Προς το περιεχόμενο

FIFA 2004 : Απείρως καλύτερο από το Pro Evolution 3

nzeppos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε λίγο καιρό θα βγει το FIFA EURO 2004. Είμαι σίγουρος ότι όλοι θα χαρούν ιδιαίτερα όλοι οι "επαγγελματίες" reviewers που τα ΠΑΙΡΝΟΥΝ από την EA SPORTS για να συνεχίσουν να συγκρίνουν το FIFA με το PES και να βάζουν φοβερές βαθμολογίες στο πρώτο.

Αντιγράφω από το γνωστό site http://www.thewolfpespc.com, που έβγαλε δύο-τρία patches για να βελτιώσει το απαράδεκτο PES3 -και φυσικά τα patches που βγαίνουν για το FIFA είναι πολύ ανώτερα, ρωτήστε και τους παραπάνω reviewers-...

Wednesday, February 18th 2004 - New FIFA EURO 2004 Title Means "Game Over" For Konami!

It breaks my heart to release this official announcement to you as it seems that Konami can no longer keep up with it's biggest rival EA Sports. With the impending release of their latest soccer game, EURO 2004, EA have proved that they are light years ahead when it comes to innovation and the representation of real-life soccer.

BREAKING NEWS - LATEST FEATURES IN EURO 2004!

1 - Players.

Yes, now we have soccer players in FIFA EURO 2004. Try and use 11 of them to team together to win our new feature "the game".

2 - Score Goals.

Now it is possible to score goals. Sometimes you can even score a different goal to the last one you scored. Maybe.

3 - Timed Games.

It's true. Your game can now last for a specified amount of time rather than indefinitely.

4 - The "high shot" and the "low shot".

Beating our competitors with a poopy stick! Now it's possible on occasions to shoot high and on some other occasions, shoot lower. (Of course this will depend entirely on how far away you are from the goal when the initial shot was made.)

5 - The "PASS" ©

We have copyrighted this extreme new feature and hope it won't spoil your involvement of the traditional game too much. Our concept involves moving the ball from one player to another using the foot. This can happen up to 2 or 3 times per game.

6 - Dribble.

Oh yes, at last after years of petition by our solid fanbase, we have introduced the notion of being able to move with the ball at your feet. With practice you may even be able to beat another player.

7 - Crowds.

This is an EA exclusive. In the stadiums (oh no I've given new feature number 11 away!) there will be objects closely resembling people that we at EA like to call "supporters". Nifty huh?

8 - A box.

Are we marketing geniuses or what? This year, rather than being delivered to your door wrapped up in a slab of ham, FIFA - Euro 2004 will arrive at your door in a box! And maybe a shiny box at that. (Please ignore the fact that it may look identical to the regular 2004 box with "EURO" written above it in biro.)

9 - Green grass.

Like many of you we wondered what could be done to improve our previously purple and orange fields and then we came up with the revolutionary idea to introduce green grass into the game. Now you no longer feel you are tripping on acid or need headache pills two minutes after playing.

10 - Play against an opponent!

We saved this feature introduction until last because we knew it would blow your socks off. Yes, that's right, EURO 2004 brings you the ability to play against not only the CPU but also somebody else.

EA are proud of these new cutting edge developments to the game and really feel that we have stepped up a gear and overtaken Konami by a further 4 years with this game. We now believe our gameplay experience and presentation to be approx. 23 years ahead of Konami's. To prove this, our main stadiums in the game will be 'Moon Base Alpha' and 'Red Planet Theatre'.

Enjoy. Remember, "IF IT'S IN THE GAME, CHANCES ARE WE HAVEN'T NOTICED IT!"

Αυτά τα ολίγα. PES 3 μια ζωή!

Δημοσ.

Δίκιο έχεις! Αν έβαζα όμως "To PES 3 είναι απείρως ανώτερο από το FIFA" δεν θα το διάβαζε κανένας το thread! :D

Δημοσ.
Σε λίγο καιρό θα βγει το FIFA EURO 2004. Είμαι σίγουρος ότι όλοι θα χαρούν ιδιαίτερα όλοι οι "επαγγελματίες" reviewers που τα ΠΑΙΡΝΟΥΝ από την EA SPORTS για να συνεχίσουν να συγκρίνουν το FIFA με το PES και να βάζουν φοβερές βαθμολογίες στο πρώτο.

Αντιγράφω από το γνωστό site http://www.thewolfpespc.com' date=' που έβγαλε δύο-τρία patches για να βελτιώσει το απαράδεκτο PES3 -και φυσικά τα patches που βγαίνουν για το FIFA είναι πολύ ανώτερα, ρωτήστε και τους παραπάνω reviewers-...[/quote']

Δηλαδή εγώ μάλλον πρέπει να νιώθω υπερήφανος για την... ακεραιότητα και την αντικειμενικότητά μου,που ενώ δούλεψα για το FIFA και είναι και το όνομά μου στα credits στο review μου στο PC Master το ψιλο-έθαψα ενώ στο PES 3 έβαλα 93%??? :D

Όσο για τα patches,εκεί μάλλον πράγματι δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός,αφού φτιάχνω patches μόνο για FIFA... :D

Anyway,είμαι περίεργος να δω το Euro 2004 για να δω αν η ΕΑ πήρε το μάθημά της από την αποτυχία του FIFA 2004 κι αποφάσισε να αλλάξει κάποια πράγματα... (λέμε τώρα... :D )

Δημοσ.

swstos eisai morpheous!apo to 99 only fifa!!!!k to psiloebriza to iss sto ps1!!!!!!

me to pou eida demo apo pes3 k fifa 2004 i gnwmi mou allaxe katheta!!!

poio fifa k poia ea!

ti pou den exei ta kanonika onomata to pes3???ti pou gia na paixei kanonika stin arxi sou spaei ligo ta neura(kati slow motion......kati kolimata logw codecs....).

DEN ME ENDIAFEREI!!!!to pes3 einai to kalitero podosfairaki (makran) apo opoiodipote allo auti ti stigmi!!!k gia mena o monos logos gia na stamatisw na paizw pes3 einai na parw to pes4!!!!!!!!!!! :D

Δημοσ.

Βρε παιδιά, κι εγώ φανατικός της ΕΑ ήμουν, από το '94 που βγήκαν τα πρώτα FIFA και ΝΒΑ Live έχω παίξει τα πάντα. Έχω βάλει εκατοντάδες χιλιάδες πόντους στα μπασκετάκια, έχω πάρει δεκάδες δεκάδων πρωταθλήματα στα παιχνίδια αυτά, έχω κατεβάσει πολλές εκατοντάδες ΜΒ patches για τα FIFA, έχω ξεσκίσει τα NHL κ.ο.κ.

Αλλά από ένα σημείο και μετά το είχε ξεφτιλίσει η EA Sports. Την είδαν μεγάλη εταιρία και έκαναν τα δικά τους, π.χ. έβγαζαν official patch για το τάδε FIFA και δεν έλεγαν ποια bugs διορθώνει, ούτε καν σε ποια έκδοση το αναβαθμίζει (όπως καταλαβαίνετε οι αγαπητοί πειρατές είχαν πρόβλημα να φτιάχνουν no cd cracks αν δεν γνώριζαν τι παίζει με τις εκδόσεις).

Τι να πω για τη ρεαλιστικότητα. Τι να πω για τις "στριφογυριστές τρίπλες" στο FIFA 2001 (νομίζω) που πέρναγες μέσα από το σώμα του αμυντικού και μόνο έτσι έβαζες σίγουρο γκολ στό δύσκολο επίπεδο. Σκεφτείτε ότι μέχρι το FIFA 2003 (το οποιο κατά την ΕΑ είχε καινούρια, εντελώς απίστευτη μηχανή -δηλ. μπορούσε επιτέλους η μπάλα να φύγει πάνω από το οριζόντιο!) δεν μπορούσες να βάλεις ανθρώπινο γκολ από σέντρα (δηλ. σέντρα+κεφαλιά+γκολ, που λέμε και στο χωριό μου). Δεν πειράζει όμως που στο 2003, από τα 100 γκολ που έβαζες, τα 80 ήταν εντελώς ίδια, ε?

Τι να πω για το World Cup 2002 με τη "χρυσή μπάλα". Και καλά αυτήν την έβγαζες. Με τα γκολ από το κέντρο όμως τι γίνεται? Το τελευταίο ποδοσφαιράκι που έβαζες γκολ από το κέντρο ήταν το Kick Off 2 που βγήκε το '90 (τι παιχνίδι!!!!). Άντε και το Tehkan World Cup στο πρώτο επίπεδο...

Όμως αρκετά. Αν αρχίσουμε να λέμε ο καθένας τι παράπονα έχει από τα FIFA, θα γράφουμε για χρόνια. Παραδέχομαι ότι μέχρι να δω τα ISS/PES νόμιζα ότι καλύτερο ποδοσφαιράκι από της ΕΑ δεν πρόκειται να βγει. Και καθόμουν και έφτιαχνα greek patches με τις ώωωωωρες για το 2003, για προσωπική χρήση, δώστου να φτιάξω σημαίες/πανό/παίχτες/συνθήματα για τα Γιάννενα και την Προοδευτική και όλες τις ομάδες που δεν αξίωναν να συμπεριλάβουν στα greek patches αυτοί που τα έφτιαχναν. (Βρε παιδιά, πως γίνεται να λέτε ότι έχετε βγάλει greek patch για να παίξουμ πρωτάθλημα και να έχει μόνο 8-10 ομάδες?)

Το ISS2 στο ΧΒΟΧ δεν με ενθουσίασε καθόλου, ήταν πολύ περίεργο. Το ISS 3 στο PC είχε τα καλά του, αλλά αυτό το 640x480 με σκότωνε (όπως και η κάρτα σε κάθε άγγιγμα!) -επειδή ουσιαστικά το παιχνίδι ήταν ένας μεγάλος PS2 emulator. Τα παλιά ISS και ProEvo για PS1 είχαν φρικαλέα γραφικά για να τα πάιξω στους PS1 emulators.

Και βγήκε το PES3 και τελείωσε η υπόθεση! Από φανατικός της ΕΑ, έγινα μέγας πολέμιος, μέχρι να στρώσουν! (δηλ. ποτέ, απ'ότι φαίνεται). Άντε γειά τους!

ΥΓ. Πρέπει να επανέλθουμε για τα NBA Live. Όσοι νομίζουν ότι το Live 2004 είναι καλό, ας δανειστούν μια κονσόλα να δουν το ESPN NBA Basketball.

Sorry για την έκταση μάγκες, αλλά δεν άντεχα, τόσα χρόνια με καταπίεζαν αυτά τα FIFA κι εγώ καθόμουν και τα έλιωνα ο βλάκας!

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

mazi sas paides, pio korifaio podosfairaki apo to pes3 den yparhei...

afto pou nomizw egw oti to kanei na xehwrizei (kai nomizw tha simfwnisetai oloi) einai to gameplay tou , ohi dld opws sto fifa pou shedon ola ginodousan aftomata (patages ti pasa kai evriskes kateftheian paihti opou kai na koitages, patages to shot kai me ti mia evriskes stoho aftomata).

sto pes3 thelei skepsi kai boreis na dimiourgiseis poly kaliteres faseis , kai ta pada theloun tromeri akriveia gia na sou vgoun..

afto nomizw to xehwrizei, einai pio alithino..

tis gnwmes sas!

Δημοσ.

Σωστός ο baxter. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τι έχουν μέσα στο μυαλό τους οι προγραμματιστές του παιχνιδιού. Τι εννοώ...

- πρέπει να είσαι μεγαλοφυία για να φτιάξεις τέτοια μηχανή συμπεριφοράς της μπάλας και των παιχτών, αλλά τους ήταν δύσκολο να βάλουν ένα διαιτητή και δύο πλάγιους??

- οι παίχτες έχουν τόσο ωραία γραφικά, το χορτάρι, τα πάντα, τα textures είναι καταπληκτικά. Φοβερή δουλειά. Αλλά γιατί στον πάγκο δεν κάθεται κανένας??

- Τελειώνει ο αγώνας και βλέπουμε σε επανάληψη της καλύτερες φάσεις. Πολύ ωραία! Μέσα στο παιχνίδι όμως γιατί δεν μπορούμε να δούμε τα replays όπως γουστάρουμε, δεν μπορούμε να σώσουμε μια καλή φάση βρε αδερφέ (εκτός πια κι αν μπει γκολ). Γιατί όταν βγει πλάγιο η μπάλα ή άουτ ή κόρνερ κλπ. χάνεται το replay της προηγούμενης φάσης. Δεν μπορούσε το παιχνίδι να αποθηκέυει τα τελευταία 2'-3' ξερω 'γω όπως στο NHL της ΕΑ $ports?

- γιατί με τα περισσότερα αναλογικά joysticks είναι πραγματικά δύσκολο να πάει ο παίκτης διαγώνια κατά βούληση?

...και άλλα πολλά που σίγουρα τα έχετε παρατηρήσει καλύτερα από μένα. Γκρινιάζω για μικροπράγματα, το ξέρω, αλλά θέλω να καταλάβω τι σκέφτονται οι προγραμματιστές που φτιάχνουν αυτά τα πράγματα. Καμιά φορά σου δίνουν την εντύπωση ότι δεν είδαν/σκέφτηκαν το προφανές.

Πάω να παίξω ένα master league τώρα... :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...