Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πες οτι εγω εχω Χ χιλιαδες ευρω στον λογαριασμο μου και θελω να δωσω 10 στον φιλο μου τον Μιχαλη. Μπορω ετσι απλα να τα στειλω μεσω ελεκτρονηκο μπανκινγκ η μεσω τραπεζας? η απλα δεν γινεται λογο των καπιταλ. 

Γιατι τωρα θελω να μετακομισω Αγγλια.Και σκεφτομουν τωρα να στειλω σε 5-6 ατομα απο 10 χιλιαδες.ανα μηνα μπορεις να τραβηξεις 5 μετρητα.τα τραβανε. 3 περνουν μαζι και ερχονται αγγλια σε ενα ταξιδι και ετσι αντι να στελνω σιγα σιγα 1 χιλιαρικο μεσα απο την τραπεζα μπορω να χρεωθω εισητηρια αεροπορικα και να παρω 50 χιλιαρικα μεσα σε ενα μηνα. γινεται η τσαμπα ονειρευομαι.

Δημοσ.

Μπορείς να στείλεις οπου θέλεις, έλεγξε το κομμάτι της προμήθειας μόνο.

Αποστολή σε λογαριασμό της ίδιας τράπεζας δεν έχει προμήθεια, αποστολή αλλού έχει και αλλάζει ανάλογα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SecretiveFowl είπε

Πες οτι εγω εχω Χ χιλιαδες ευρω στον λογαριασμο μου και θελω να δωσω 10 στον φιλο μου τον Μιχαλη. Μπορω ετσι απλα να τα στειλω μεσω ελεκτρονηκο μπανκινγκ η μεσω τραπεζας? η απλα δεν γινεται λογο των καπιταλ. 

Γιατι τωρα θελω να μετακομισω Αγγλια.Και σκεφτομουν τωρα να στειλω σε 5-6 ατομα απο 10 χιλιαδες.ανα μηνα μπορεις να τραβηξεις 5 μετρητα.τα τραβανε. 3 περνουν μαζι και ερχονται αγγλια σε ενα ταξιδι και ετσι αντι να στελνω σιγα σιγα 1 χιλιαρικο μεσα απο την τραπεζα μπορω να χρεωθω εισητηρια αεροπορικα και να παρω 50 χιλιαρικα μεσα σε ενα μηνα. γινεται η τσαμπα ονειρευομαι.

Σε οποιονδήποτε εξωτερικό παρατηρητή (δηλαδή όλες τις εμπλεκόμενες τράπεζες, εφορίες και αστυνομικές αρχές) αυτό που περιγράφεις θα φαίνεται εξαιρετικά ύποπτο.

Αντί να κάνεις μεταφορές σε τρίτους άνοιξε λογαριασμούς σε όλες τις τράπεζες, και μπορείς να βγάλεις άνετα 20Κ το μήνα μετρητά και μετά ψάχνεις πως θα τα στείλεις.

ΥΓ: να δώσεις έτσι απλά λεφτά δεν υφίσταται. Ή τα χάρισες και οφείλεις φόρο δωρεάς, ή  τα δάνεισες και οφείλεις χαρτόσημο και φόρο για τους τόκους, ή κάτι αγόρασες που μπορεί να πρέπει να δηλωθεί ή/και να συνοδεύεται απο παραστατικό. Αν μιλούσες για 500-1000 ευρώ θα έλεγα who cares, αλλα να μοιράζεις 10χίλιαρα είναι ρίσκο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...