Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Κανω μια εκτεταμενη ανακαινιση και αναρωτιεμαι αν πρεπει να κανω κατι ωστε να ειμαι ετοιμος οταν (well μπορει να παρει πολλα χρονια I know :D) για οπτικη ινα στο σπιτι (FttH). Μιλω για οπτικη για συνδεση στο internet οχι για lan, εκει ηδη πηρα την αποφαση να βαλω UTP Cat-7.

Μπορω να κανω κατι τωρα ωστε να αποφυγω τα μερεμετια στο μελλον ή ειναι δωρο αδωρο γιατι οτι και να βαλω τωρα τεχνικα σαν καλωδιο μπορει να ειναι ξεπερασμενο μετα απο 5 χρονια που ισως ερθει η οπτικη ινα?

Μπορω γενικα να κανω κατι τωρα, αξιζει ή οχι, ή οταν ερθει η ωρα και εχει οπτικη ινα η περιοχη μου θα το κανω τοτε?

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.
11 ώρες πριν, crash21 είπε

ξεπερασμενο μετα απο 5 χρονια

Αυτο

Απλα μπορεις να περάσεις κενές σωληνώσεις και αν και εφόσον ...τοτε περνας οτι θέλεις

• Super Moderators
Δημοσ.
On 19/07/2018 at 12:06, NikosKallithea said:

Αυτο

Μπορεί να μην είναι ξεπερασμένο αλλά υπάρχουν ουκ ολίγες πιθανότητες να βάλει πχ σε αναμονή δικιά του ίνα και να μην γλυτώσει τπτ από το ποσό "εγκατάστασης" που ζητάει ο πάροχος για να του φέρει την οπτική στο σπίτι/διαμέρισμα...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πλάκα κάνεις δηλαδή αν θέλεις να βάλεις κενές σωληνώσεις για να περάσεις οπτική ίνα και αγοράσεις όσα μέτρα χρειάζεται μέχρι το δρόμο λίγο πριν την είσοδο εσωτερικά τζάμπα τα λεφτά? 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, TrSaFel είπε

πλάκα κάνεις δηλαδή αν θέλεις να βάλεις κενές σωληνώσεις για να περάσεις οπτική ίνα και αγοράσεις όσα μέτρα χρειάζεται μέχρι το δρόμο λίγο πριν την είσοδο εσωτερικά τζάμπα τα λεφτά? 

Γιατι τζαμπα τα λεφτα, και ποια λεφτα σιγα το κόστος που εχουν οι σωληνωσεις, στο πάτωμα θα τις ριξει

Εγω εχω ριξει στο πατωμα πανω απο 400 μετρα σωλήνες σε 150 μ2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...