johnieXoX Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, πήρα 3 ζευγάρια παπούτσια από το sportsdirect (με έδρα την αγγλία αν δεν κάνω λάθος). Με τα δύο ζευγάρια όλα κομπλέ. Το τρίτο είναι εξαιρετικό στενό.. Συμπληρώνω τη φόρμα για την επιστροφή, πάω στην speedex που μου τα είχε παραδώσει.. και μου λένε 76 € για την αποστολή στην αγγλία.. καθόλου αμελητέο ποσό, ειδικά όταν τα παπούτσια κόστιζαν λίγο πάνω από 40 €.. οπότε και δεν τα άφησα για να δω τι εναλλακτικές υπάρχουν.. Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη εταιρεία για την επιστροφή του προϊόντος? Μου είπαν για ελτα με απλό tracking. Έχει κάποιος εμπειρία? Επίσης, καθώς η αγορά είχε γίνει με paypal, φαίνεται το paypal να καλύπτει το κόστος των μεταφορικών της επιστροφής. Ξέρετε αν αυτό ισχύει για κάθε ποσό? Δηλαδή αν τους πάω τα 76 € της speedex θα τα δεχτούν ή παίζει να πάρω τα @@ μου? Επίσης, όποιος έχει εμπειρία για επιστροφή προϊόντων στην sportsdirect ας την αναφέρει, να ξέρω τι θα περιμένω... Αυτά. 🙂 Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2018 από johnieXoX
zio10 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πρώτα μίλα με το sportsdirect για επιστροφή. Εμένα μου έχει τύχει μαγαζί στο εξωτερικό να κάνει επιστροφή δωρεάν, ούτε στα ΕΛΤΑ δεν ήξεραν ότι γίνεται. Αν δε σου δίνουν επιλογή δες για ΕΛΤΑ, συνήθως είναι η φτηνότερη επιλογή. (Με paypal δεν ξέρω τι ισχύει, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ την υπηρεσία για αποζημίωση μεταφορικών). Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2018 από zio10
johnieXoX Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δεν έχει δωρεάν επιστροφή. Την χρεώνεται ο αγοραστής. Κάπου αναφέρει πως επιστρέφονται τα αρχικά μεταφορικά, αλλά στην περίπτωσή μου επιστρέφω το 1 από τα 3 ζευγάρια, οπότε τι μεταφορικά θα μου επιστρέψουν? και όταν έστειλα e-mail ρωτώντας τι παίζει, απλά μου έστειλαν μέρος των faq. ότι να ναι συνεννόηση.. 1
marmagia Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Προφανως παρότι σου έστειλαν το link για τις FAQ. Δε το διάβασες. https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/refunded-returns/general-conditions συμφωνα με αυτό αναφέρεται μεταξύ άλλων Quote Ναι. Υπάρχει όριο 30 EUR ανά αίτημα επιστροφής χρημάτων. Το ύψος αυτού του ορίου εξαρτάται από τη χώρα κατοικίας σας. Ανατρέξτε στον παρακάτω πίνακα. Το μέγιστο ποσό που μπορεί να επιστραφεί ανά αίτημα, ανάλογα με τη χώρα κατοικίας σας: Ελλάδα, Φινλανδία, Σλοβακία, Σλοβενία, Λετονία, Εσθονία, Κύπρος, Μάλτα και Πορτογαλία 30 EUR Τσεχική Δημοκρατία 820 CZK Ουγγαρία 9.300 HUF Ρουμανία 130 RON Βουλγαρία 55 LV Λιθουανία 100 LTL Κροατία 220 HRK :
johnieXoX Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Στις 16/7/2018 στις 1:54 ΜΜ, zio10 είπε Πρώτα μίλα με το sportsdirect για επιστροφή. Εμένα μου έχει τύχει μαγαζί στο εξωτερικό να κάνει επιστροφή δωρεάν, ούτε στα ΕΛΤΑ δεν ήξεραν ότι γίνεται. Αν δε σου δίνουν επιλογή δες για ΕΛΤΑ, συνήθως είναι η φτηνότερη επιλογή. (Με paypal δεν ξέρω τι ισχύει, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ την υπηρεσία για αποζημίωση μεταφορικών). Στις 16/7/2018 στις 2:06 ΜΜ, johnieXoX είπε Δεν έχει δωρεάν επιστροφή. Την χρεώνεται ο αγοραστής. Κάπου αναφέρει πως επιστρέφονται τα αρχικά μεταφορικά, αλλά στην περίπτωσή μου επιστρέφω το 1 από τα 3 ζευγάρια, οπότε τι μεταφορικά θα μου επιστρέψουν? και όταν έστειλα e-mail ρωτώντας τι παίζει, απλά μου έστειλαν μέρος των faq. ότι να ναι συνεννόηση.. 3 ώρες πριν, marmagia είπε Προφανως παρότι σου έστειλαν το link για τις FAQ. Δε το διάβασες. https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/refunded-returns/general-conditions συμφωνα με αυτό αναφέρεται μεταξύ άλλων : η απάντηση πήγαινε στον zio που έλεγε να μιλήσω με το sportsdirect.. αυτοί ήταν που απάντησαν ό,τι να ναι και αντί να μου που συγκεκριμένα τι επιστρέφουν σε €€ μου έστειλαν τις faq οπότε, εσύ μάλλον δεν διάβασες καλά.. επίσης, το sportsdirect αναφέρει πως επιστρέφει τα αρχικά μεταφορικά, αυτά που χρεώθηκα για να έρθει το πακέτο ελλάδα.. σχετικά με αυτά ήταν και η απάντησή μου.. το link του paypal, αν και χρήσιμο και σε ευχαριστώ για αυτό, αναφέρεται στα μεταφορικά που θα πληρώσω για να στείλω πίσω τα παπούτσια στην αγγλία, που είναι τα δεύτερα μεταφορικά, και όχι τα πρώτα για τα οποία μίλησα στο 2ο post. όπως και να χει, στάλθηκαν πίσω εχθές, μέσω ΕΛΤΑ, με κόστος 12,20 € (περιλαμβάνεται και η σακούλα για τη μεταφορά, κόστους 1 €) αναμένω να δω τι θα γίνει με το sportsdirect σε 1-2 μέρες θα κάνω και τη διαδικασία με το paypal 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα