Insomniac2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Καλημερα στο φόρουμ! Εχω μια απορία πάνω σε εργασιακά και πιστεύω οτι όλο και κάποιος θα βρεθεί να γνωρίζει την απάντηση εδω. Εργάζομαι σε μια εταιρεια απο Οκτώβρη του 2017. Κοιτάω τωρα τα χαρτιά μισθοδοσίας και είδα οτι τελος δεκεμεβρη, μου εβαλαν 100 ευρω παραπανω απο τον μισθο μου. Το δωρο χριστουγεννων και το επιδομα αδειας εχουν γινει σε ξεχωριστες καταθεσεις οποτε σιγουρα δεν ειναι αυτα. Η ερωτηση ειναι η εξής. Υπαρχει περιπτωση να ειναι αναλογια του δωρου πασχα? Το λεω επειδή δεν ημουν το πασχα στην εταιρια για να το παρω και στο κλεισιμο της χρονιας μου δινουν αναλογικά τα 80Ε για τους μηνες που εκατσα. Παιζει να ισχυει κατι τετοιο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
NikosKallithea Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Οχι δεν ειναι σίγουρα αναλογία δώρου Πάσχα Δωρο Πάσχα για το 17' δεν δικαιούσαι
Insomniac2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Ειδα τωρα ενα PDF με την αναλυση και λεει διπλα απο τα 80Ε - > "Δ. Π. με Κρατ. " Τι αλλο μπορει να σημαινει αυτο?
logistoulis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Insomniac2017 είπε Ειδα τωρα ενα PDF με την αναλυση και λεει διπλα απο τα 80Ε - > "Δ. Π. με Κρατ. " Τι αλλο μπορει να σημαινει αυτο? διάφορες παροχές με κρατήσεις.. δώρο πάσχα για το διάστημα που λες δεν παίζει, μόνο αν έχεις δουλέψει από ιανουάριο εως απρίλη παίζει Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2018 από logistoulis
blackdeagle Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πρέπει να είναι ένα μπόνους μέσος όρος υπερωριών , δεν ξέρω αν εχεις κανει υπερωρίες αλλα ξέρω πολλους που στις εκκαθαρίσεις τον ΙΑΝ τους βάζουν παραπάνω χρήματα σαν μπόνους.Μιλάμε για μεγάλες εταιρείες πάντα έτσι.... Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2018 από blackdeagle
Insomniac2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Eχω υπερωριες που μου ειχαν πει ότι καααποτε θα τις πληρωσουν. τοτε αυτό θα είναι. Ευχαριστω πολύ για τις απανησεις σας. Καλη εβδομαδα σε ολους! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα