golden black Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα! Έχει κάνει κάποιος πρόσφατα επέμβαση λέιζερ μυωπία στη Θεσσαλονίκη; Αν ναι που κ ποια ήταν η εμπειρία του σκέφτομαι να κάνω άμεσα κ θέλω γνώμες κ εγγυημένα (όσο γίνεται)αποτελέσματα! ευχαριστω
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ο οφθαλμίατρος σου δεν κανει ? Ρωτα εδώ τον Apolonas25 Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από Γιάννης Platano
golden black Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, golden black είπε Καλησπέρα! Έχει κάνει κάποιος πρόσφατα επέμβαση λέιζερ μυωπία στη Θεσσαλονίκη; Αν ναι που κ ποια ήταν η εμπειρία του σκέφτομαι να κάνω άμεσα κ θέλω γνώμες κ εγγυημένα (όσο γίνεται)αποτελέσματα! ευχαριστω
golden black Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 14 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Ο οφθαλμίατρος σου δεν κανει ? Ρωτα εδώ τον Apolonas25 14 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Ο οφθαλμίατρος σου δεν κανει ? Ρωτα εδώ τον Apolonas25 Πηγαίνω σε οφθαλμίατρο στο ΙΚΑ διαφορετικός κάθε φορά για τυπικό έλεγχο της μυωπίας κ συνταγογράφηση γυάλινων όποτε δεν έχω οφθαλμίατρο !κ αναρωτιέμαι αν κάποιος έχει κάνει λέιζερ προσφάτως η στο ophthalmica η diathlasis σε κάποιο από αυτά τα εξειδικευμένα κέντρα η έστω κάποιον γιατρό ονομαστικά που είναι αποδεδειγμένα καλός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα