antonis1111 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Ενδιαφέρομαι να δώσω το IELTS. Εγώ ήξερα μόνο το British Council ως φορέα που διοργανώνει το IELTS αλλά έψαξα και βρήκα ότι υπάρχει και ένας δεύτερος φορέας στην Ελλάδα, το PeopleCert. Στην Αθήνα, το εξεταστικό του κέντρο είναι Κοραή 3. Θα ήθελα να ρωτήσω ποιον από τους 2 φορείς να προτιμήσω. Το PeopleCert άρχισε να διοργανώνει το IELTS σχετικά πρόσφατα (2016). Έχει κανείς εμπειρία; (π.χ. ποιότητα ήχου στα ακουστικά, αυστηρότητα εξεταστών στα προφορικά κλπ) Ευχαριστώ
Aggeluska Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 εγω ειχα δωσει με το british council. ειμασταν πολλοι ανθρωποι σε μια αιθουσα οταν καναμε ακουστικο και ακουγαμε απο ενα μικρο κασετοφωνακι ... Λογικα εφοσον ειναι πιστοποιημενο κεντρο για IELTS, τοτε θα εχουν τα ιδια πρωτυπα.
Marina Palaiologou Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα, βρίσκομαι Αθηνα. Μπορει να μου προτεινει καποιος καλο φροντιστηριο/κεντρο προετοιμασιας για το IELTS?? εχω ακουσει για καποιες αλυσιδες αλλα χωρις να σου δινουν ιδιαιτερη προσοχη, πληρωνοντας φυσικα αδρα για μολις ενα μηνα...
Kourkounatos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Στις 25/7/2018 στις 6:38 ΜΜ, antonis1111 είπε Ενδιαφέρομαι να δώσω το IELTS. Εγώ ήξερα μόνο το British Council ως φορέα που διοργανώνει το IELTS αλλά έψαξα και βρήκα ότι υπάρχει και ένας δεύτερος φορέας στην Ελλάδα, το PeopleCert. Στην Αθήνα, το εξεταστικό του κέντρο είναι Κοραή 3. Θα ήθελα να ρωτήσω ποιον από τους 2 φορείς να προτιμήσω. Το PeopleCert άρχισε να διοργανώνει το IELTS σχετικά πρόσφατα (2016). Έχει κανείς εμπειρία; (π.χ. ποιότητα ήχου στα ακουστικά, αυστηρότητα εξεταστών στα προφορικά κλπ) Ευχαριστώ Η PeopleCert διοργανωνει το IELTS με βαση τους κανονισμους του British Council καθως αποτελει δικο του διπλωμα,οποτε ακολουθουνται οι προδιαγραφες του British Council.Σαν σοβαροτητα διεξαγωγης των εξετασεων αλλα και οργανωσης προτιμησε το British Council. Στις 25/7/2018 στις 6:58 ΜΜ, Aggeluska είπε εγω ειχα δωσει με το british council. ειμασταν πολλοι ανθρωποι σε μια αιθουσα οταν καναμε ακουστικο και ακουγαμε απο ενα μικρο κασετοφωνακι ... Λογικα εφοσον ειναι πιστοποιημενο κεντρο για IELTS, τοτε θα εχουν τα ιδια πρωτυπα. Ποτε εδωσες?Ολοι απο κασετοφωνο ακουτε αλλα ο καθενας εχει τα ακουστικα του.Μου κανει εντυπωση που ειχες κασετοφωνο.Αν επιτρεπεται ποτε και που εδωσες?
Aggeluska Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 18 minutes ago, Kourkounatos said: Η PeopleCert διοργανωνει το IELTS με βαση τους κανονισμους του British Council καθως αποτελει δικο του διπλωμα,οποτε ακολουθουνται οι προδιαγραφες του British Council.Σαν σοβαροτητα διεξαγωγης των εξετασεων αλλα και οργανωσης προτιμησε το British Council. Ποτε εδωσες?Ολοι απο κασετοφωνο ακουτε αλλα ο καθενας εχει τα ακουστικα του.Μου κανει εντυπωση που ειχες κασετοφωνο.Αν επιτρεπεται ποτε και που εδωσες? Καλοκαίρι 2012 . Σε ένα ξενοδοχείο πίσω από το Χίλτον, όνομα δεν θυμαμαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα