Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και καιρό προσπαθούσα να καθαρίσω τόν πάρω της τουαλέτας πού είχε πιάσει πουρί αφού δοκίμασα τα πάντα τελικά τα κατάφερα αφού άδειασα την τουαλέτα από το νερο καί τά έβγαλα με μαχαιράκι.

Τώρα λοιπόν θέλω νά ρωτήσω τι κάνω για νά μείνει καθαρό , πήρα ταμπλέτες πού τίς βάζεις στο νερό καί γίνετε μπλε αυτό φτάνει ? Τι άλλο θέλει ?

• Like 1
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπαρχουν ειδικες ταμπλετες συντηρησης  , εγω βαζω του lidl w5  .

PKITKKT.jpg

49 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

αφού άδειασα την τουαλέτα από το νερο καί τά έβγαλα με μαχαιράκι

Αλλη φορα να ξερεις οτι καθαριζει με καυστικη ποτασα , κοκα κολα , σοδα +ξυδι , ακουαφορτε χωρις κοπο ( το αφηνεις ολο το βραδυ )

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζω ομως οτι αυτά θέλουν να έχεις αδειάσει το νερο της τουαλέτας, σωστά?

Ειδικά το ακουαφορτε μπορει να διαβρωσει σωληνες, λένε!

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Νομιζω ομως οτι αυτά θέλουν να έχεις αδειάσει το νερο της τουαλέτας, σωστά?

Εξου και το κοκκινο μονο στο μαχαιρακι ! ! τα μαυρα γραματα σημανει οτι πρεπει να γινουν

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, villasg είπε

Εξου και το κοκκινο μονο στο μαχαιρακι ! ! τα μαυρα γραματα σημανει οτι πρεπει να γινουν

Σορυ παιδιά, πώς γίνεται να αδειάσει το νερό που είναι στον πάτο;

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, vins είπε

Εγώ το άδειασα με σύριγγα

27 λεπτά πριν, villasg είπε

PKITKKT.jpg

Αλλη φορα να ξερεις οτι καθαριζει με καυστικη ποτασα , κοκα κολα , σοδα +ξυδι , ακουαφορτε χωρις κοπο ( το αφηνεις ολο το βραδυ )

Είχα πάρει τέτοια αλλά δεν έκαναν δουλειά μάλλον είναι για συντήρηση καί όχι καθαρισμό, κάθε πότε βάζω ταμπλέτα ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ σε φρεσκοενοικιασμένο σπίτι που δεν πρόσεξα πως ο πάτος της τουαλέτας ήταν μαύρους (ewwww) έκανα το εξής στην τύχη και έπιασε...

1) Harpic power plus max 10

2) Roli lemon

3) WC net home drains with biological agents

Ο τρόπος που το έκανα  (μάλλον δεν έχει σημασία, λογικά μπορείς να τα ρήξεις όλα μέσα στον πάτο κατευθείαν, απλά το αναφέρω σε περίπτωση που θες να το κάνεις ακριβώς όπως και εγώ για περισσότερη σιγουριά ότι δεν αλλάζει κάποια μεταβλητή :P) 

κανονικά έχυσα σπάταλα το Harpic γύρο γύρο στην τουαλέτα για να δημιουργήσει ένα φίλμ 

μετά έριξα παντού roli για να κάνει "κρούστα"απο πάνω

και τέλος γέμιζα το καπάκι του wc net και με ημικυκλικές κινήσεις "πετούσα" την ουσία στα τοιχώματα κατα μήκος (σαν να κουνάω σπαθί και να θέλω να χαράξω την τουαλέτα με έναν κύκλο γύρο γύρο στο εσωτερικό της) 

έκλεισα το καπάκι και το άφησα αυτό το πράμα για αρκετά λεπτά πάνω απο 30 είχε αφρίσει κάμποσο στα πρώτα λεπτά αλλά δεν ξεχείλισε η τουαλέτα (ούτε έφτασε σε οριακό σημείο απλά ανέβηκε μια μικρή κολόνα αφρού πάνω απο την στάθμη του νερού )

πάτησα καζανάκι και εξαφανίστηκε το μαύρο....  (και δεν ήταν φρέσκος λεκές ήταν κάτι σαν πουρί προσπάθησα να το ξύσω με την βούρτσα κτλ χωρίς αποτελέσματα)  

Επεξ/σία από TopicStrarter
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, villasg είπε

PKITKKT.jpg

H δημοσιευση περιεχει τοποθετηση προϊόντος.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Εδώ και καιρό προσπαθούσα να καθαρίσω τόν πάρω της τουαλέτας πού είχε πιάσει πουρί αφού δοκίμασα τα πάντα τελικά τα κατάφερα αφού άδειασα την τουαλέτα από το νερο καί τά έβγαλα με μαχαιράκι.

Τώρα λοιπόν θέλω νά ρωτήσω τι κάνω για νά μείνει καθαρό , πήρα ταμπλέτες πού τίς βάζεις στο νερό καί γίνετε μπλε αυτό φτάνει ? Τι άλλο θέλει ?

Το έχουμε ξαναπεί και κατά το παρελθόν.

Η καλύτερη λύση για αυτή την περίπτωση και να μην κουράζεσαι είναι η καυστική σόδα. Πάρε ένα κιλό πουλάνε και στα χρωματοπωλεία-εργαλειομάγαζα. Το βράδυ πριν πας για ύπνο ρίξε 2-3-4 κουταλιές της σούπας στη λεκάνη και άστην ως το πρωί.Το πρωί τράβα καζανάκι και τρίψε λίγο με βουρτσάκι.Αν δεν καθαρίσει κάντο πάλι άλλη μία φορά.Μετά κάθε τόσο ρίξε 1-2 κουταλιές να μην πιάνει χοντρό πουρί και είσαι οκ.

Απλά όταν ανοίξεις τη συσκευασία μετά καλό κλείσιμο να μην παίρνει αέρα γιατί τραβάει την υγρασία της ατμόσφαιρας και χαλάει.

Η ιδιότητα είναι όταν τη ρίξεις στο νερό ανεβάζει θερμοκρασία 80-90 βαθμούς η οποία βοηθάει να ξεκολλήσει το πουρί.Απλά θέλει προσοχή από παιδιά όπως όλα τα καθαριστικά.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, vins είπε

Στρατο πηγες ? εαν ναι θα ξερεις την "μαλαστουπα" ετσι αδειαζει

• Sad 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, villasg είπε

Στρατο πηγες ? εαν ναι θα ξερεις την "μαλαστουπα" ετσι αδειαζει

Βάζω τη σφουγγαρίστρα δλδ και αδειάζω έτσι? Μαλαστούπα εμείς την πατσαβούρα λέγαμε

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vins είπε

Βάζω τη σφουγγαρίστρα δλδ και αδειάζω έτσι?

Yes μην νομιζεις οτι εχει πολυ νερο μεσα ( πριν το κανεις τραβας 2-3 καζανακια να ειναι καθαρο το νερο )

3 λεπτά πριν, vins είπε

Μαλαστούπα εμείς την πατσαβούρα λέγαμε

Βασικά είναι στουπί ποτισμένο στο πετρέλαιο που χρησιμοποιείται σαν φωτιστικό/ελκυστικό στο ψάρεμα με βόλους,  δηλαδή που χρησιμοποιούσαν οι ψαράδες στα νυχτερινά ψαρέματα .
Παλαιότερα το ιδιο χρησιμοποιούταν για την εκκίνηση/ανάμα  των μηχανών ( πετρελαίου  Μαλκότση ή  Παπαθανάση ) των πλοίων  .....
Αλλά εχει καταλήξει να λέμε ετσι  γενικά το βρεγμένο στουπί / σφουγγαρίστρα / αυτο που καθαρίζουν τα τζάμια στα φανάρια κλπ κλπ κλπ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...