mindreader Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 14 λεπτά πριν, thodoris20s είπε Κοίτα δεν έχω στην κατοχή μου, αλλά για όταν το έψαχνα είχα διαβάσει κάποια πράγματα. Η Satechi είναι μεγάλη και γνωστή εταιρεία και φτιάχνει πολλά πράγματα για Apple προιόντα. Οπότε σίγουρα θα έιναι πιστοποιημένα και δεν θα έχεις κανένα θέμα με την τροφοδοσία ούτε με το network. Απ'όσο ξέρω τα no name φτηνιάρικα αντίστοιχα του satechi είχαν θέμα καθώς αν είχες συνδέσει όλες τις θύρες που πρόσφερε ταυτόχρονα τότε δεν λειτουργούσε σωστά και όλες μαζί. Με satechi kingston belkin κλπ δεν θα έχεις θέμα Καταλαβα. Φανταζομαι δεν υπαρχει προβλημα να πεσει πανω σε ενα τετοιο dongle, ενα υπαρχον anker usb hub που ηδη εχω, και ολα τα χρονια ηταν αψογο στη συνεργασια με το mac. 1- Μηπως ξερεις ολες αυτες οι διαφορετικες εκδοσεις του satechi που εχει στο amazon, επι της ουσιας που διαφερουν; Πχ thundebolt δεν με ενδιαφερει. Θα θελα να ξερω ποια ειναι η βελτιστη εκδοση. 2- Εκτος απο satechi, εχει εντοπισει κανεις αντιστοιχες υλοποιησεις kingston, belkin, ειδικα δοκιμασμενα και με mac? 3- Επισης, καλυμμα οθονης που ειπες πιο πανω, τι εννοουσες;
avacan23 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 κανενα θεμα με satechi. Επίσης καλό θα ειναι για οσουσ δεν το ξέρουν οτι τα macbook pro φορτίζουν απο power bank δυνατοτητα που με εχει σώσει πολλές φορές καλύτερο για μένα για αυτη τη δουλεία είναι το Anker PowerCore+ 26800 νομιζω , πάρτε το αν το βρειτε αξίζει τα λεφτά του. 1
mindreader Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Εννοεις τα νεοτερα mbp με usb-c charger, οτι φορτιζουν και μεσω powebank? Ειλικρινα αυτο δεν το ηξερα, μου κανει τρομερη (θετικη) εντυπωση. Διαβασα λιγα για τα satechi, μαλλον ειναι λιγοτερα τα watt απο τα watt του mbp, και τον φορτιζουν λιγο αργοτερα;
thodoris20s Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, mindreader είπε Καταλαβα. Φανταζομαι δεν υπαρχει προβλημα να πεσει πανω σε ενα τετοιο dongle, ενα υπαρχον anker usb hub που ηδη εχω, και ολα τα χρονια ηταν αψογο στη συνεργασια με το mac. 1- Μηπως ξερεις ολες αυτες οι διαφορετικες εκδοσεις του satechi που εχει στο amazon, επι της ουσιας που διαφερουν; Πχ thundebolt δεν με ενδιαφερει. Θα θελα να ξερω ποια ειναι η βελτιστη εκδοση. 2- Εκτος απο satechi, εχει εντοπισει κανεις αντιστοιχες υλοποιησεις kingston, belkin, ειδικα δοκιμασμενα και με mac? 3- Επισης, καλυμμα οθονης που ειπες πιο πανω, τι εννοουσες; 1. Έχει αρκετές υλοποιήσεις η Satechi πρέπει να τα δεις αναλυτικά, τώρα δεν έχω πολύ χρόνο. Χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: 1) Αυτά που είναι ενωμένα με τις θύρες και χρησιμοποιούν μία type c ή δύο αναλόγως το πόσο ρεύμα χρειάζονται. 2) Αυτά που είναι με μικρό καλωδιάκι. Οι διαφορές που έχουν είναι τα ports και ανάλογα με τις ανάγκες του καθένα επιλέγεις τι θεωρείς ότι χρειάζεσαι και θα χρησιμοποιήσεις παραπάνω και διαλέγεις. Κάποια π.χ έχουν περισσότερες USB 3.0, ή άλλα έχουν περισσότερα type c. Άλλα έχουν ethernet άλλα hdmi 4K, άλλα και τα δύο. Ρίξτα μία ματιά προσεκτικά και θα καταλάβεις. 2. Γνωρίζω από φίλο αυτό και είναι εξαιρετικό, απλά δεν έχει ethernet που θέλεις, θα πρέπει να αγοράσεις άλλον αντάπτορα Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2018 από thodoris20s 1
