Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, darkrider93 είπε

Ενώ με τις μεγάλες αλυσίδες Όλα πάνε τέλεια δεν έχουμε διαβάσει ποτέ παράπονα όσον αφορά την κάκιστη after sales εξυπηρέτηση.

Γι αυτο και εγω το εχω πει οτι προτιμω την εγγυηση και την εξυπηρετηση απο συγκερκιμενα skroutzομάγαζα αντι αυτη απο τις περισσοτερες αντιπροσωπειες. Αυτο δεν σημαινει οτι ΟΛΑ τα Skroutzομαγαζα θα τα εμπιστευτω. Τις χιλιαδες αξιολογησεις τυπου "μου εστειλαν το προιον γρηγορα και ολα καλα" απλα δεν τις υπολογιζω καν. Εαν θελετε να βρειτε τα καλα απλα επιλεξτε να διαβασετε αξιολογοησεις μονο για την after sale εξυπηρετηση τους

• Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ το κινητό που έχω τώρα από Σκρουτζ το είχα πάρει και χρειάστηκε σέρβις όλα κομπλέ ήρθαν το πήραν από το σπίτι μ και σε 4 5 μέρες πίσω

Δημοσ.
5 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Γι αυτο και εγω το εχω πει οτι προτιμω την εγγυηση και την εξυπηρετηση απο συγκερκιμενα skroutzομάγαζα αντι αυτη απο τις περισσοτερες αντιπροσωπειες. Αυτο δεν σημαινει οτι ΟΛΑ τα Skroutzομαγαζα θα τα εμπιστευτω. Τις χιλιαδες αξιολογησεις τυπου "μου εστειλαν το προιον γρηγορα και ολα καλα" απλα δεν τις υπολογιζω καν. Εαν θελετε να βρειτε τα καλα απλα επιλεξτε να διαβασετε αξιολογοησεις μονο για την after sale εξυπηρετηση τους

Αυτό ακριβώς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, Thaninho said:

Εγώ το κινητό που έχω τώρα από Σκρουτζ το είχα πάρει και χρειάστηκε σέρβις όλα κομπλέ ήρθαν το πήραν από το σπίτι μ και σε 4 5 μέρες πίσω

Επιβεβαιώνω και εγώ. 

4 μέρες κράτησε η ιστορία και +2 χρόνια εγγύηση στην πλακέτα του Nexus 5X η οποια κατασκευάστηκε 2 μήνες πριν την λαλακία. (Το τσέκαρα μέσω imei κλπ)

Επεξ/σία από UsualSuspect__
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα εγώ τουλάχιστον την τελευταία 5ετια οτι συσκευή εχω αγοράσει για μένα η τη γυναίκα μου η δώρο είναι αποκλειστικά απο σκρουτζομαγαζα. Την μοναδική φορά που ειχα πρόβλημα ειναι με το κινητο που εχω ακόμα (samsung s7 edge) το οποιο ειχα αγοράσει απο kaizershop στην Αθήνα και ειχε καψει την 3η μέρα πλακέτα. Το πήγα πίσω το έστειλαν service το έφτιαξαν και με πήραν τηλ. Όταν πήγα εκει τους είπα πως δε δέχομαι να πάρω επισκευασμενο τηλέφωνο και θέλω να κάνω χρηση του doa. Χωρίς καμια αντίρρηση έπιασαν ενα καινούριο κινητό από το ράφι και μου το έδωσαν. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος απο την όλη εμπειρία από το συγκεκριμένο κατάστημα. Τώρα βέβαια με το επισκευασμενο τηλέφωνο δεν μπορώ να ξέρω τι έγινε... 

Επεξ/σία από Tigio13
  • Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Tigio13 said:

Καλησπέρα εγώ τουλάχιστον την τελευταία 5ετια οτι συσκευή εχω αγοράσει για μένα η τη γυναίκα μου η δώρο είναι αποκλειστικά απο σκρουτζομαγαζα. Την μοναδική φορά που ειχα πρόβλημα ειναι με το κινητο που εχω ακόμα (samsung s7 edge) το οποιο ειχα αγοράσει απο kaizershop στην Αθήνα και ειχε καψει την 3η μέρα πλακέτα. Το πήγα πίσω το έστειλαν service το έφτιαξαν και με πήραν τηλ. Όταν πήγα εκει τους είπα πως δε δέχομαι να πάρω επισκευασμενο τηλέφωνο και θέλω να κάνω χρηση του doa. Χωρίς καμια αντίρρηση έπιασαν ενα καινούριο κινητό από το ράφι και μου το έδωσαν. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος απο την όλη εμπειρία από το συγκεκριμένο κατάστημα. Τώρα βέβαια με το επισκευασμενο τηλέφωνο δεν μπορώ να ξέρω τι έγινε... 

Άντε τώρα να το έκανες αυτό στον Γερμανό πχ, η σε κανα Public. Θα σου έβγαζαν την Παναγία. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tigio13 είπε

Ανάμεσα σε phonegallery,   kaizershop & kaiserstore?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Christos_Ior είπε

Ανάμεσα σε phonegallery,   kaizershop & kaiserstore?

Kaizerstore δεν εχω διαβαδει καλα λογια αλλα δεν εχω ψωνισει κιολας για να ξερω απο 1ο χερι. Phonegallery είχα πάρει ενα p9 lite μια χαρα ολα στο θέμα της αγοράς. Για service η doa δεν ξερω γιατί δε χρειάστηκε. Για το kaizershop τα είπα παραπάνω. 

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά έκλεισε, θα έρθει ένας φιλαρακι απο Ελβετία όποτε θα μου το αγοράσει απο κει, στα ίδια λεφτά βγαίνει. Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια σας! Καλό καλοκαιρι.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν ολοκλήρωσα αγορά από net mobile  ένα 8+ και όλα έγιναν όπως έπρεπε να γίνουν. 100 ευρώ φθηνότερα από Skroutz και συνολικά 300 από μεγάλη αλυσίδα ( παίρνεις ένα αξιοπρεπέστατο Android με 300). Το προτείνω. 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
2 hours ago, Thaninho said:

Λοιπόν ολοκλήρωσα αγορά από net mobile  ένα 8+ και όλα έγιναν όπως έπρεπε να γίνουν. 100 ευρώ φθηνότερα από Skroutz και συνολικά 300 από μεγάλη αλυσίδα ( παίρνεις ένα αξιοπρεπέστατο Android με 300). Το προτείνω. 

Καλορίζικο και καλό αυτό γιατί πολλοί λένε τα δικά τους για τα συγκεκριμένα μαγαζιά και ψιλο φοβούνται λόγω κακών κριτικών. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Thaninho είπε

Λοιπόν ολοκλήρωσα αγορά από net mobile  ένα 8+ και όλα έγιναν όπως έπρεπε να γίνουν. 100 ευρώ φθηνότερα από Skroutz και συνολικά 300 από μεγάλη αλυσίδα ( παίρνεις ένα αξιοπρεπέστατο Android με 300). Το προτείνω

Παλι καλα που το εγραψε παραπανω ο συμφορουμιτης

Στις 21/7/2018 στις 2:21 ΜΜ, SeNNinhA είπε

Αθανατη Ελλαδαρα ρε γαμωτο σε καποια πραγματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, Fulgore said:

Είχαν γράψει 2 τύποι εδώ στο φορουμ πάντως πριν καιρό πως τους κάλυψαν σε θέμα εγγύησης πριν λίγο καιρό απ το netmobile.

Εμένα πέρσυ το GadgetLab, σε 4 μέρες είχα ξεμπερδέψει. 

Τώρα δεν έχουν όλοι την ίδια "τύχη".

Ακόμα και σε  μεγάλες αλυσίδες "πχ κωτσόβολους και άλλες τέτοιες αηδίες" και τρέχουν και δεν φτάνουν.

Όλα random είναι. 

Edit: Θυμήθηκα άλλη μια περίπτωση απ το netmobile που δεν του έκαναν τα πράγματα εύκολα και τον ταλαιπώρησαν λίγο αλλά τον εξυπηρέτησαν με τα 1000 ζόρια. 

Επεξ/σία από UsualSuspect__
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Fulgore είπε

Οτι δηλαδη ειναι επίτευγμα να παραγγειλεις κατι και να σου ερθει το σωστο στον προβλεπόμενο χρόνο και θα πρεπει να πανηγυριζουμε με διθυραμβικες κριτικες για οποιον κανει κατι που ειναι απλα η βασικη και στοιχειώδης υποχρέωσή του....!!! Ok....

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδεια μεινετε μακρια απο netmobile.gr. Αμα εντοπισετε καποιο προβλημα με οτι και αν αγορασετε (pc,tablet,smartphone) μετα την αγορα κανουν πως δεν βλεπουν και πως δεν καταλαβαινουν. ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...