Προς το περιεχόμενο

FIFA 2004 : Απείρως καλύτερο από το Pro Evolution 3

nzeppos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Afou sumfwnhsame kai katalh3ame poly dhmokratika kai omofwna sto PES3 kai vlepw oti edw mesa poloi einai san emena ( kolhmenoi me th mpala !!! ) giati den kanete ton kopo na arxisoume na anevazoume ta replays mas ? Exei ena post tou privateer (PES3 Replay goals) etsi gia na to diaskedazoume vre paidi mou. Lew twra....

Δημοσ.

Και εγω πιστευω οτι το PES ειναι απο τα καλυτερα ποδοσφαιρακια αλλα δεν θα πω τοι ειναι τελειο..Καταρχας να μην πω για τα προβληματα τυπου slow-motion, υπερβολικα γρηγορη ταχυτητα κτλ. Δεν λεω ΜΠΟΡΕΙ και να τα ξεπερασεις(με πολυ κοπο) αλλα και παλι δεν θα τρεχει ομαλα πολλες φορες..Αφηστε και τις απαιτησεις..Και το θεμα οτι δεν εχει τις ομαδες με ξενιζει λιγο, και..δεν ξερω δειχνει οτι η εταιρεια δεν το παλεψε οσο μπορουσε για να παρει τα δικαιωματα.Τελος η προχειρη μεταφορα που εγινε απο τις κονσολες στον υπολογιστη(κλασικο παραδειγμα, για να αλλαξεις τα κουμπια εμφανιζεται το χειριστηριο του PS2.

Τεσπα παρολη την γρινια μου παλι PES παιζω και προτεινω ανεπιφυλακτα σε καθε ποδοσφαιροφιλο:)Ειναι ΠΟΛΥ ανωτερο απο τα FIFA και εχει καταπληκτικο gameplay.Παρολα αυτα δεν ειναι το "τελιεο" ποδοσφαιρακι..Ισως το PES 4, αν διορθωθουν τα προβληματα και μπουν ολες οι ομαδες...

Cya..

Δημοσ.
Και εγω πιστευω οτι το PES ειναι απο τα καλυτερα ποδοσφαιρακια αλλα δεν θα πω τοι ειναι τελειο..Καταρχας να μην πω για τα προβληματα τυπου slow-motion' date=' υπερβολικα γρηγορη ταχυτητα κτλ. Δεν λεω ΜΠΟΡΕΙ και να τα ξεπερασεις(με πολυ κοπο) αλλα και παλι δεν θα τρεχει ομαλα πολλες φορες..Αφηστε και τις απαιτησεις..Και το θεμα οτι δεν εχει τις ομαδες με ξενιζει λιγο, και..δεν ξερω δειχνει οτι η εταιρεια δεν το παλεψε οσο μπορουσε για να παρει τα δικαιωματα.Τελος η προχειρη μεταφορα που εγινε απο τις κονσολες στον υπολογιστη(κλασικο παραδειγμα, για να αλλαξεις τα κουμπια εμφανιζεται το χειριστηριο του PS2.

Τεσπα παρολη την γρινια μου παλι PES παιζω και προτεινω ανεπιφυλακτα σε καθε ποδοσφαιροφιλο:)Ειναι ΠΟΛΥ ανωτερο απο τα FIFA και εχει καταπληκτικο gameplay.Παρολα αυτα δεν ειναι το "τελιεο" ποδοσφαιρακι..Ισως το PES 4, αν διορθωθουν τα προβληματα και μπουν ολες οι ομαδες...

Cya..[/quote']

Χωρίς παρεξήγηση και χωρίς καμία διάθεση... αυτο-διαφήμισης,αλλά είναι σαν να διαβάζω τα άρθρα που έγραψα στι PC Master... :D Αυτό φυσικά με κάνει να χαίρομαι,αφενός γιατί πιάνω την ιδιοσυγκρασία των αναγνωστών και έχω εναρμονιστεί με τις γνώμες τους και αφετέρου,γιατί υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να συμβαίνει και το αντίστροφο,να συμβάλλω δηλαδή κι εγώ με τα άρθρα μου στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης...

Υ.Γ: Μετά από όλα αυτά,νομίζω ότι είναι περιττό να πω πως συμφωνώ απόλυτα με όλα σχεδόν τα προαναφερόμενα... :D

Δημοσ.

ego pantos tha protimousa afou den exoun ti magia na paroun ta licenses gia ta onomata na min kanane tin koroidia pou exoun me ta onomata pou kai kala miazoun stous paixtes klp.. As eixan ena pio arcade approach sta onomata kai apla na elegan #1, #2 klp..

Kai mi mou peite oti etsi tha ginotan pio arcade genika to paixnidi, giati an thes sovaro simulation tote skas ta fraga gia tis adeies kai les kai efxaristo!

Episis i etairia apla exei voleftei me to oti to paixnidi outos i allos tha to agorasei to kino, kai den noiazetai na allaksei oute to xeiristirio tou PS2 stin ekdosi gia pc.. Diladi ELEOS!!!

Afta ta leo os pio antikeimenikos giati spania paizo podosfairakia, ousiastika mono to This is Football 2002 epaiza paliotera, tora paizo alla paixnidia.

Aporo omos pos einai dinaton na einai toso sovaro provlima ta licenses otan ola ta podosfairakia pou kukloforoun exoun ta onomata kanonika... Toso ftoxoi einai ekei diladi?

Δημοσ.

Lol Olorin!!Δεν ειχα στο μυαλο μου το αρθρο σου οταν τα εγραφα αυτα..οποτε μαλλον " πιανεις την ιδιοσυγκρασία των αναγνωστών και έχεις εναρμονιστεί με τις γνώμες τους"...:)

Cya..

Δημοσ.
Lol Olorin!!Δεν ειχα στο μυαλο μου το αρθρο σου οταν τα εγραφα αυτα..οποτε μαλλον " πιανεις την ιδιοσυγκρασία των αναγνωστών και έχεις εναρμονιστεί με τις γνώμες τους"...:)

Cya..

Ε,μα για αυτό έβαλα και αυτή την δεύτερη πιθανότητα ως εναλλακτική λύση... :D

Πάντως,πέρα από την πλάκα,αν κάποιος ασχοληθεί με τα δυο παιχνίδια,λίγο πολύ στα ίδια συμπεράσματα θα καταλήξει...

Δημοσ.
Lol Olorin!!

.........

πιανεις την ιδιοσυγκρασία των αναγνωστών και έχεις εναρμονιστεί με τις γνώμες τους"...:)

quote]

......

και τις αναγκες τους ...

" Πάντως το Patch για το PES3 είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ' date=' κύριε Οlorin μας κακομαθαίνετε! "

απο KeeperOfThe7thKey [/color']

:arrow: http://www.pcmaster.gr/forum/default.asp?Action=ShowMessage&ID=109979&Page=0&Expand=&PageSize=25

capture_02232004_204932.jpg

Δημοσ.

:D LOL!!! :D

Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις της MRB,καταλληλότερος ως Πρωθυπουργός της χώρας,παρουσιάζεται με μεγάλη διαφορά από τους υπολοίπους ο Νότης "Olorin" Χαλκίδης... :D

Παιδιά,συγγνώμη,αλλά πρέπει να σας αφήσω.γιατί έχω να προετοιμαστώ για το debate... :D

Δημοσ.

Α και κατι αλλο που θυμηθηκα (ναι παλι γκρινιαζω..:)). Η θεση που περνουν οι παιχτες των ομαδων (στο 3 αστερι που το παιζω τωρα) ειναι κατ'εμε ΧΑΛΙΑ. Δεν ειναι δυνατον οι αμυντικοι να καθονται(τις περρισοτερες φορες) στην περιοχη τους και να δημιουργηται ενα κενο ΝΑΑ στο κεντρο. ΟΛΕΣ οι ομαδες ανεβαζουν την ομαδα ομοιομορφα για να μην δημιουργουνται κενα.

Επισης το γεγονος που οι παιχτες μενουν μες την περιοχη τους δημιουργει και ενα αλλο πορβλημα. Πολλες φορες ενω φτανει η μπαλα στο τερμα ειναι σχεδον αδυνατο να γινει ειτε σουτ (απλωνουν και τα ποδια τους οι παιχτες...)ειτε να μπεις μες την περιοχη απο τον συνωστισμο που επικρατει. Με λιγα λογια ειναι πολυ δυσκολο να κλεψεις την μπαλα και να βγεις στην "κοντρα" αφου παντα υπαρχει ενας αμυντικος στο περιοχη.

Ουφ τα ειπα και ησυχασα:)

Cya

Δημοσ.

erunildo gia pio paignidi millas?

den pisteuw na milas gia to pes3!

pantws tous dikous mou paiktes den 8a tous deis pote na afinoun keno!

blepeis exw nesta canavaro!me libero nesta! ftiakse ligo thn omada sou!baltous na gyrnane pisw !

Δημοσ.

Xairomai giati se afto to forum graftikan poli megales alitheies gia to PES/FIFA/EAsports klp. H megaliteri apoles einai afti pou afora ton torpo metapidisis olon imon apo to FIFA sto PES3 kai tin enallagi ton sinaisthimaton se oti afora to FIFA, apo agapi se misos, empatheia, adiaforia. Sigkrisi metaksi PES3 - FIFA2004 den noeitai. Apla kapoioi berdevoun thn alithofaneia me ton realismo. To FIFA2004 einai alithofanes, me pista eksoterika xaraktiristika podosfairiston kai gipedon, me alithofaneis animation kiniseis me vasi tin texnologia motion-capture kai thn adeia na xrisimopoiei ta onomata olon ton paixton kai ton sillogon. Afto einai olo. To PES3, os gnoston, exei mia apisftefta kaloftiagmeni podosfairiki mixani pou pragmatika eksomoinei sto sinolo tou enan podosfairiko agona (to stoixeio tis monadikotitas tou kathe agona, tis kathe fasis, einai ena apo ta kiria xaraktiristika tou). Edo kai merika xronia, h Konami exei katorthosei oxi mono na "gkavatzosei" tin korifi (sto playstation mono distixos) alla kai na kanei ton kosmo (kai fantazomai kai tin EAsports) na anarotietai pos sto kalo kataferan aftoi oi anthropoi na "strimoksoun" oloi tin mageia, tin ousia kai tin psixi tou podosfairou mesa se ena diskaki. Akoma anarotiomaste...

ps. Exo poli kairo na paikso PES3 (logo douleias distixos) alla i teleftaia omada pou eixa dimiourgisei itan, pistepste me, souper: (tin eixa ksanagrapsei kapou nomizo)

3-4-3,

-TOLDO,

-amina CANNAVARO deksia, STAM kentro, SAMUEL aristera,

-kentro VIEIRA amintiko half, SEADORF deksia, CARLOS aristera, ZIDANE brosta,

-epithesi OWEN deskia, SHEVCHENKO kentro, REYCOBA aristera. (san monades den einai kaliteroi alla den epaiza kai monos mou gia na paro tous kaliterous se oles tis theseis!!!)

Oses sintheseis kai na dimiourgisete thelei fovero psaksimo gia na petixete tin idaniki "ximeia", pou leme. Kai mia simvouli, min "agnoeite" tin dinami kai tin antoxi ton paixton.... :wink: (A nai. STAM, ola ta lefta!!!!!!!!!!!!!!)

Δημοσ.
Lol Olorin!!

.........

πιανεις την ιδιοσυγκρασία των αναγνωστών και έχεις εναρμονιστεί με τις γνώμες τους"...:)

quote]

......

και τις αναγκες τους ...

" Πάντως το Patch για το PES3 είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ' date=' κύριε Οlorin μας κακομαθαίνετε! "

απο KeeperOfThe7thKey [/color']

:arrow: http://www.pcmaster.gr/forum/default.asp?Action=ShowMessage&ID=109979&Page=0&Expand=&PageSize=25

capture_02232004_204932.jpg

Θέλω να δω τώρα τι θα πουν που στο επόμενο τεύχος θα έχω και το ελληνικό patch των παιδιών του WE-Greek... :D

Α και κάτι άλλο...από ότι φαίνεται μάλλον βρήκα τον μπελά μου με την κριτική που έκανα στα δυο παιχνίδια,αφού από ότι είδα στο τεύχος Μαρτίου (κυκλοφόρησε σήμερα) βρέθηκε κι άλλος αναγνώστης (στήλη "Αλληλογραφία")ο οποίος διαφωνεί με τα γραφόμενά μου και θεωρεί το FIFA 2004 μακράν καλύτερο του PES 3...(τα σχόλια δικά σας...)

Η ειρωνία είναι πως τα επιχειρήματα που αναφέρει τα έχω αναλύσει κι εγώ εκτενέστατα ΟΛΑ στα reviews που είχα γράψει (π.χ. απουσία αυθεντικών ονομάτων,"κονσολοποιημένη" έκδοση του PES3 κ.λπ.)

Τελικά τι το θες...Πρέπει να το πάρω απόφαση πως ο πελάτης (και στην προκειμένη περίπτωση ο αναγνώστης...) δε μένει ποτέ ευχαριστημένος... :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...