το σκρουτζ ανταποκρίθηκε, απαγορεύοντας στα καταστήματα που εμφανίζονται σε αυτό να αναρτούν τιμή προϊόντος που δεν ισχύει για αγορά με τιμολόγιο. Καλό θα ήταν αυτό να το κάνει και το best price κάποια στιγμή, έτσι ώστε να είναι πιο υγιής ο χώρος και πιο δίκαιος ο ανταγωνισμός. https://computersgr.wordpress.com/2018/06/11/telos-oi-diples-times-skroutz/ 1 1
thodoris20s Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Η απάντηση του χρήστη @yannies82 είναι η σωστή, μην γράφετε το μακρύ σας και το κοντό σας χωρίς να γνωρίζετε. «Η αρχή του τέλους για το Σκρουτζ». Γελάμε εδώ. Κάποια στιγμή θα γίνει το ίδιο και στο best price. Έχει κανένα δίμηνο που βγήκε στη φορα η τακτική αυτή των διπλών τιμών και από τότε ενώ είχαν πέσει πολύ οι τιμές των κινητών κυρίως, γιατί εκεί παρατηρήθηκε περισσότερο το φαινόμενο, ανέβηκαν ραγδαία.
Salvation81 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 30 λεπτά πριν, SakafliaC είπε Παίζουν αυτά? Έχει αναφερθεί κάτι εδώ? Απειρες φορες.
koooleeek Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 10 λεπτά πριν, thodoris20s είπε Η απάντηση του χρήστη @yannies82 είναι η σωστή, μην γράφετε το μακρύ σας και το κοντό σας χωρίς να γνωρίζετε. «Η αρχή του τέλους για το Σκρουτζ». Γελάμε εδώ. Κάποια στιγμή θα γίνει το ίδιο και στο best price. Έχει κανένα δίμηνο που βγήκε στη φορα η τακτική αυτή των διπλών τιμών και από τότε ενώ είχαν πέσει πολύ οι τιμές των κινητών κυρίως, γιατί εκεί παρατηρήθηκε περισσότερο το φαινόμενο, ανέβηκαν ραγδαία. Εγώ και το 80% (για να μην πω 90%) των πελατών και χρηστών του skroutz και του bestprice θέλουν να αγοράσουν με απόδειξη και όχι με τιμολόγιο. Οπότε ποσώς με ενδιαφέρει τι τακτική ακολουθούν. Εγώ βλέπω το πιο φτηνό. Αυτό θα πάρω. Skroutz με μέτρα για αποφυγή τέτοιων κόλπων 700€ πχ Bestprice χωρίς τέτοια μέτρα 600 πχ οκ. Εσύ πάρε από το skroutz (με απόδειξη) για να έχεις την συνείδησή σου καθαρή. Α, και μιλάμε σε τόπικ προσφορών. Οπότε ΝΑΙ. Τα -100€ είναι κάπως καλά... 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Σχετικά μ αυτό, πήρα ένα S9 πριν 12 μέρες στα 520 από μαγαζί που ήταν κ αυτό κάποτε στο σκρουτζ (το GadgetLab). Το κινητό φόραγε Ελληνική rom και κατασκευάστηκε τον Μάιο συγκεκριμένα. Πήρε ο κολλητός μου μετά από 2 μέρες ακριβώς και αυτός το ίδιο κινητό απ το ίδιο μαγαζί, αλλά ήταν με Πολωνικό CSC (για όσους ξέρουν) και κατασκευάστηκε 1 μήνα πριν. 50 minutes ago, Salvation81 said: Περα απο αυτο μηπως μιλαμε ομως για παραεισαγωγες η τπτ εδρες στην Κυπρο που ειναι φορολογικος παραδεισος;
thodoris20s Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 23 λεπτά πριν, koooleeek είπε Εγώ και το 80% (για να μην πω 90%) των πελατών και χρηστών του skroutz και του bestprice θέλουν να αγοράσουν με απόδειξη και όχι με τιμολόγιο. Οπότε ποσώς με ενδιαφέρει τι τακτική ακολουθούν. Εγώ βλέπω το πιο φτηνό. Αυτό θα πάρω. Skroutz με μέτρα για αποφυγή τέτοιων κόλπων 700€ πχ Bestprice χωρίς τέτοια μέτρα 600 πχ οκ. Εσύ πάρε από το skroutz (με απόδειξη) για να έχεις την συνείδησή σου καθαρή. Α, και μιλάμε σε τόπικ προσφορών. Οπότε ΝΑΙ. Τα -100€ είναι κάπως καλά... Δεν διαφωνεί κανείς με αυτό που γράφεις. Ίσως μόνο οι μικροεπιχειρηματίες που έχουν σκρουτζομάγαζο και κατατροπώνονται από τον αθέμιτο ανταγωνισμό. Προφανώς και σαν πελάτης θες το πιο φθηνό. Και εγώ αυτό θέλω. Το μήνυμα μου εστίαζε στην παραπληροφόρηση και στα ανούσια σχόλια που γράφτηκαν εδώ τύπου "Αρχή του τέλους για το σκρούτζ", χωρίς να γνωρίζετε το τι πραγματικά συνέβη. Δεν είναι καμία αρχή του τέλους. Απλά το σκρουτζ χτυπήθηκε από το θέμα που προέκυψε και βγήκε στη φόρα και ανέβηκαν οι τιμές (προφανώς γιατί υπάρχει πολύ μεγαλύτερη κίνηση εκεί σε σχέση με άλλα ανtίστοιχα site). Αργά η γρήγορα θα γίνει το ίδιο και στο bestprice. Και εγώ αυτή τη περίοδο από bestprice θα ψώνιζα και προφανώς δεν είναι αμελητέα τα 100€. Αλλά ξανά λέω ότι το μήνυμα μου δεν εστίαζε εκεί. Συνεπώς η επίθεση που μου κάνεις είναι άτοπη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις