Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκινάω από εδώ για να χω μια ιδέα όταν θα τρέχω στις τράπεζες.

Έχω μια οικοδομή 130 τμ με τούβλα στον πρώτο όροφο με υψηλή κυριότητα και επικαρπία στον πατέρα μου

Τι με συμφέρει καλύτερα; Πέρα από μετρητά.

Καλύτερα να παντρευτώ και να πάρω δάνειο μετά;

Ακούω συνέχεια που λένε παντρέψου με πολιτικό για να βγάλεις δάνειο λες και ο δήμος το δίνει...αλλά στο μυαλό μου έρχεται απλά ευνοϊκότεροι όροι και χαμηλότερα επιτόκια. 

Τίποτα επιδοτούμενο μπορώ να βρώ; 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Δάνειο τέτοιες εποχές;;;;

Τι εισοδήματα έχεις;

1400 και οι 2 μας. Δίνουμε 250 για ενοίκιο οπότε 400 μας παίρνει..Επαρχία είμαστε...δεν είμαστε Αθήνα.

Δημοσ.

Για να γινει 1400 και οι διο σας πρέπει να παντρευτείτε που και παλι ειναι λιγα

130μ2 θελεις πανω απο 50-60χιλ ευρω για να γινει σπιτι

Καπου 15 χρονια δηλαδη θα εισαι αιχμάλωτος της τράπεζα, αν το πάρεις τελικά

Βάλτα κάτω και αποφάσισε

Spoiler

Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να βρεις μια που να έχει δικό της σπίτι

Δημοσ.

Για τέτοιο δάνειο θές τουλάχιστον 10.000 εισόδημα , να μην πω ο καθένας απο 10.000 , "καλή" δουλειά (χωρις προοπτική ανεργίας για τα επόμενα 5 χρόνια)    + το οτι θα πρεπει να μπεί και υποθήκη.

Δεν δίνουν οι τράπεζες με τίποτα. Θα σου ζητήσουν καμιά 20αριά χαρτιά , +150ευρω εξοδα φακέλου (eurobank έγινε πριν απο 5 μήνες) και μετά θα φας απόρριψη.

Επιδοτούμενα ίσως υπάρχουν , αλλα πρέπει να πληρώσεις όλο το ποσό, να καταθέσεις τιμολόγια και θα σου επιστραφούν τα χρήματα μετά απο καιρό.....

Δημοσ.

Από την στιγμή που το σπίτι υπάρχει έστω και στα τούβλα λογικά θέλεις δάνειο αποπεράτωσης-επισκευών.Αλλά πριν φτάσεις στο δάνειο πρώτα επισκέψου μηχανικό γτ κάτι μου  λέει ότι θα θέλεις είτε θεώρηση της παλιάς άδειας ή κάποια νέα άδεια.

Τώρα  οι τράπεζες δίνουν στεγαστικα σε αυτούς που πρέπει να τα δώσουν για να ελαχιστοποιήσουν το κίνδυνο να έχουμε καταστάσεις σαν την σημερινή και στο μέλλον.Με το εισόδημα σου και της μελλοντικής συζύγου  πολύ δύσκολα  να στο εγκρίνουν( αν έχετε καταθέσεις,κάποιο άλλο ακίνητο κτλπ όλα επιδρούν θετικά) .Μεγάλο ρόλο παίζει το επάγγελμα σου ,αν είσαι δημόσιος υπάλληλος (μάλλον δεν είσαι με βάση το εισόδημα) τα δάνεια εγκρίνονται πιο εύκολα λόγο σταθερής εργασίας και εισοδήματος  το ίδιο ισχύει για διάφορες άλλες επαγγελματικές ομάδες.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Panas76 είπε

Μπορεί να μπει εγγυητής συγγενής με σταθερή σύνταξη-μισθό 

Νομιζω ότι μπορει αλλα κι αυτος να εχει υψηλο εισοδημα αν βεβαια δεχτει .

Δημοσ.
2 ώρες πριν, odypapa1 είπε

Έχω μια οικοδομή 130 τμ με τούβλα στον πρώτο όροφο με υψηλή κυριότητα και επικαρπία στον πατέρα μου

μην μπλεξεις. παρε κατι δικο σου μακρυα απο ολους.θα το μετανοιωσεις.

Δημοσ.

Έγκριση θα πάρω...δεν είναι εκεί το θέμα...Το θέμα είναι πως μπορώ να γλυτώσω τα περισσότερα από την τοκογλυφία της τράπεζας.

Έχω φίλη που δουλεύει τράπεζα και μου πε το επιτόκιο αν είσαι παντρεμένος είναι χαμηλότερο από το να το πάρεις μόνος σου.

1 λεπτό πριν, mp123 είπε

μην μπλεξεις. παρε κατι δικο σου μακρυα απο ολους.θα το μετανοιωσεις.

χαχαχαχα γιατί το λες αυτό;;; Έχω άπαιχτη σχέση με τον πατέρα μου...Μάνα δεν έχω για να μαλώνει με την νύφη...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, odypapa1 είπε

; Έχω άπαιχτη σχέση με τον πατέρα μου...Μάνα δεν έχω για να μαλώνει με την νύφη...

τοτε αλλαζει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...