Christos_Ior Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Να τολμησω αγορα iphone 7 απο kiniti.net/net mobile στα 475 ευρω, ή να παω σκρουτζ στα 520+ σε πιο ''γνωστα''μαγαζια τυπου citisshop? Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2018 από Christos_Ior
UsualSuspect__ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 1 hour ago, Christos_Ior said: Να τολμησω αγορα iphone 7 απο kiniti.net/net mobile στα 475 ευρω, ή να παω σκρουτζ στα 520+ σε πιο ''γνωστα''μαγαζια τυπου citisshop? Πάρε από GadgetLab με 505. Ήταν και στο σκρουτζ κάποτε. Έχω ήδη 3 αγορές από εκεί και μια ο κολλητός μου (2 galaxy s9 πήραμε, ένα htc u ultra και nexus 5x)
Christos_Ior Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, UsualSuspect__ είπε Πάρε από GadgetLab με 505. Ήταν και στο σκρουτζ κάποτε. Έχω ήδη 3 αγορές από εκεί και μια ο κολλητός μου (2 galaxy s9 πήραμε, ένα htc u ultra και nexus 5x) Ευχαριστω πολυ! 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 3 minutes ago, Christos_Ior said: Ευχαριστω πολυ! Απλά να ξέρεις, το μαγαζί είναι Κρήτη. Αν το παραγγείλεις πχ την Δευτέρα, θα το έχεις Πέμπτη - Παρασκευή (εξαρτάται και που μένεις) Ο κολλητός μου μένει Ασπροβαλτα και το παρέλαβε Σαββατο. Εγώ που μένω Πειραιά, το πήρα Πέμπτη.
Christos_Ior Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε Απλά να ξέρεις, το μαγαζί είναι Κρήτη. Αν το παραγγείλεις πχ την Δευτέρα, θα το έχεις Πέμπτη - Παρασκευή (εξαρτάται και που μένεις) Ο κολλητός μου μένει Ασπροβαλτα και το παρέλαβε Σαββατο. Εγώ που μένω Πειραιά, το πήρα Πέμπτη. Αυτο δεν ειναι προβλημα, αλλα απ΄ οτι βλεπω θελει καταθεση στην τραπεζα και εγω θα προτιμουσα αντικαταβολη και μαλιστα αναφερεται οτι: Για αντικαταβολές πάνω από 50 ευρώ,η εταιρεία μας ζητά προκαταβολή μέσω κατάθεσης σε τράπεζα. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2018 από Christos_Ior
UsualSuspect__ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 3 minutes ago, Christos_Ior said: Αυτο δεν ειναι προβλημα, αλλα απ΄ οτι βλεπω θελει καταθεση στην τραπεζα και εγω θα προτιμουσα αντικαταβολη... Θέλει κάποια προκαταβολή. Στείλτους email μπας και βγάλεις άκρη. Εγώ είχα κάνει αγορά με PayPal. 1
~mxls~ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, UsualSuspect__ είπε ... Εγώ που μένω Πειραιά, το πήρα Πέμπτη. Phonegallery & kinito.gr είναι επίσης αξιόπιστα καταστήματα.
SeNNinhA Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 27 λεπτά πριν, Christos_Ior είπε Για αντικαταβολές πάνω από 50 ευρώ,η εταιρεία μας ζητά προκαταβολή μέσω κατάθεσης σε τράπεζα. Δεν μου αρεσει καθολου αυτο. Μα καθολου ομως! Τι σημαινει προκαταβολη και μαλιστα μεσω καταθεσης σε τραπεζα? Το πολυ πολυ να δεχτω να τους βαλω τα χρηματα της αποστολης του δεματος. Η αντικαταβολη εχει το νοημα της εξασφαλισης πωλητη και αγοραστη. 1
Christos_Ior Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Εντωμεταξυ μετα απο ερευνα στις αξιολογησεις του google σε αρκετα σκρουτζομαγαζα απογοητευτηκα εντελως! Με βλεπω για media και ατοκες για να ειμαι και σιγουρος για την after sale εξυπηρετηση αλλα και για να μην παρω κανενα κουτακι με ανοιγμενες ταινιες ασφαλειας... Πολλα ειδαν τα ματια μου!
UsualSuspect__ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, SeNNinhA said: Δεν μου αρεσει καθολου αυτο. Μα καθολου ομως! Τι σημαινει προκαταβολη και μαλιστα μεσω καταθεσης σε τραπεζα? Το πολυ πολυ να δεχτω να τους βαλω τα χρηματα της αποστολης του δεματος. Η αντικαταβολη εχει το νοημα της εξασφαλισης πωλητη και αγοραστη. Μήπως το κάνουν για αυτό; Αλλά να μου πεις δεν έχει και σχέση για 50 ευρώ. Άκυρο οπότε. Για κινητά αξίας άνω των 499, αναγκαστικά θα πληρώσει κάτι σαν προκαταβολή. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2018 από UsualSuspect__
Thaninho Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Έχω παραγγείλει το 8plus από netmobile στις 15 του μήνα με αντικαταβολή ακόμα δεν έχει έρθει αν και στο σάιτ λέει 4 με 8 μέρες. Για να πω και του στραβού το δίκιο τουλάχιστον με πήραν άμεσος τηλέφωνο πολύ ευγενικά και μου είπαν μέχρι 27 του μήνα θα το έχω. Εγώ προσωπικά αντέχω να περιμένω μερικές μέρες παραπάνω και να γλυτώσω 100 ευρώ από την άμεσος επόμενη τιμή στο σκρουτζ και σχεδόν 300 απο τις γνωστές αλυσίδες. Έχω την εντύπωση ότι το netmobile με το kiniti η συνεργάζονται η είναι και το ίδιο κατάστημα.
SeNNinhA Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Εγω αυτο που αμφιβαλω για τα περισσοτερα skroutzομαγαζα ειναι το τι θα γινει εαν χρειαστεις την εγγυηση τους. Γι αυτο για σοβαρες αγορες οπως smartphone επιλεγω μονο τα αποδεδειγμενα αξιοπιστα σε αυτο. Το οτι θα σου στειλουν οτι αγορασες οκ. Μετα; 2
Christos_Ior Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Εγω αυτο που αμφιβαλω για τα περισσοτερα skroutzομαγαζα ειναι το τι θα γινει εαν χρειαστεις την εγγυηση τους. Γι αυτο για σοβαρες αγορες οπως smartphone επιλεγω μονο τα αποδεδειγμενα αξιοπιστα σε αυτο. Το οτι θα σου στειλουν οτι αγορασες οκ. Μετα; Και εγώ το σκέφτομαι αυτο το μετα. Αν και το πρώτο μου και τωρινό κινητό το πήρα απο Σκρουτζ, και δεν ειχα κανένα απολύτως θέμα, με αυτα που άκουσα και ειδα, το σκέφτομαι αν θα το ξανακάνω. Ειναι καθαρά θέμα τύχης, ή το ρισκάρει κανεις ή όχι.. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2018 από Christos_Ior
darkrider93 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Εγω αυτο που αμφιβαλω για τα περισσοτερα skroutzομαγαζα ειναι το τι θα γινει εαν χρειαστεις την εγγυηση τους. Γι αυτο για σοβαρες αγορες οπως smartphone επιλεγω μονο τα αποδεδειγμενα αξιοπιστα σε αυτο. Το οτι θα σου στειλουν οτι αγορασες οκ. Μετα; Ενώ με τις μεγάλες αλυσίδες Όλα πάνε τέλεια δεν έχουμε διαβάσει ποτέ παράπονα όσον αφορά την κάκιστη after sales εξυπηρέτηση. 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 21 hours ago, ~mxls~ said: Phonegallery & kinito.gr είναι επίσης αξιόπιστα καταστήματα. Ναι αλλά δεν το είχαν στα 528 το S9, γιαυτό το πήρα από Κρήτη Τώρα το έβαλαν και εκεί 560φεύγα άρα είμαι θεωρώ αρκετά τυχερός. 5 hours ago, SeNNinhA said: Εγω αυτο που αμφιβαλω για τα περισσοτερα skroutzομαγαζα ειναι το τι θα γινει εαν χρειαστεις την εγγυηση τους. Γι αυτο για σοβαρες αγορες οπως smartphone επιλεγω μονο τα αποδεδειγμενα αξιοπιστα σε αυτο. Το οτι θα σου στειλουν οτι αγορασες οκ. Μετα; Εκεί που πήρα το δικό μου το S9, έχω πάρει άλλα 2 μαζί τα τελευταία 2 χρόνια και χρειάστηκα εγγύηση στο 1 (πέρσυ τέτοια εποχή) Το κινητό ήταν στα χέρια μου 4 μέρες μετά. 8 hours ago, Thaninho said: . Έχω την εντύπωση ότι το netmobile με το kiniti η συνεργάζονται η είναι και το ίδιο κατάστημα. Συνεργασία λογικά. Τίποτα φίλοι πρέπει να είναι αυτοί η κ εγώ δεν ξέρω τι. Παράπονα από γνωστούς που έχουν πάρει, δεν έχω ακούσει, αλλά εγώ το απέφυγα επειδή καθυστερούν αρκετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις