splanis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, talibanakos είπε Οταν λές την εχασες; Εγίνε πληρωμή μέσω ebanking και μάλλον ακυρώθηκε πριν περαστεί το έμβασμα(δεν μου πέρασε ποτέ απ το μυαλό ότι μπορεί να ακυρωθεί μια συναλλαγή ενώ έχει γίνει) και δεν μπήκαν ποτέ τα λεφτά, εγώ βιάστηκα και την έδωσα πριν δω τα λεφτά στον λογαριασμό μου γιατί ήταν Κυριακή. Ξέρω είμαι μπετόστοκος δεν χρειάζονται άλλα σχόλια Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2018 από splanis 1
Thulogur Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Βρε, το τηλέφωνό του το χεις ; ψαξε τίποτα αλλα στοιχεία μεσω google και 11888
splanis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Thulogur είπε Βρε, το τηλέφωνό του το χεις ; ψαξε τίποτα αλλα στοιχεία μεσω google και 11888 το τηλεφωνο που μιλησαμε το χω(τώρα μπορεί να χει πετάξει στην θάλασσα την σιμ), τις πρωτες 2 μερες τον επαιρνα πολλες φορες και φαινοταν κλειστο αλλα μετα τον πετυχα απαντησε, τον ρωτησα τι εγινε με την συναλλαγη και μου ειπε οτι θελει 2-3 μερες για να περασει και να κανω υπομονη, όμως χθες και σημερα ειναι μονιμως κλειστο εκανα πολλες αναζητησεις δεν εχω βρει κατι Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2018 από splanis
talibanakos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 15 λεπτά πριν, splanis είπε τον ρωτησα τι εγινε με την συναλλαγη και μου ειπε οτι θελει 2-3 μερες για να περασει Ισχυει οτι 8ελει 2-3 μερες,αν και οπως τα λες απο την κυριακη επρεπε να εχουν φανει. Εισαι 100% σιγουρος οτι στα εφαγε;Ρωτησες στην τραπεζα σου;
splanis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, talibanakos είπε Ισχυει οτι 8ελει 2-3 μερες,αν και οπως τα λες απο την κυριακη επρεπε να εχουν φανει. Εισαι 100% σιγουρος οτι στα εφαγε;Ρωτησες στην τραπεζα σου; Στην τραπεζα μου πηγα και δεν εχει φανει κατι εισερχομενο, στην τραπεζα του μου ειπαν θελουν 2 εργάσιμες μερες(βεβαια με εναν που μιλησα εκει μου ειπε οτι του τυχε προσωπικα απο πειραιως σε εθνικη να κανει 5 μερες). Δεν απαντάει 2 μέρες τώρα οπότε τι να σκεφτω; Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2018 από splanis
paylidis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Γνωστή η απάτη με τα πλαστό καταθετηρια και πιθανώς να είσαι σε αυτή την περίπτωση...από μενιδι λιοσια κλπ ήταν το άτομο;; 1
splanis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 13 λεπτά πριν, paylidis είπε Γνωστή η απάτη με τα πλαστό καταθετηρια και πιθανώς να είσαι σε αυτή την περίπτωση...από μενιδι λιοσια κλπ ήταν το άτομο;; Αιγάλεω είπε, κρητική προφορά μου φάνηκε και το όνομα που είπε κρητικό ήταν
zeys13 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 11 ώρες πριν, splanis είπε Εγίνε πληρωμή μέσω ebanking και μάλλον ακυρώθηκε πριν περαστεί το έμβασμα(δεν μου πέρασε ποτέ απ το μυαλό ότι μπορεί να ακυρωθεί μια συναλλαγή ενώ έχει γίνει) και δεν μπήκαν ποτέ τα λεφτά, εγώ βιάστηκα και την έδωσα πριν δω τα λεφτά στον λογαριασμό μου γιατί ήταν Κυριακή. Ξέρω είμαι μπετόστοκος δεν χρειάζονται άλλα σχόλια Μπορεί να γίνει αυτο;;;;
splanis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, zeys13 είπε Μπορεί να γίνει αυτο;;;; Κι όμως
orck Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Οποτε τι κανουμε για να προστατευθουμε; Απλα περιμενουμε τις 3 ημερες που λενε (οι τελιωμενοι δημοσιοι τραπεζικοι) για να περαστουν τα λεφτα στην τραπεζα μας; Μετα αυτο θα ειναι οριστικο; Εαν η μεταφορα γινει απο την ιδια τραπεζα τα λεφτα φαινονται αμεσως, αυτα ειναι οριστικα; Τι παραθυρακια υπαρχουν;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Όταν σας εξαπατά κάποιος, αφού εξαντλήσετε όλες τις μεθόδους επικοινωνίας με την άλλη πλευρά, μπορείτε να απευθυνθείτε στις αρμόδιες αρχές ώστε να σας καθοδηγήσουν για τις ενέργειες που μπορείτε να κάνετε. Συζητήσεις περί αυτοδικίας κλπ, δεν έχουν θέση εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις