Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω διαβάσει κάποια πράγματα για το πώς να αγοράσει κάποιος κρυπτονομίσματα και σκέφτομαι να επενδύσω λίγα χρήματα αρχικά.

Διάβασα ότι είναι αρκετά απλό.

Ανοίγεις έναν λογαριασμό σε ηλεκτρονικό πορτοφόλι (πχ Coinbase) , κάνεις ταυτοποίηση και τοποθετείς τα χρήματα για την αγορά των bitcoins ή άλλων.

Έχω καποιες ερωτήσεις. Μπορείς να τοποθετήσεις χρήματα με πιστωτική; Πόσο ασφαλές είναι αυτό; Η ανάληψη χρημάτων είναι κάτι απλό; Να ξεκινήσω στο Coinbase ή κάπου αλλού;

Δημοσ.

Coinbase είχα ξεκινήσει εγώ καλύτερα να το κάνεις με έμβασμα υπάρχει σχετικό βίντεο στο YouTube στα ελληνικά , λέω με έμβασμα γιατί δεν αφηνε μέχρι πρότινος λόγο Κάπιταλ 

Δημοσ.

Λάβε υπόψη ότι κοντεύουν χρόνο που πάνε κατά διαόλου πάντως... :) Κατά τα άλλα εύκολο είναι. Εγώ με ευρώ είχα αγοράσει από το kraken μέσω τραπεζικής μεταφοράς.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zio10 είπε

Λάβε υπόψη ότι κοντεύουν χρόνο που πάνε κατά διαόλου πάντως... :) Κατά τα άλλα εύκολο είναι. Εγώ με ευρώ είχα αγοράσει από το kraken μέσω τραπεζικής μεταφοράς.

Από πότε? Εγώ τελευταία φορά πριν μήνες άκουγα για τεράστια αύξηση της αξίας τους σε σχέση με πριν λίγα χρόνια.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Από πότε? Εγώ τελευταία φορά πριν μήνες άκουγα για τεράστια αύξηση της αξίας τους σε σχέση με πριν λίγα χρόνια.

Ναι έχει σταματήσει εδώ και 10 - 11 μήνες αυτή η αυξηση και υπάρχει τεράστια πτώση μέρα με τη μέρα...όλα.
Δεχεται πόλεμο από όλους.

Δημοσ.

Αν μπηκες οταν το btc ηταν στα 20000 φυσικα τα βλεπεις ολα μαυρα. Ομως δεν παυει να ειναι ακομα σχεδον 3x πανω σε σχεση με περυσι. Ολα εχουν να κανουν με το ποτε μπηκες και με τι νοοτροπια. Καποιος που δεν βλεπει μονο τιμες αλλα παρακολουθει και τις εξελιξεις παραλληλα καταλαβαινει οτι δεν εχει λογο να πανικοβαλλεται.

Αυτο που λεμε σε ολους (και κανεις δεν ακουει) ειναι να ενημερωθειτε για την τεχνολογια και το σκοπο ωστε να ξερετε που μπαινετε πριν βαλετε χρηματα και τζογαρετε στα τυφλα.

Επειδη τα Threads τετοιων θεματω στο forum σχεδον παντα καταληγουν locked απο Trolling, μπορειτε να μπειτε στο αντιστοιχο club που εχει το Insomnia

• Like 3
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Από τέλος του '17, αρχές '18 δεν πάνε καο τόσο καλά τα πράγματα για τα περισσότερα γνωστά νομίσματα. Βέβαια αν το δεις πιο συνολικά όπως λέει και ο bspus πάλι ανεβασμένα είναι.

Δημοσ.

Παιδιά εγώ δεν ρωτάω εάν συμφέρει ή όχι.

Στο coinbase μπορώ να βάλω τα χρήματα με πιστωτική;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fan είπε

Παιδιά εγώ δεν ρωτάω εάν συμφέρει ή όχι.

Στο coinbase μπορώ να βάλω τα χρήματα με πιστωτική;

Θεωρητικά ναι, αλλά στην πράξη από ότι γνωρίζω πολλοί είχαν πρόβλημα με ελληνική κάρτα και το coinbase δεν τους τη δεχόταν.

Καλύτερα στείλε με SEPA (κανονική προτεραιότητα). Μόνο ένα ευρώ θα σου κρατήσει η τράπεζα για έξοδα αποστολής.

Δημοσ.

Ναι παιδια "επενδυστε" σε κτυπτονομισματα" και οταν αυτα "κρυφτουν" ή γίνουν "καπνός" για τα καλα και δεν τα βρισκεται μην κλεγεσται που χάσατα τα φανερονομισματα σας.

Στυλ πυραμιδας μου ερχεται στο μυαλο ολο το σκεπτικο των κτυτονομισματων...και ποιοι κερδιζουν? αυτοι που το οργανωσαν και και αντες μια μεριδα που που το ξεκινησε το αθλημα νωρις...οι υπολοιποι απλα καθονται και κλαινε τα "φανερονομισματα" τους. Αμα περιμενεται να γινεται πλουσιοι απο αυτα θα περιμενεντε πολλουςε αιωνες.

Δημοσ.

Ξεχασες να αναφερεις τους Εβραιους και τους Illuminati.

Γι αυτο τετοια thread πλεον αυστηρα σε pm η club posts.

Δεν κλειδωνει σιγα σιγα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...