stratos dr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Υπάλληλος δηλωμένος ημερομίσθιος εργασία απο Δευτέρα -Παρασκευή αναγκάζετε απο την επιχείριση να δουλεψει και το Σαββατο και την Κυριακυ ... Πως πληρωνεται για το Σαββατο με εργασια απο 7.30- 15.30 και Κυριακυ 7.30- 15.30 .? Εχει συμπληρώσει 40 ωρες την εβδομαδα που περασε ... Ειμαι αναγκασμένος να δωθει ρεπο την επόμενη εβδομαδα? Αν πχ παρει ρεπο Την επόμενη Δευτέρα θεωρείται οτι δεν εχει δουλέψει 40 ωρες την εβδομάδα? Αν δουλεψει ολη την επομενη εβδομαδα κανονικα πως θα πληρωθεί το χρωστούμενο ρεπο? Ευχαριστω.
bromiaris Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Γιατί δεν τηλεφωνείτε στην επιθεώρηση Εργασίας να σας ενημερώσει;
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Υπαλληλος μισθωτος δεν επιτρεπεται σε καμμια περιπτωση να δολεψει παραπανω απο 5 συνεχομενες ημερες .Αν δεν ειναι βαρδια θα πρεπει να του εχει χορηγηθει αναπαυση πριν απο εργασια ΣΚ. 2
jeep13 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Τα χρηματα που δουλευει ανασφαλιστος θα τα παρει στο χερι. Τα υπολοιπα στην τραπεζα. Γαμω τους εκμεταλευτες.
Thulogur Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Και που σαι ακόμα, άλλοι πληρώνουν τις υπερωρίες/υπερεργασίες με κουπόνια. Ευτυχώς δεν το χω ζήσει ακόμα αυτό Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2018 από Thulogur
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Thulogur είπε Και που σαι ακόμα, άλλοι πληρώνουν τις υπερωρίες/υπερεργασίες με κουπόνια. Ευτυχώς δεν το χω ζήσει ακόμα αυτό Ναι το ξερω και αυτο αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν δεν συμφερει . Αν ηταν με ευρω θα υπηρχε και φορος . Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2018 από Γιάννης Platano
Haldol Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 52 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Υπαλληλος μισθωτος δεν επιτρεπεται σε καμμια περιπτωση να δολεψει παραπανω απο 5 συνεχομενες ημερες .Αν δεν ειναι βαρδια θα πρεπει να του εχει χορηγηθει αναπαυση πριν απο εργασια ΣΚ. Στη θεωρία. Στην πράξη, βράστα... Η κοπέλα μου δουλεύει 70+ ώρες εβδομαδιαίως. Κάθε μέρα (7ήμερο) πάνω από 10ωρο. Στο καπάκι, αργεί να πληρώσει κιόλας, επίτηδες, "για να μη του φύγουν" αυτοί που δουλεύουν (και καλά, άμα τους χρωστάει μόνιμα, δε θα φύγουν, για να μη χάσουν τα χρωστούμενα...). Ελλάδα 2018. 1 2
Thulogur Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 8 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ναι το ξερω και αυτο αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν δεν συμφερει . Αν ηταν με ευρω θα υπηρχε και φορος . Έχοντας υπόψιν οτι ειναι συγκεκριμένα προϊόντα σε συγκεκριμένα σουπερμαρκετ, δεν συμφέρει. Τουλάχιστον ετσι οπως το βλεπω εγω.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, Haldol είπε Στη θεωρία. Στην πράξη, βράστα... Η κοπέλα μου δουλεύει 70+ ώρες εβδομαδιαίως. Κάθε μέρα (7ήμερο) πάνω από 10ωρο. Στο καπάκι, αργεί να πληρώσει κιόλας, επίτηδες, "για να μη του φύγουν" αυτοί που δουλεύουν (και καλά, άμα τους χρωστάει μόνιμα, δε θα φύγουν, για να μη χάσουν τα χρωστούμενα...). Ελλάδα 2018. Τι λογικη ειναι αυτη?Οταν καποιος φευγει υποχρεουται ο εργοδοτης να τον εξοφλησει...
Haldol Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε Τι λογικη ειναι αυτη?Οταν καποιος φευγει υποχρεουται ο εργοδοτης να τον εξοφλησει... Η λογική του παραλόγου. Σκέφτεται ότι εάν χρωστάει θα κωλώσουν να φύγουν, μήπως χάσουν τα λεφτά. Τους το έχει πει κατάμουτρα κιόλας ότι γι' αυτό το λόγο δε τους εξοφλεί κάθε μήνα αλλά τους δίνει "100-100" κάθε λίγες ημέρες.
zio10 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Υπαλληλος μισθωτος δεν επιτρεπεται σε καμμια περιπτωση να δολεψει παραπανω απο 5 συνεχομενες ημερες .Αν δεν ειναι βαρδια θα πρεπει να του εχει χορηγηθει αναπαυση πριν απο εργασια ΣΚ. Μου φάνηκε αστείο αυτό!
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, zio10 είπε Μου φάνηκε αστείο αυτό! Που το ειδες το αστειο ? Αυτο ειναι που λει ο νομος ασχετα αν εφαρμοζεται ή οχι .Επισης δεν επιτερπεται απασχοληση αν δεν περασουν 12 ωρες αναπαυσης. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2018 από Γιάννης Platano
talibanakos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 17 λεπτά πριν, Haldol είπε Η λογική του παραλόγου. Λογικη του παραλογου ειναι που η κοπελα σου καθεται ακομα εκει,τιποτε αλλο. Μαντεψε ποιος φταιει που οι εργοδοτες κανουν τετοια νταβατζιλικια.. 3
Haldol Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, talibanakos είπε Λογικη του παραλογου ειναι που η κοπελα σου καθεται ακομα εκει,τιποτε αλλο. Μαντεψε ποιος φταιει που οι εργοδοτες κανουν τετοια νταβατζιλικια.. Δε διαφωνώ. Μάντεψε όμως για ποιο λόγο κάθεται: γιατί άμα φύγει και δε βρει άλλη δουλειά ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ θα τρώει ρίζες. Βρίσκουν και τα κάνουν γιατί τα ανεχόμαστε, και τα ανεχόμαστε διότι η προσφορά εργασίας είναι μικρή, αλλά και σ' όσες δουλειές υπάρχουν η κατάσταση είναι παρόμοια. Κύκλος. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα