Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Υποθέτεις λάθος για τελική τιμή. Ανάλογα με το zip code η apple σου προσθέτει local tax 8% μεσοσταθμικα, ανάλογα με την πολιτεια. AppleCare νομίζω στα 259 ευρώ μπορείς να αγορασεις χωρίς πρόβλημα, αλλά τσεκαρε το και μόνος σου για να είσαι 100% σίγουρος.
gorillas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δεν το ήξερα αυτό για να είμαι ειλικρινής, ο φίλος βέβαια είναι μηχανικός σε καράβι και θα το πάρει μόλις βρεθεί εκεί. Δεν μου έχει αναφέρει κάτι για local tax σε άλλες προσωπικές του αγορές. Σε ευχαριστώ και πάλι.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, gorillas είπε Δεν το ήξερα αυτό για να είμαι ειλικρινής, ο φίλος βέβαια είναι μηχανικός σε καράβι και θα το πάρει μόλις βρεθεί εκεί. Δεν μου έχει αναφέρει κάτι για local tax σε άλλες προσωπικές του αγορές. Διάβασε εδώ: https://www.apple.com/shop/help/payments Γενικά πρέπει να πληρώσεις sales tax. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις (5-6) από πολιτείες που δεν έχει local tax, όπως Alaska, Delaware, Montana, New Hampshire, and Oregon. Τώρα τι να σου πω... μπορεί ο φίλος σου να αγοράζει από Delaware. Ρώτησε τον σε ποιο state θα το πάρει. Υ.Γ. Το layout του πληκτρολογίου θα είναι US layout, εκτός εαν επιλέξεις UK (λόγω του Enter/ Return button).
γροσερισοπ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 εμένα του 2017 το 15άρι τα έφτησε το caps με 4ς μηνες χρήση. μιλάμε οι τύποι ειναι για παρατράγουδα..
kriosgr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Μετά από 20 περίπου μέρες χρήσης μπορώ να πω ότι το πληκτρολόγιο το butterfly δεν μου αρέσει. Του 2015 το πληκτρολόγιο μου άρεσε πιο πολύ και φαινόταν πιο ποιοτικό. Από την άλλη η touch bar με έχει ενθουσιάσει. Τα ηχεία του μου φαίνονται πιο δυνατά και η φόρτιση πολύ πιο γρήγορη από του 2015. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από kriosgr
Kapws Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Θεωρείτε πως αξίζει η αγορά 2018 μοντέλου τώρα που τρέχει το -12% discount; Αξίζει να περιμένω 1-2 μήνες μήπως πέσει λίγο παρακάτω η τιμή και συνδυαστικά με κάποιο πρόγραμμα επιστροφής (alpha, eurobank) να βγει οικονομικότερα; Μήπως το υπεραναλύω; χαχαχα
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παραπάνω από 12% έκπτωση δεν θα βρεις σε macbook. Αν θες να πάρεις το μοντέλο του 2018, πάρτο τώρα. Επίσης, στο μοντέλο του 2018 δεν είναι τίποτα αναβαθμίσιμο (Ram, SSD), οπότε φρόντησε να πάρεις έκδοση που να σε καλύπτει και για μελλοντικές σου ανάγκες. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2018 από natural_sgf
agiohorion Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 31/7/2018 στις 10:31 ΜΜ, CheOnWeb είπε Δεν ξέρω από ποια άποψη ρωτάς αλλά ένα κριτήριο θα μπορούσε να είναι το πού θα το πας για service αν συμβεί κάτι. Το να το έχεις αγοράσει από 'κει μπορεί να παίξει κάποιον ρόλο στο επίπεδο της εξυπηρέτησης. Κατά τα άλλα οι οικονομικοί όροι φαντάζομαι και η διαθεσιμότητα, παίζουν ρόλο στο τι θα επιλέξεις. αν πληρωσεις παντου σε εξυπηρετουν !
leonidas_fs Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Εγω πάντως με το Macbook Pro του 2011 είμαι ακόμα πολύ ικανοποιημένος! Με μοναδικό Upgrade τον SSD που του έβαλα το 2013-2014 πάει τραίνο! Το Butterfly keyboard άκουσα οτι δεν είναι καθόλου καλό, ισχύει;;
mindreader Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, leonidas_fs είπε Εγω πάντως με το Macbook Pro του 2011 είμαι ακόμα πολύ ικανοποιημένος! Με μοναδικό Upgrade τον SSD που του έβαλα το 2013-2014 πάει τραίνο! Το Butterfly keyboard άκουσα οτι δεν είναι καθόλου καλό, ισχύει;; i7 εχει; Νομιζω εκει παιζεται το παιχνιδι. Αν εχει i7 ειναι δυνατος, κι ας ειναι παλαιοτερος. Βεβαια απο φετος, για πρωτη φορα, σε i7 εχει hexa cores, το οποιο σιγουρα κανει διαφορά σε επιδοσεις.
leonidas_fs Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, mindreader είπε i7 εχει; Νομιζω εκει παιζεται το παιχνιδι. Αν εχει i7 ειναι δυνατος, κι ας ειναι παλαιοτερος. Βεβαια απο φετος, για πρωτη φορα, σε i7 εχει hexa cores, το οποιο σιγουρα κανει διαφορά σε επιδοσεις. i5 έχει! Αυτό είναι!
mindreader Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε i5 έχει! Αυτό είναι! Πιστευω αξιοπρεπες. Ο ssd κανει τη διαφορα.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 On 01/09/2018 at 15:36, natural_sgf said: Παραπάνω από 12% έκπτωση δεν θα βρεις σε macbook. Αν θες να πάρεις το μοντέλο του 2018, πάρτο τώρα. Επίσης, στο μοντέλο του 2018 δεν είναι τίποτα αναβαθμίσιμο (Ram, SSD), οπότε φρόντησε να πάρεις έκδοση που να σε καλύπτει και για μελλοντικές σου ανάγκες. Είναι ο SSD στο non-touch bar model.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 24 λεπτά πριν, Dr.Fuzzy είπε Είναι ο SSD στο non-touch bar model. Υπάρχει μοντέλο του 2018 non-touch bar;
Dr.Fuzzy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 1 hour ago, natural_sgf said: Υπάρχει μοντέλο του 2018 non-touch bar; Δε το γνωρίζω αν το σταματήσανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις