Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υποθέτεις λάθος για τελική τιμή.

Ανάλογα με το zip code η apple σου προσθέτει local tax 8% μεσοσταθμικα, ανάλογα με την πολιτεια.

AppleCare νομίζω στα 259 ευρώ μπορείς να αγορασεις χωρίς πρόβλημα, αλλά τσεκαρε το και μόνος σου για να είσαι 100% σίγουρος.

Δημοσ.

Δεν το ήξερα αυτό για να είμαι ειλικρινής, ο φίλος βέβαια είναι μηχανικός σε καράβι και θα το πάρει μόλις βρεθεί εκεί. Δεν μου έχει αναφέρει κάτι για local tax σε άλλες προσωπικές του αγορές.

Σε ευχαριστώ και πάλι.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gorillas είπε

Δεν το ήξερα αυτό για να είμαι ειλικρινής, ο φίλος βέβαια είναι μηχανικός σε καράβι και θα το πάρει μόλις βρεθεί εκεί. Δεν μου έχει αναφέρει κάτι για local tax σε άλλες προσωπικές του αγορές.

Διάβασε εδώ: https://www.apple.com/shop/help/payments

Γενικά πρέπει να πληρώσεις sales tax. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις (5-6) από πολιτείες που δεν έχει local tax, όπως Alaska, Delaware, Montana, New Hampshire, and Oregon.

Τώρα τι να σου πω... μπορεί ο φίλος σου να αγοράζει από Delaware. Ρώτησε τον σε ποιο state θα το πάρει.

Υ.Γ. Το layout του πληκτρολογίου θα είναι US layout, εκτός εαν επιλέξεις UK (λόγω του Enter/ Return button).

macbook_pro_tax.png

difteclats-us-uk2.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από 20 περίπου μέρες χρήσης μπορώ να πω ότι το πληκτρολόγιο το butterfly δεν μου αρέσει. Του 2015 το πληκτρολόγιο μου άρεσε πιο πολύ και φαινόταν πιο ποιοτικό. Από την άλλη η touch bar με έχει ενθουσιάσει. Τα ηχεία του μου φαίνονται πιο δυνατά και η φόρτιση πολύ πιο γρήγορη από του 2015.  

Επεξ/σία από kriosgr
Δημοσ.

Θεωρείτε πως αξίζει η αγορά 2018 μοντέλου τώρα που τρέχει το -12% discount;

Αξίζει να περιμένω 1-2 μήνες μήπως πέσει λίγο παρακάτω η τιμή και συνδυαστικά με κάποιο πρόγραμμα επιστροφής (alpha, eurobank) να βγει οικονομικότερα;
Μήπως το υπεραναλύω; χαχαχα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραπάνω από 12% έκπτωση δεν θα βρεις σε macbook.

Αν θες να πάρεις το μοντέλο του 2018, πάρτο τώρα.

Επίσης, στο μοντέλο του 2018 δεν είναι τίποτα αναβαθμίσιμο (Ram, SSD), οπότε φρόντησε να πάρεις έκδοση που να σε καλύπτει και για μελλοντικές σου ανάγκες.

Επεξ/σία από natural_sgf
Δημοσ.
Στις 31/7/2018 στις 10:31 ΜΜ, CheOnWeb είπε

Δεν ξέρω από ποια άποψη ρωτάς αλλά ένα κριτήριο θα μπορούσε να είναι το πού θα το πας για service αν συμβεί κάτι. Το να το έχεις αγοράσει από 'κει μπορεί να παίξει κάποιον ρόλο στο επίπεδο της εξυπηρέτησης. Κατά τα άλλα οι οικονομικοί όροι φαντάζομαι και η διαθεσιμότητα, παίζουν ρόλο στο τι θα επιλέξεις.

αν πληρωσεις παντου σε εξυπηρετουν !

Δημοσ.

Εγω πάντως με το Macbook Pro του 2011 είμαι ακόμα πολύ ικανοποιημένος! Με μοναδικό Upgrade τον SSD που του έβαλα το 2013-2014 πάει τραίνο!
Το Butterfly keyboard άκουσα οτι δεν είναι καθόλου καλό, ισχύει;;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, leonidas_fs είπε

Εγω πάντως με το Macbook Pro του 2011 είμαι ακόμα πολύ ικανοποιημένος! Με μοναδικό Upgrade τον SSD που του έβαλα το 2013-2014 πάει τραίνο!
Το Butterfly keyboard άκουσα οτι δεν είναι καθόλου καλό, ισχύει;;

i7 εχει; Νομιζω εκει παιζεται το παιχνιδι.

Αν εχει i7 ειναι δυνατος, κι ας ειναι παλαιοτερος.

Βεβαια απο φετος, για πρωτη φορα, σε i7 εχει hexa cores, το οποιο σιγουρα κανει διαφορά σε επιδοσεις.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mindreader είπε

i7 εχει; Νομιζω εκει παιζεται το παιχνιδι.

Αν εχει i7 ειναι δυνατος, κι ας ειναι παλαιοτερος.

Βεβαια απο φετος, για πρωτη φορα, σε i7 εχει hexa cores, το οποιο σιγουρα κανει διαφορά σε επιδοσεις.

i5 έχει! Αυτό είναι!

Δημοσ.
On 01/09/2018 at 15:36, natural_sgf said:

Παραπάνω από 12% έκπτωση δεν θα βρεις σε macbook.

Αν θες να πάρεις το μοντέλο του 2018, πάρτο τώρα.

Επίσης, στο μοντέλο του 2018 δεν είναι τίποτα αναβαθμίσιμο (Ram, SSD), οπότε φρόντησε να πάρεις έκδοση που να σε καλύπτει και για μελλοντικές σου ανάγκες.

Είναι ο SSD στο non-touch bar model.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Dr.Fuzzy είπε

Είναι ο SSD στο non-touch bar model.

Υπάρχει μοντέλο του 2018 non-touch bar;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...