DimitrisP98 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα , θα ήθελα να μου πείτε την άποψη σας για την συγκεκριμένη μάρκα. Δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια , συγκεκριμένα ότι βγάζει προβλήματα σε πολύ σύντομα χρονικό διάστημα κλπ.. Ωστόσο τα ίδια άκουγα και τα huawei αλλά δοκίμασα και βγήκα άπειρα ευχαριστημένος. Θα ήθελα την γνώμη σας να μου πείτε αν θεωρείται safe αγορά εννοώ να βγάλει 4-5 χρόνια χωρίς βαριά χρήση.
SeNNinhA Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Ετσι γενικα κι αοριστα χωρις να μας πεις μοντελο τι να σου πουμε; 4-5 χρονια android κινητο χωρις σοβαρες αναβαθμισεις μπορει να σου βγαλει μονο εαν το χρησιμοποιεις αποκλειστικα ως τηλεφωνο θα ελεγα.
chios Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 τι να σου απαντήσουμε; που τα άκουσες αυτά; και εγώ άκουσα για μια BMW να βγάζει προβλήματα και τι με αυτό; Έχω το meizu της υπογραφής μου και δηλώνω πολύ ευχαριστημένος από το τηλέφωνο , τώρα αν θα δουλεύει σε 4-5 χρόνια νομίζω είναι αστείο να το ρωτάς , εδώ δεν ξέρουμε αν ζούμε εμείς μέχρι τότε.
saruman123 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Όλες οι εταιρείες έχουν ή βγάζουν προβλήματα. Το κάθε κινητό προορίζεται για τις ανάγκες του κάθε χρήστη. Τα Meizu ξεκίνησαν μαζί με τα Xiaomi. Στην πορεία όμως η δεύτερη εξελίχθηκε και έφτασε εδώ που είναι τώρα. Πιστεύω και τα Meizu είναι καλά ,άσχετα αν δεν τα προτείνουμε για κάποιον που δεν θέλει πολλές απαιτήσεις. Στο θέμα του επεξεργαστή αν τον άλλαζαν και έβαζαν Snapdragonαπο την αρχή θα ήταν και αυτά στον ανταγωνισμό. Αλλά πειραματίστηκαν με τον MTK και εκεί έχασαν αρκετό έδαφος. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2018 από saruman123 1
Fotia Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Τι γίνεται και με το service .Μια περίοδο που έφερνε κάποια Meizu το Public είχαν πολλές βλάβες μέσα στην εγγύηση πολύ σύντομα.Μπορεί τυχαίο γεγονός ,αλλά έμενες καιρό χωρίς τηλέφωνο μέχρι να βγάλεις άκρη. 1
saruman123 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, Fotia είπε Τι γίνεται και με το service .Μια περίοδο που έφερνε κάποια Meizu το Public είχαν πολλές βλάβες μέσα στην εγγύηση πολύ σύντομα.Μπορεί τυχαίο γεγονός ,αλλά έμενες καιρό χωρίς τηλέφωνο μέχρι να βγάλεις άκρη. Από ότι ξέρω το επίσημο service είναι η CellCom
adi32 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Ποιο μοντέλο κοιτάς? Είναι ποιοτικές συσκευές αλλά το flyme που έχουν είναι λίγο ιδιότροπο και πρέπει να ξέρεις να το ρεγουλαρεις. Οι αναβαθμίσεις δεν είναι τόσο συχνές
tzaristotelis1968 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Meizu είχα και έχω. Πολύ ποιοτικά , ίσως πιο ποιοτικά από την Xiaomi , ίσως το ίδιο. Απλά πρέπει να επισημανθεί ότι έχουν ένα skin που λέγεται flyme και ο χειρισμός γίνεται από ένα κουμπί μόνο όποτε θα πρέπει να το συνηθίσει κάποιος. Προτείνω να αποκτήσεις ένα ειδικά το meizu pro 6 plus 4/64 ως best value for money σαν μεταχειρισμένο!!!!!! 1
alieus Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Πρόσφατα απόκτησα το Meizu m5 note, για τις μικρές μου απαιτήσεις μου πολύ καλό, οθόνη φωτ. μηχανή κ.α. όμως πολύ μπέρδεμα με flyme...απεγκατέστησα το touchpal να βάλω άλλο keyboard και δεν δέχεται τίποτε, ούτε επανεγκατάσταση του touchpal...έμεινα με το εργοστασιακό...σε κάθε επανεκκίνηση βγάζει μήνυμα "εντοπίστηκε νέα sd" και γενικά δεν κρατάει στη μνήμη τις επιλογές μου, πρέπει κάθε φορά να πηγαίνω στις ρυθμίσεις και να ξανακλικάρω και μετά πάλι κ.ο.κ. ...
adi32 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 http://www.flymeos.com/firmwarelist?modelId=45&type=1 κατεβασε την 7 απο εδω
alieus Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 54 λεπτά πριν, adi32 είπε http://www.flymeos.com/firmwarelist?modelId=45&type=1 κατεβασε την 7 απο εδω την 7 έχει την G
adi32 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 το flyme εχει τα κουσουρια του Αυτο με την sd δεν διορθωθηκε με την 7 Την 7 ειχες αρχικα ?
alieus Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, adi32 είπε το flyme εχει τα κουσουρια του Αυτο με την sd δεν διορθωθηκε με την 7 Την 7 ειχες αρχικα ? Ναι, με που το άνοιξα και συνδέθηκα στο wifi έκανε μόνο του την αναβάθμιση...αλλά δεν είναι μόνο η sd είναι και όταν το συνδέω στο pc για ανταλλαγή αρχείων απλά μόνο φορτίζει και πρέπει να μπαίνω ρυθμίσεις να επιλέξω "συσκευή πολυμέσων" Επίσης δεν δουλεύει η αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας, κάθε φορά πρέπει να το επαναρυθμίζω, γενικά δεν κρατάει στη μνήμη τις επιλογές μου...τέσπα σορυ για το μακρόσυρτο😅 τώρα βλέπω κυκλοφοράει μια άλλη έκδοση...μπαίνω στον πειρασμό https://www.meizumatters.com/download-flyme-7-beta-7-8-5-8-update-released-for-15-models/
chios Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, alieus είπε τώρα βλέπω κυκλοφοράει μια άλλη έκδοση...μπαίνω στον πειρασμό https://www.meizumatters.com/download-flyme-7-beta-7-8-5-8-update-released-for-15-models/ Είναι παλιά κινέζική beta δεν υπάρχει λόγος να μπλέξεις
alieus Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, chios είπε Είναι παλιά κινέζική beta δεν υπάρχει λόγος να μπλέξεις aaa..ok ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα