chris195 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα , Ήρθε προσφάτως στην κατοχή μου αυτό το πικάπ του 1956 ιαπωνικής κατασκευής. Αφού το δοκίμασα λίγο δουλεύουν όλα εκτός από το κομμάτι που περιστρέφεται ο δισκος (δεν γνωρίζω αν έχει κάποια ειδική ονομασία) . Έχω ψάξει πολύ για ανταλλακτικά αλλά για προφανείς λόγους δεν μπορώ να βρω. Υπάρχει κάποιος με κάποια γνώση επί του θέματος ή εάν έχει κάποιο αντίστοιχο για να με συμβουλέψει ? Ευχαριστώ
nik0laus Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ωραίες θύμησες από ωραίες εποχές... Το κομμάτι που περιστρέφεται λέγεται πλατώ Πιθανόν να θέλει αλλαγή στον ιμάντα ή στο μοτεράκι που γυρνάει το πλατώ ή στο διακότη που δινει ρευμα στο αντίστοιχο μοτέρ ή σε όλα αυτά μαζί , δες στο παρακάτω βιντεάκι για να δεις πως λειτουργει ένα πικαπ και να πάρεις μια ιδέα . https://www.youtube.com/watch?v=3cyphJLljAM edit: Έπαθα πλάκα.... Δοθείσης ευκαιρίας με το θέμα που άνοιξες μπήκα να δω πόσο έχουν και βασικά αν υπάρχουν-πουλιούνται ακόμα πικαπ και έμεινα μλκς, το δικό μου ταπεινό- μέτριο στην εποχή του (late 80s) μηχάνημα με την αντίστοιχη βελόνα κοστίζει τώρα καινούριο κοντά στο ενάμισυ χιλιάρικο Και η παπάρω η γυναίκα μου θέλει λέει να πετάξω το παλιό μου ηχοσύστημα ... γιατί πιάνει χώρο λέει..... Ρε ουστ .. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2018 από nik0laus 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα