Προς το περιεχόμενο

Honor 9 Lite Review


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να κατακτήσει μία από τις πρώτες θέσεις στην παγκόσμια αγορά και να βοηθήσει την μητρική εταιρεία, Huawei, να εκθρονίσει τη Samsung και να καταλάβει την πρώτη θέση σε πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο έχει βάλει στόχο η Honor, που είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μάρκες αυτή την περίοδο. 

Αυτό επιβεβαιώθηκε και από τις πωλήσεις του Honor 10, της ναυαρχίδας της εταιρείας, που ξεπέρασε τις 3 εκατομμύρια σε περίπου δύο μήνες από την ημερομηνία της παρουσίασής του. 

Ο Πρόεδρος της εταιρείας George Zhao έχει βάλει βραχυπρόθεσμο στόχο να βρεθεί ανάμεσα στους πέντε κατασκευαστές (OEMs) smartphones μέσα στην επόμενη τριετία. Όπως αναφέραμε ωστόσο, μακροπρόθεσμα ο στόχος της Κινέζικης εταιρείας είναι να βρεθεί στην πρώτη τριάδα της αγοράς.
Με συσκευές όπως το Honor 7X ή το Honor View 10 ή τελευταία με τα Honor 9 Lite και Honor 10 δεν αποτελεί έκπληξη η ανοδική πορεία της Honor, ειδικά στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Το βασικό χαρακτηριστικό που καθιστά το Honor 9 Lite ξεχωριστό, τουλάχιστον στη συγκεκριμένη κατηγορία τιμής, είναι οι…τέσσερις κάμερες που ενσωματώνει, δύο στην πρόσοψη και δύο στην «πλάτη» ενώ εντύπωση προκαλεί η προσεγμένη ποιότητα κατασκευής, με τον «dual-glass» σχεδιασμό με γυαλί 2.5D αλλά και το επίπεδο εξοπλισμού.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...