Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τα λεφτά στο χέρι που λέτε ξέρω εγώ κανείς συμφωνία προφορική 1000 ευρώ τον μήνα καθαρά. Αυτοί θα υπολογίσουν στο 5ήμερο ποσά θα ήταν και σου κάνουν σύμβαση βάση αυτού. Με τους φτωχούς μου υπολογισμούς κάνα 800 θα γράφει η σύμβαση και τα ρέστα στο χερι. Οπότε δεν φαίνεται πουθενά παράνομος ο εργοδότης.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Στις Sat Jul 21 2018 στις 8:34 ΜΜ, Haldol είπε

Δε διαφωνώ. Μάντεψε όμως για ποιο λόγο κάθεται: γιατί άμα φύγει και δε βρει άλλη δουλειά ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ θα τρώει ρίζες.

Βρίσκουν και τα κάνουν γιατί τα ανεχόμαστε, και τα ανεχόμαστε διότι η προσφορά εργασίας είναι μικρή, αλλά και σ' όσες δουλειές υπάρχουν η κατάσταση είναι παρόμοια. Κύκλος.

Το έζησα φίλε. Πολύ λάθος μου. Να ψάξει άμεσα για δουλειά αλλού. Και να ξέρεις. Θα βγει χαμένη σίγουρα όταν θα φύγει από αυτόν. 

Δημοσ.
Στις ‎21‎/‎7‎/‎2018 στις 9:04 ΜΜ, Haldol είπε

Κοίτα, ελπίζουμε να μη φτάσουμε σ' αυτό το σημείο. :P Αλλά αν φτάσουμε θέλω να πιστεύω ότι η επιθεώρηση εργασίας πιο εύκολα θα πιστέψει ότι τα δούλεψε και δε τα πήρε, παρά ότι δε τα δούλεψε ποτέ.

Άγνωστο, αλλά στις αρχές τα έβαζε όλα στον μισθοδοσίας. Οπότε δε νομίζω να την έχει περάσει για ημιαπασχόληση και να 'βαζε πόσα λεφτά στο λογαριασμό.

Επειδή έχω βρεθεί σε παρόμοια θέση, να γνωρίζεις πως η επιθεώρηση εργασίας το μόνο που μπορεί να κάνει είναι σύσταση στον εργοδότη να συμορφωθεί, δεν είναι σε θέση να τον αναγκάσει. Στην δική μου περίπτωση ο δικηγόρος του εργοδότη μπροστά στην υπηρεσία έλεγε "ναι, ναι φυσικά και θα εξοφληθεί" και μόλις βγήκαμε έξω με έβριζε μαζί με τον εργοδότη που περίμενε απ' έξω.

Πες της κοπέλας σου να ψάξει τώρα για άλλη δουλειά γιατί τον δικηγόρο δεν τον γλιτώνει, όσα λίγα βγάζει θα πάνε εκεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...