papoys1 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Και εγώ είχα την εντύπωση ότι μιλούσες για κάτι πιο γερό όπως αυτά που πόσταρε ο Jorvik . Αυτό που ποστάρεις εσύ δε νομίζω να βγάλει χειμώνα αν πλακώσουν οι αέρηδες .Οπότε μάλλον ξέχασέ το. 1
zio10 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 22 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε Με τον αέρα πώς τα πάνε αυτά; Γιατί υποθέτω ότι δεν κλείνουν αεροστεγώς κι αν πιάσει κανά 5-6 μποφώρ σε βλέπω να το κυνηγάς... Ε γι'αυτό ρωτάω! 21 λεπτά πριν, Jorvik είπε μαζι σου, βαλε και βροχες. Γιατι δεν αγοραζεις μια ξυλινη περγολα και τον χειμωνα να καρφωνεις περιμετρικα ενα μουσαμα και να τελειωνεις; Θα το δω κι αυτό, ευχαριστώ!
KOSTASKOYRK Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Όπως τα είπαν και οι προηγούμενοι.. αδεια για αυτό νομίζω δεν θες. Για τα υπόλοιπα νομίζω χρειάζεσαι
christopher0016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) οικονομική λύση είναι ένα κιόσκι σαν και αυτό που έδειξες , άλλα όπως προ είπαν θα έχεις θέματα με αέρα βροχή κτλπ καλύτερα να δώσεις μερικά λεφτά παραπάνω να πας σε ξύλινη ιδιοκατασκευή η σε έτοιμο κιόσκι με καλύτερα υλικά πχ πλαστικό κιόσκι η κατασκευή από ξύλο οσο για την άδεια να χα με να λέγαμε.. : ) Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2018 από christopher0016 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα