Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ,

Ήρθε προσφάτως στην κατοχή μου αυτό το πικάπ του 1956 ιαπωνικής κατασκευής. Αφού το δοκίμασα λίγο δουλεύουν όλα εκτός από το κομμάτι που περιστρέφεται ο δισκος (δεν γνωρίζω αν έχει κάποια ειδική ονομασία) . Έχω ψάξει πολύ για ανταλλακτικά αλλά για προφανείς λόγους δεν μπορώ να βρω. Υπάρχει κάποιος με κάποια γνώση επί του θέματος ή εάν έχει κάποιο αντίστοιχο για να με συμβουλέψει ? 

Ευχαριστώ

received_1835350673215583.jpeg

received_1835350633215587.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραίες θύμησες από ωραίες εποχές...

Το κομμάτι που περιστρέφεται λέγεται πλατώ

Πιθανόν να θέλει αλλαγή στον ιμάντα ή στο μοτεράκι που γυρνάει το πλατώ ή στο διακότη που δινει ρευμα στο αντίστοιχο μοτέρ ή σε όλα αυτά μαζί , δες στο παρακάτω βιντεάκι για να δεις πως λειτουργει ένα πικαπ και να πάρεις μια ιδέα .

https://www.youtube.com/watch?v=3cyphJLljAM

edit: Έπαθα πλάκα.... Δοθείσης ευκαιρίας με το θέμα που άνοιξες μπήκα να δω πόσο έχουν και βασικά αν υπάρχουν-πουλιούνται ακόμα πικαπ και έμεινα  μλκς, το δικό μου ταπεινό- μέτριο στην εποχή του (late 80s) μηχάνημα με την αντίστοιχη βελόνα κοστίζει τώρα καινούριο κοντά στο ενάμισυ χιλιάρικο

Και η παπάρω η γυναίκα μου θέλει λέει να πετάξω το παλιό μου ηχοσύστημα ... γιατί πιάνει χώρο λέει.....

Ρε ουστ  .. :D:D:D

Επεξ/σία από nik0laus
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...