Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημερα .Μπορω μεσα απο το gmail να λαμβανω email απο λογαριασμο τυπου [email protected] ? Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από Γιάννης Platano
kormos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Καλημερα .Μπορω μεσα απο το gmail να λαμβανω email απο λογαριασμο τυπου [email protected] ? Καλημέρα, ή θα το προσθέσεις και θα γίνετε «ουσιαστικά» προώθηση από τον «mail server» σου (έχει μια χρονοκαθυστέρηση) ή θα κοιτάξεις την επιλογή (πει πληρωμής) που δίνει η Google εδώ Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από kormos
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστω.Πως μπορω να το προσθεσω ?Θελω να το παιρνω από τη δουλεια που είναι κλειδωμενοςο υπολογιστης με windows 10 και μονο gmail μπορω να διαχειριστω αλλα από το σπιτι τον εχω ρυθμισει με την παλια αλληλογρφια των vista σε windows 7. Εχω δικο μου domain. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από Γιάννης Platano
kormos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 30 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Σε ευχαριστω.Πως μπορω να το πορσθεσω ?Θελω να το παιρνω από τη δουλεια που είναι κλειδωμενοςο υπολογιστης με windows 10 και μονο gmail μπορω να διαχειριστω αλλα από το σπιτι τον εχω ρυθμισει με την παλια αλληλογρφια των vista σε windows 7. Εχω δικο μου domain. Ρίξε μια μάτια στον οδηγό εδώ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα