Fulgore Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Haldol είπε Πολύ καλή ιδέα! Θα το κάνω. Η αυτονομία του με ικανοποιεί εφόσον κρατάει από το πρωί που θα σηκωθώ έως το βράδυ που θα μπει στην πρίζα. Το να κρατάει παραπάνω δε μ' απασχολεί. Ελάχιστες φορές χρειάστηκα παραπάνω μπαταρία και ειλικρινά, δε θα ψωνίσω κινητό με κριτήριο αυτές τις... 5 φορές το χρόνο. Όσο για το iPhone X, σαφώς και είναι κλοπή τα 1000+ ευρώ που κοστίζει. Αλλά είμαι από τους ανθρώπους που αν μου αρέσει κάτι και ταυτόχρονα το σηκώνει η τσέπη μου, θα το πάρω, ασχέτως αν είναι "καλή" αγορά η όχι. Το ίδιο και το iPhone 6: κλοπή ήταν στα 800+ ευρώ που το 'χα πάρει, αλλά το 'χω χαρεί απίστευτα αυτά τα χρόνια που το 'χω. Οπότε δε μ' απασχολεί. Για τη φωτογραφική του Mi A2, μάλλον θα 'μαι από τους πρώτους που θα μάθουν αν αξίζει! Υπομονή λίγες μέρες! Για μενα λοιπον αν θες να παρεις android συσκευη μεχρι αυτα τα χρηματα ή αγοραζεις το Redmi note 5(αν φοβασαι για το αν συνηθισεις το android),ή στα χρηματα του miA2 κοιταξε σε καποια ναυαρχιδα του 2017 οπως το Nokia 8 ή το XZ1 πανω κατω.Και τα δυο αυτα κινητα εχουν stock android που αναφερεις. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από Fulgore
Donalhioy Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 το να πας απο συσκευες τυπου iphone σε budget συσκευες τυπου xiaomi ειναι μια πολυ δυσκολη μεταβαση... πανε σε μια ακριβοτερη συσκευη τουλαχιστον να μην σου φανει η διαφορα βουνο... π.χ lg g6, s8, honor 10, one plus 5T, A8 ή μεινε σε apple... αν ειναι οικονομικοι οι λογοι τοτε ασε το Α1 και πανε στο redmi note 5 το 64αρι
Haldol Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Γιατί όμως να πάω σε ναυαρχίδα - ακόμα και παλιά; Θέλω να καταλάβω τον λόγο. Τι θεωρείτε «κακό» σε αυτή τη συσκευή, εξαιτίας της κατηγορίας τιμής της; Θέμα ταχύτητας; Υπάρχει περίπτωση το iPhone 6 με τον απαρχαιωμένο -πλέον- Α8 να είναι πιο γρήγορο από συσκευή με Snapdragon 660 + 4GB RAM; Και αν ναι (που δεν το πιστεύω) πόσο πολύ; Το υποσύστημα γραφικών δε μ' απασχολεί, δεν παίζω παιχνίδια. Θα κυκλοφορήσει και έκδοση με 6 GB / 128 GB, αν και τη θεωρώ λίγο overkill αυτή. Θέμα στην ποιότητα φωτογραφίας; Δε με ενοχλεί. Είναι στα σκαριά και η αγορά μίας EOS 77D + EF-S 15 - 85mm, οπότε στο θέμα 'φωτογραφία' θα είμαι καλυμμένος πολύ περισσότερο από όσο θα με κάλυπτε οποιοδήποτε κινητό. Τέλος, θέλω να ρωτήσω και το άλλο: υπάρχει καμία πρόβλεψη για τιμές στη χώρα μας; Το βρίσκω σε προ-παραγγελία (από Banggood) στα ~260 ευρώ, με Priority Direct Mail. Πόσο μπορεί να έρθει στη χώρα μας, άραγε; Θα αξίζει να περιμένω απ' έξω, ή θα 'χει μικρή διαφορά από εδώ;
Donalhioy Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 21 ώρες πριν, Haldol είπε Γιατί όμως να πάω σε ναυαρχίδα - ακόμα και παλιά; Θέλω να καταλάβω τον λόγο. πιστευω οτι ειναι κυριως θεμα εμπειριας των περισσοτερων εδω μεσα να βλεπουν χρηστες με ναυαρχιδα 3-4ετιας, ξαφνικα να πηγαινουν σε low end - budget συσκευες και προς μεγαλη εκπληξη των αγοραστων... δεν τους καλυπτουν! το iphone 6 αυτη την στιγμη αν και 4ετιας τηλεφωνο κοστιζει πανω απο 300 ευρο.. καλου κακου κρατα το και μην το πουλας.. αν μετανιωσεις την προσπαθεια μεταβασης να εχεις ενα plan B.. και επειδη ειναι συνηθες φαινομενο απο iphone χρηστες σχολια τυπου "να το ios δεν κολλαει δεν μασαει δεν ετσι και αλλιως και αλλιωτικα" οπου μπαινουν στην συγκριση συσκευες του 180 ευρου με συσκευες του 800ευρου... καλο ειναι στην μεταβαση απο ios σε android να παρεις ενα τηλεφωνο που δεν θα σου κανει νερα ωστε να εχεις και μια καλη πρωτη επαφη με το λογισμικο, να μην λες που εμπλεξα?!? μην πας απο το ρετιρε κατευθειαν στο υπογειο...!!!
~mxls~ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 21 ώρες πριν, Haldol είπε Γιατί όμως να πάω σε ναυαρχίδα - ακόμα και παλιά; Θέλω να καταλάβω τον λόγο. Τι θεωρείτε «κακό» σε αυτή τη συσκευή, εξαιτίας της κατηγορίας τιμής της;;.. Οι επιδόσεις, οι καλύτερες οθόνες, ίσως και καλύτερος ήχος (οι κάμερες είπες δεν σε απασχολούν). Αλλά στην τελική μπορεί απλά να πας στο Mi A2, να το υπερευχαριστηθείς, και να έχεις γλυτώσει τόσα λεφτά, γιατί απ'τα ποστς φαίνεσαι προσγειωμένος στην αγορά , και ξέρεις τι ψάχνεις.
Haldol Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, Donalhioy είπε καλο ειναι στην μεταβαση απο ios σε android να παρεις ενα τηλεφωνο που δεν θα σου κανει νερα ωστε να εχεις και μια καλη πρωτη επαφη με το λογισμικο, να μην λες που εμπλεξα?!? μην πας απο το ρετιρε κατευθειαν στο υπογειο...!!! Γι' αυτό το λόγο έχω επιλέξει να προτιμήσω συσκευή με Android One. Για τις υπόλοιπες «διανομές» (δανείζομαι τον όρο απ'τον κόσμο του Linux) έχουν ακουστεί αρκετά, με κυριότερο, τα updates που καθυστερούν. 2 ώρες πριν, ~mxls~ είπε Οι επιδόσεις, οι καλύτερες οθόνες, ίσως και καλύτερος ήχος (οι κάμερες είπες δεν σε απασχολούν). Αλλά στην τελική μπορεί απλά να πας στο Mi A2, να το υπερευχαριστηθείς, και να έχεις γλυτώσει τόσα λεφτά, γιατί απ'τα ποστς φαίνεσαι προσγειωμένος στην αγορά , και ξέρεις τι ψάχνεις. Από επιδόσεις πιστεύω ότι καλύπτομαι. Σε benchmarks ο SD660 είναι ανώτερος του A8. Και θεωρώ ότι τα 4/6 GB RAM (ανάλογα την έκδοση που θα διαλέξω) υπερ-επαρκούν για σωστή εμπειρία στο Android. Μουσική και videos ακούω είτε απ' το jack, ή με BT σε εξωτερικά ηχεία. Τα ηχεία του κινητού είναι μόνο για τις κλήσεις (τις οποίες και πραγματοποιώ σπάνια, "γραπτώς" επικοινωνώ συνήθως). Τώρα πάει, η επιλογή έκλεισε. Παρήγγειλα θήκη, tempered glass και μακρύ (2+ μέτρα) καλώδιο USB-C της BlitzWolf. Όχι ότι δε μπορούν να πάνε στα σκουπίδια άμα για κάποιο λόγο προτιμήσω άλλη συσκευή, αλλά έχω καταλήξει κατά 99,9% σ' αυτή.
Haldol Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Να επαναφέρω το θέμα, επειδή η συσκευή έχει (ψιλο-) κυκλοφορήσει. Να προτιμήσω 64GB ή 32GB; Το iPhone είναι 64άρι κι έχω "πιάσει" τα 39GB. Από αυτά, τα 15GB είναι φωτογραφίες και 6,75GB μουσική. Σκέφτομαι για το 32άρι διότι το βλέπω περισσότερο διαθέσιμο, ενώ το 64άρι υπάρχει σε ένα και μόνο μαγαζί. Για το θέμα της χωρητικότητας, σκέφτομαι να κάνω offload τις φωτό στο Google Photos και μουσική να μη περάσω καν, διότι έτσι κι αλλιώς, μόνο από Spotify ακούω πλέον. Θα με βολέψει, ή θα 'μαι συνεχώς στο σβήσε-σβήσε-σβήσε;
Liverpool89 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Προσεχε ναναι global version. Νομιζω αυτα που εχουν φερει δεν το αναφερουν. 64αρα μνημη ειναι καλυτερα
paragontikos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 μα το mi A2 ειναι η global εκδοση του mi 6X, πιστευω εχει την 800αρα,
Haldol Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Ναι, το Mi A2 είναι η global έκδοση του Mi 6X. Δεν υπάρχει "μη-global" Α2. :P Και έχει την Β20.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα