Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Prof_Chaos είπε

Για αφρόγαλα χτυπάω λίγο κρύο γάλα με λίγα λιπαρά με το Shaker και γίνεται κρέμα

Ενα tip : Μεταλικο σεικερ και φυλαγμενο στην καταψυξη

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, villasg είπε

Ενα tip : Μεταλικο σεικερ και φυλαγμενο στην καταψυξη

σωστό βοηθάει το παγωμένο ποτήρι .

Δημοσ.
2 ώρες πριν, papoys1 είπε

tornado

Την πιο φτηνή gagia την βλέπω 100 ευρώ.Η δική μου έχει 60 από lidl αν χαλάσει δε συμφέρει 50 για επισκευή.:)

δυστυχως πρεπει να πας απο αυτο το επιπεδο και πανω

https://www.skroutz.gr/s/8520635/Gaggia-Classic-1050w.html

Η classic ειναι μια μηχανη που την εχει αρκετος κοσμος για χρονια.

Εγω εχω την pure - ιδιας κλασης - επισης στο ιδιο επιπεδο ειναι και η baby.

Μιλαμε για ενα επιπεδο 200 κατι. Αλλιως για παραπανω υπαρχουν αλλες επιλογες.

• Like 1
Δημοσ.

Και αυτη ειναι καλη https://www.guaranty.gr/product/1006424/delonghi-mixani-espresso-ec156-b.html

6 λεπτά πριν, tornado είπε

Η classic ειναι μια μηχανη που την εχει αρκετος κοσμος για χρονια.

Ολα αυτα πριν την αγορα της φιρμας απο την philips και την υποβαθμιση της ποιοτητας μετα το 2015 επ ωφελεια της saeco .

Σημαντικές αλλαγές στην Gaggia Classic 2015

Δημοσ.
14 ώρες πριν, villasg είπε

Και αυτη ειναι καλη https://www.guaranty.gr/product/1006424/delonghi-mixani-espresso-ec156-b.html

Ολα αυτα πριν την αγορα της φιρμας απο την philips και την υποβαθμιση της ποιοτητας μετα το 2015 επ ωφελεια της saeco .

Σημαντικές αλλαγές στην Gaggia Classic 2015

χμμμ εγω απο οτι φαινεται προλαβα την παλια φουρνια,

αλλα τουλαχιστον μενει η baby κατι ειναι και αυτο.

Δημοσ.

Βολτα σημερα απο  τον Κ.Γιωργο Κερκέζο    στην Αριστοτελους για αγορα espresso φρεσκοκαβουρδισμενου σε κοκκους αλλα και ενα σακουλι κομμενο για γαλλικη πρεσα .

Η πρωτη εικονα ο "καλος" καφες σε κοκκους ( ειναι ο ιδιος που εχει και ο γιος του στο μαγαζι στον πειραια )
Η δευτερη εικονα ειναι ο ιδιος κομμενος για γαλικη πρεσσα με τα "συνεργα" παρασκευης cold brew

DFpnQsA.jpg

qph49Ks.jpg

Δημοσ.

villasg 

Άκου τώρα τη δική μου περίπτωση.:D

Πέρασα το πρωί δεν ξέρω αν ήταν νωρίτερα ή αργότερα από σένα.

Ρωτάω καταρχήν αν έχει Ελληνικό.Μου λέει 18 ευρώ το κιλό πολύ μου φάνηκε όταν υπάρχουν συνεχόμενες προσφορές Λουμίδη στα 11 - 12 ευρώ το κιλό και φρεσκοκομένος στο Σκλαβενίτη στην Κλεισθένους με 10,50 ευρώ από τον οποίο παίρνω συνήθως.

Κάποιο καλό εσπρέσο ξαναρωτάω;;;

Ναι μου λέει έχω έναν καλό στα 27 ευρώ.Υπάρχει και ακριβότερος αλλά συνήθως αυτόν παίρνουν οι περισσότεροι είναι πολύ καλός.

Μα λέω στο σάιτ άλλα γράφετε και αυτός που μου λέτε είναι πολύ πάνω από την τιμή. 

Μου λέει ξέρεις είναι παλιά ανάρτηση δεν το ενημέρωσα. Καλά λέω θα πάω για κάποιες δουλειές και αν είναι θα περάσω.

Έφυγα και πήγα στο γνωστό μου μαγαζί πήρα αυτόν με 21 ευρώ που τουλάχιστον είμαι και σίγουρος για τη γεύση του γιατί την έχω πατήσει δύο φορές και δεν την ξαναπατάω.Μία φορά στο Λουμίδη στην Ομόνοια που πήρα μισό κιλό εσπρέσο με 35 ευρώ το κιλό και έπινα νεροζούμι και μία φορά από συνοικιακό τύπου Κερκέζου που  τον πέταξα.

Γιάννη σόρυ αλλά κατά τη γνώμη μου ο Κερκέζος είναι ένα μικρό συνοικιακό καφεκοπτείο που πρέπει να δουλεύει με σταθερούς πελάτες και μαγαζιά της περιοχής  με ειδικές τιμές τόσο λιανικά όσο και χοντρικά.Εγώ ήμουν ένα περιφερειακός-περαστικός πελάτης και πως να το πούμε μία αρπαχτή για αυτόν.Τουλάχιστον ας ενημερώσει το σάιτ ή ας το καταργήσει τελείως να μην εκτίθεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Εγώ ήμουν ένα περιφερειακός-περαστικός πελάτης και πως να το πούμε μία αρπαχτή για αυτόν

Αυτο δεν παιζει ο καφες που λες εχει 26€ ( πηρα τον ιδιο 400gr ) 10.40€ , δεν ξερω ποσο τον λεει στο site αλλα ξερω δεν ασχολειται με ιντερνετ αρα καποιος του το εφτιαξε και εμεινε ετσι ...
Αλλωστε τις τιμες τις εχει σε καθε "βιτρινα" με τα χαρμανια ποσο εχει το καθενα και φαινεται η τιμη και μπορει να σου αλλες τιμες  .
Anyway επρεπε να παρεις λιγο για δοκιμη ρε παιδι ! ! ! !

12 λεπτά πριν, papoys1 είπε

είναι ένα μικρό συνοικιακό καφεκοπτείο

Που ομως σχεδον καθε δευτερη μερα καβουρδιζει καφε οποτε παιρνεις φρεσκοκαβουρδισμενο .

Επεξ/σία από villasg
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, villasg είπε

Anyway επρεπε να παρεις λιγο για δοκιμη ρε παιδι ! ! ! !

Που ομως σχεδον καθε δευτερη μερα καβουρδιζει καφε οποτε παιρνεις φρεσκοκαβουρδισμενο .

Νόμιζα ότι δεν δίνει και ποσότητα κάτω του κιλού.Μπορεί τότε την επόμενη φορά να πάρω μία μικρή ποσότητα για δοκιμή.:)

Και αν τον ξέρεις πέστου να κλείσει το σάιτ τότε ή να διαγράψει τις τιμές για να μην γίνεται παρεξήγηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δινει οσο θες ! ! ! !
Θα του το πω αλλα ειπαμε με το νετ δεν ασχολειται , μονο εαν κατσει ο γιος και το κανει , αλλα αυτος εχει μπλεξει με το μαγαζι στον πειραια και ειναι ολη την μερα εκει απο το πρωι μεχρι το βραδυ .

Επεξ/σία από villasg
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...