tsofras Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Στις 25/7/2018 στις 2:32 ΠΜ, avacan23 είπε Αν δεις την παρουσιαση την θεωρουν δευτερη οθόνη που παραμετροποιείται...τωρα ομως αλήθεια ...αυτό ειναι το θέμα σου.... το νόημα ειναι πως μεταφράζεται το touch bar ...σου κάνει ο ορισμός a dynamic OLED strip of virtual keyboard keys, unconfined by the physical structure of mechanical keys Φυσικά κάνουμε πλάκα και για να μιλήσω σοβαρά οσοι εχουν την μπάρα (οπως θες να τη λέμε) ας δοκιμάσουν το αpp Better Touch Tool https://www.theverge.com/2018/7/24/17605652/macbook-pro-thermal-throttling-apple-software-fix To ΜΕΓΑΛΟ ΝΕΟ ειναι η κυκλοφορία για Σεπτεμβριο MacBook Air με οθονη retina στα 1.000 $ https://www.trustedreviews.com/news/new-macbook-air-2018-3433474 Προφανώς και δεν είναι αυτό το θέμα μου , αλλά κάποιος που δεν γνωρίζει μπορεί να το διαβάσει και να θεωρήσει ότι το νέο μοντέλο έχει όντως οθόνη αφής και να νομίζει ότι αξίζει τα 400ε παραπάνω. Δεν σχολίασα για να στην μπώ
avacan23 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 ΔΕν υπάρχει κανενα θεμα και καλα εκανες αν διαβασεις ελεγα οτι απαντησα για πλάκα και μετα εγραψα για να μιλήσουμε σοβαρα .... λιγο πλάκα επιτρέπεται πιστευω ειδικα με τοση μαυριλα αυτές τις μέρες που καταλαβαινεις οτι το σημαντικό ειναι η ανθρωπινη ζωή και ολα τα αλλα αστεία...
Dr.Fuzzy Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Αγόρασα αυτό https://www.skroutz.gr/s/10573018/Xiaomi-Mi-Power-Bank-2-10000mAh.html την προηγούμενη εβδομάδα για το κινητό κυρίως, αλλά ευχάριστα ανακάλυψα ότι φορτίζει και το mbp pro (παρέχει 2.5 Amps στο usb-c μετρημένο), αργά βέβαια αλλά στην ανάγκη κάνει δουλειά. 1
thodoris20s Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, mindreader είπε thodoris20s καλυμμα οθονης τι εννοουσες; Δεν έγραψα εγώ για κάλυμμα οθόνης φίλε μου
mindreader Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 7 ώρες πριν, thodoris20s είπε Δεν έγραψα εγώ για κάλυμμα οθόνης φίλε μου Καλυμμα πληκτρολογιου εχεις της moshi? Παντως, τοσο compact που εχουν γινει τα mbp, πρεπει ειναι η οποια μεμβρανη, κυριολεκτικα παρα πολυ λεπτη.
kazantzidis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 κανενα μαγαζι αξιοπιστο για αγορα μακμπουκ;
Dimi1977 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 32 λεπτά πριν, kazantzidis είπε κανενα μαγαζι αξιοπιστο για αγορα μακμπουκ; Καινουργιο ή μεταχειρισμενο;
dinak Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δηλαδή με την εκπτωση που έχουν τα μεγάλα καταστήματα αυγουστο σεπτεμβρη, πόσο πάει το μαλλί για 15αρι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις