mihalis19 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Γεια σας παιδια. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Γενικά από εξωτερικό έχω αγοράσει άπειρες φορές. Όμως δεν έχω πουλήσει εγώ κάτι σε εξωτερικό (ιδιώτης με ιδιώτη) Θέλω να βάλω ένα προιόν για πώληση. (σε μια ομάδα στο facebook) Τι πρέπει να προσέξω?πχ μπορώ πρώτα να μου βάλει τα λεφτά και μετά να κάνω αποστολή? παίζει με κάποιο τρόπο να πάρει τα λεφτά πίσω? (είχα ακούσει ότι γίνεται) Μάλλον θα είναι λίγο μεγάλο ποσό κάπου στα 5000€ Για πείτε γνώμες
sstratos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Θες να πουλάς σε EU ή και παραέξω (Αμερικη κτλ) ?? Και πρέπει να μας πείς τι θα πουλάς... Εννοείται πρώτα κατάθεση και μετά αποστολή (αφού ενημερώσεις και τον παραλήπτη για τα μεταφορικά)
mihalis19 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Όχι για μια φορά είναι Δεν ανοίγω εμπόριο. Το που θα είναι δεν το ξέρω αλλά θα κυνηγήσω περίσσότερο την ΕU Θα είναι ένα αλεξίπτωτο! Αν ενδιαφέρεται κανείς! αχαχαχα
Moderators Inuyasha Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Γνώμη μου μέσω fb μην μπλέκεις να στείλεις εξωτερικό, χθες έβαλα ένα s7 edge και μου έχουν στείλει περισσότεροι ξένοι, πρέπει να παίζει πολύ απαντά όπως οι νιγηριανοι το best στην αγγελία που έχω ότι 3 άτομα διαφορετικά προφίλ μου έχουν στείλει ακριβώς το ίδιο μυνημα, ξες θα σου μεταφέρω 100 ευρω για προκαταβολή και μεταφορικά και μόλις παραλάβω στέλνω τα υπόλοιπα
mihalis19 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Εντάξει το θέμα είναι ότι δεν τσιμπάς. Κοίτα αν μου βάλει τα λεφτά και τα δω οκ κάνω αποστολή. Όμως τι είναι το χειρότερο που μπορεί να πάθω? Να μην παραλάβει και να χρεωθώ 2 μεταφορικά πχ?
alkis13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 29 λεπτά πριν, mihalis19 είπε Εντάξει το θέμα είναι ότι δεν τσιμπάς. Κοίτα αν μου βάλει τα λεφτά και τα δω οκ κάνω αποστολή. Όμως τι είναι το χειρότερο που μπορεί να πάθω? Να μην παραλάβει και να χρεωθώ 2 μεταφορικά πχ? Αν σου καταθεσει τα χρηματα σε τραπεζικο λογαριασμο και το αποστείλλεις εισαι ενταξει, τραβα και video που το πακεταρεις. Αν το κανει μεσω PayPal, μπορει να σου ζητησει χρηματα πισω σε περιπτωση που δεν ειναι οπως το περιεγραψες. Σε καθε περιπτωση, αν δεν καταθεσει τα λεφτα σε τραπεζικο λογαριασμο, οπως και τα λεφτα της αποστολλης, δεν στελνεις τιποτα. Επισης προτίμησε μια σοβαρη εταρια πχ DHL και πακεταρε το οσο καλυτερα γινεται. Πρεπει να σκεφτεις τι θα γινει σε περιπτωση που α) χασει ο μεταφορεας το πακετο β) τραυματισει το περιεχομενο του πακετου Νομιζω οτι εταιριες ασφαλιζουν τα πακετα με καποιο κοστος παραπανω.
sstratos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Προσοχή εαν ειναι εκτός EE θα πληρώσει ο παραλήπτης τελωνείο , και μπορεί να σου ακυρώσει την αγορά . Εαν το κανετε μεσω paypal να κανει dispute και θα χασεις τα λεφτά και θα πληρωσεις και τελωνειο να γυρισει πισω.... Ασχετο πάντως , εγω δεν ξερω εαν θα εμπιστευόμουν τη ζωή μου με αλεξιπτωτο άλλου 🙄
mihalis19 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Ευχαριστώ παιδια. Ενώ έλεγα ότι είναι πιο ασφαλές με paypal μαλλον θα το κανω μεσω τραπεζας και τελος. Στο άθλημα του skydiving Πολλές φορές παίρνουμε μεταχειρισμένα γιατί το κόστος είναι πολύ μεγάλο. (κόστος καινουργιου περιπου 8000€ και παραπανω) Αν ελέγξεις αυτά που πρέπει ελέγξεις δεν έχεις κανένα θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα