logokrimenos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Επειδή για άλλη μια φορά έσκασα ένα 40άρι για προγραμματιστή ποτίσματος έχω αρχίσει να ψάχνω άλλες λύσεις... Σκέφτομαι λοιπόν να βρώ μια ηλεκτροβάνα και να προσθέσω έναν διακόπτη smart όπως αυτός https://www.gearbest.com/smart-home-controls/pp_1701130.html?wid=1433363 έτσι ώστε να μπορώ να το ανοιγοκλείνω απομακρυσμένα και να μπορώ να το προγραμματίσω πιο εύκολα. Καθώς και να γλιτώσω λίγο απο τους προγραμματιστές που χαλάνε συνέχεια, λογικά επειδή είναι εκτεθειμένοι σε βροχή κλπ. Έχει κανείς άποψη για κάποια ηλεκτροβάνα ή για τέτοιο σύστημα? Υπάρχει η δυνατότητα να το φτιάξω ή η σκέψη μου είναι γτπ? Πιστεύω η ηλεκτροβάνα θα τα πάει καλύτερα με την υψηλή πίεση που έχει το λάστιχο ποτίσματος.
Haldol Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Πριν τους προγραμματιστές ποτίσματος είχες βάλει μειωτήρα πίεσης;
logokrimenos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Όχι και γνωρίζω οτι αυτό είναι το πρόβλημά μου. Όλο το σπίτι έχει μειωτήρα και έχω τραβήξει μια παροχή πριν απο αυτόν για να έχω για το πότισμα. Έχω πολλά μέτρα λάστιχο με αρκετά μπεκ με αποτέλεσμα με την πίεση που είχα πριν να μην φτάνει να ποτιστούν όλα και να χρειάζεται να έχω 2 συστήματα ποτίσματος με 2 προγραμματιστές, που στο τέλος έγιναν χειρότερα τα πράγματα... Θεωρώ οτι με μια καλή ηλεκτροβάνα θα μπορέσω να "ελέγξω" την αυξημένη πίεση που έχει το δίκτυο. Βέβαια τώρα πήρα έναν επώνυμο της gardena που λέει είναι μέχρι 12 bar. ΥΓ. να αναφέρω οτι αφορά το εξωχικό, αλλιώς δεν χρειάζομαι προγραμματιστή ποτίσματος
NikosKallithea Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Αυτο που λες εχω κανει εγω και λειτουργεί τέλεια Απλα εκτος απο το sonoff πρέπει ξα πάρεις και ενα μικρό μετασχηματιστή 230/24ν https://www.allwater.gr/product/automato-potisma/ilektrobanes/ilektrobana-rain-bird-hv-100-24v-1-choris-fc- 1
BritGreek Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Εμένα το αυτόματο πότισμα μου σκούριασε ανεπανόρθωτα τα κάγκελα της βεράντας μου, και το αφαίρεσα. Τοποθετημένο από επαγγελματία, ο οποίος είχε πιάσει τον σωλήνα επάνω στα κάγκελα.
darkman Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Εγω εχω βαλει ενα της gardena το εχω 5 χρονια και ειναι μια χαρα το εβαλα μονος μου και δεν του εχω βαλει μεγάλη πιεση απλα βαζω λιγο παραπάνω χρονο ποτίσματος και ειναι πενα εφυγε και η μουρμουρα της γυναικας που ηθελα να βγαινω να ποτίζω τωρα μου εχει μείνει μονο να βρω ενα σύστημα να πηγαίνουν τα σκουπίδια μονα τους στο κάδο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα