vtiiii Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 καλησπέρα δεν ξέρω αν ανήκει σε αυτήν την ενότητα η απορία μου..αν οχι μπορείτε να την μεταφέρετε αυτόματα.... λοιπόν πήγα να παίξω σήμερα μέσο του σαιτ TheLotter.com το powerball και μου πέταξε ένα μήνυμα οτι δεν με αφήνει με παρέπεμψε σε άλλη σελίδα .αν γνωρίζει κάποιος να μου πει το γιατί. η σελίδα είναι αυτή που με παρεπεμψε... https://www.gamingcommission.gov.gr/Forbidden-Black-List.htm
Silverage Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Έχουν μπλοκάρει ορισμένες σελίδες καζίνο, στοίχημα κλπ. για να μην χάνει κέρδη ο ΟΠΑΠ. Δεν είναι τίποτα, νομίζω αν αλλάξεις τους dns σε αυτούς της google θα σε αφήσει να μπείς. 16 ώρες πριν, vtiiii είπε καλησπέρα δεν ξέρω αν ανήκει σε αυτήν την ενότητα η απορία μου..αν οχι μπορείτε να την μεταφέρετε αυτόματα.... λοιπόν πήγα να παίξω σήμερα μέσο του σαιτ TheLotter.com το powerball και μου πέταξε ένα μήνυμα οτι δεν με αφήνει με παρέπεμψε σε άλλη σελίδα .αν γνωρίζει κάποιος να μου πει το γιατί. η σελίδα είναι αυτή που με παρεπεμψε... https😕/www.gamingcommission.gov.gr/Forbidden-Black-List.htm
isay Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 17 ώρες πριν, vtiiii είπε καλησπέρα δεν ξέρω αν ανήκει σε αυτήν την ενότητα η απορία μου..αν οχι μπορείτε να την μεταφέρετε αυτόματα.... λοιπόν πήγα να παίξω σήμερα μέσο του σαιτ TheLotter.com το powerball και μου πέταξε ένα μήνυμα οτι δεν με αφήνει με παρέπεμψε σε άλλη σελίδα .αν γνωρίζει κάποιος να μου πει το γιατί. Αφου σου γράφει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΛΟΓΟ η σελίδα που πήγες. Αν θες σώνει και καλά να παιξεις, άλλαξε dns ή βάλε vpn. Αναφορά σε κείμενο Επιχειρήσατε πρόσβαση σε ιστότοπο μέσω του οποίου παρέχονται μη αδειοδοτημένες υπηρεσίες τυχερών παιγνίων. Σύμφωνα με τον νόμο, οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου είναι υποχρεωμένοι να μην επιτρέπουν την πρόσβαση σε ιστοτόπους μη αδειοδοτημένων παρόχων τυχερών παιγνίων, οι οποίοι αναφέρονται στον οικείο κατάλογο (Blacklist) που τηρεί η Ε.Ε.Ε.Π. Επισημαίνεται ότι η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια, τα οποία διοργανώνονται χωρίς άδεια από την Ελληνική Δημοκρατία, επισύρει αυστηρές διοικητικές και ποινικές κυρώσεις. Περισσότερες πληροφορίες για τη Blacklist μπορείτε να δείτε εδώ.
Salvation81 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Κατα τα αλλα το Μονοπωλιο του ΟΤΕ τους πειραζε, το Μονοπωλιο του ΟΠΑΠ περναει αβερτα...........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα