Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Re-enable your card with PayPal You have reached the limit of attempts allowed to confirm your card. If you'd still like to use this disabled card with PayPal, we need you to send us some documents. Please upload the following documents: A valid photo ID (front/back copy) A recent card statement showing the last four digits of the card, your billing address and your full name as registered on your PayPal account The documents uploaded should be in English or translated into English and certified by a government agency. We'll contact you within 7-10 business days to complete the procedure. If you have any problem uploading the file, please contact our Customer Support for help. Οπότε θέλει μετάφραση από δημόσια αρχή ; Όλα αυτά για δύο refunds που δε φαίνονται στη τράπεζα μου και πρωτού αποστείλλω αντίγραφο ,πρέπει να κανω re enable. Έχει τύχει σε κάποιον;
isay Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Πρώτον -> https://www.insomnia.gr/forums/topic/165639-paypal/?page=337 Δευτερον -> https://www.insomnia.gr/forums/topic/680702-card-statement/?tab=comments#comment-56570300 Τρίτον, δε χρειαζεται μετάφραση αν αναγράφεται το όνομα και με λατινικους χαρακτήρες. Απλά στέλνεις ταυτοτητα και card statement για να επιβεβαιώσουν οτι εισαι εσυ, την ηλικία σου και οτι η κάρτα σου ανήκει. Το πολύ πολύ βάλε ένα μάρκ εκει που ειναι το ονοματεπώνυμο στην ταυτοτητα σου και απο αλλο ενα στο stement (στο ονομα) και στον αριθμό της κάρτας.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Για τη μεταφορά ,το ξέρω ότι απαιτούνται μερικές μέρες.Η μια κίνηση είναι από τον 02/18 και στη τράπεζα nothing.
isay Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Ποια μεταφορα; Σου μπλοκάρανε την κάρτα για χρήση στο paypal. Αν θες να την χρησιμοποιήσεις, πρεπει να τους στειλεις χαρτουρα
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 στο paypal εχω κανονικα προσβαση ,κ μπορω να κανω αγορες.Εχω ενα refund στις 02/18 και δε φαινεται στη τραπεζα(!) Για να στειλω λοιπον το card statement θελουν τα παραπανω που εγραψα στο πρωτο ποστ κ με μεταφραση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα