kronos73 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα, φτάνει σε λίγο καιρό η στιγμή να πάει και το δικό μου βλαστάρι δημοτικό και μαζί με την επιλογή γραφείου - καρέκλας (που τα έχω αποφασίσει) αυτό που με έχει προβληματίσει περισσότερο είναι η επιλογή φωτιστικού αφού το σωστό και επαρκές φως έχει να κάνει μακροπρόθεσμα με την καλή όραση. Έχω μια επιφύλαξη για τα led φωτιστικά, όσον αφορά το πόσο ξεκούραστες είναι οι λάμπες τους, πόσα lumens, τι θερμοκρασία χρώματος; πχ κάτι τέτοιο ενδύκνειται; Μήπως είναι καλύτερο ένα απλό φωτιστικό που θα επιλέξω εγώ την λάμπα; μπορώ να βάλω και αλογόνου που μάλλον εποδίδουν καλύτερα τα ζεστά χρώματα. Όποιος έχει εμπειρία και τον έχει απασχολήσει το θέμα θα εκτιμούσα να διαβάσω γνώμες.
TopicStrarter Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Είναι απλό αν δεν ειναι πιο φωτεινό απο τον ήλιο τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα... Τα μάτια μας ειναι φτιαγμένα για βλέπουν φως οπότε οτιδήποτε δεν έχει UV ακτινοβολία δεν τα πειράζει. πιο πολύ να φοβάσαι όταν βγαίνει έξω στον ήλιο χωρίς γυαλιά ηλίου παρά μην πάθουν τίποτα τα μάτια του απο το φως στο γραφείο.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα