babkar Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Γεια σας , προσπαθώ να περάσω το logo στην υπογραφή του gmail μου , όμως πατωντας να φορτώσω την εικόνα μου ζητάει μόνο url . Σε ενα αλλο account που εχω μου δινει να κανω upload και απο τον υπολογιστή μου , στο αλλο ομως οχι . Εκανα την φωτογραφία σε html , cpoy paste αλλα δεν την εμφανίζει . Τι μπορω να κάνω ? Δειτε και τα επισυναπτόμενα . Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
kormos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, babkar είπε Γεια σας , προσπαθώ να περάσω το logo στην υπογραφή του gmail μου , όμως πατωντας να φορτώσω την εικόνα μου ζητάει μόνο url . Σε ενα αλλο account που εχω μου δινει να κανω upload και απο τον υπολογιστή μου , στο αλλο ομως οχι . Εκανα την φωτογραφία σε html , cpoy paste αλλα δεν την εμφανίζει . Τι μπορω να κάνω ? Δειτε και τα επισυναπτόμενα . Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επειδή είμαι από κινητό αυτό που διακρίνω είναι πως στο ένα τρέχεις την παλιά έκδοση και στο άλλο τη νέα. (Αν κάνω λάθος διόρθωσε με). Οι λογαριασμοί είναι ίδιοι ή κάποιος είναι business?
babkar Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Εχεις δικιο ο ενας ειναι bussiness.. Ομως χτες το ειχα κανει προσθεσα φωτογραφια και επειτα την διεγραψα γιατι εκανα καποια τεστ και ξαφνικα μου εμφανιζει οταν παω να φορτωσω φωτο το url μονο σαν πιθανο upload..
kormos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, babkar είπε Εχεις δικιο ο ενας ειναι bussiness.. Ομως χτες το ειχα κανει προσθεσα φωτογραφια και επειτα την διεγραψα γιατι εκανα καποια τεστ και ξαφνικα μου εμφανιζει οταν παω να φορτωσω φωτο το url μονο σαν πιθανο upload.. Δες λίγο το παρακάτω αν θες....
babkar Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 FYI : ανεβασα url image μεσω του imageshack!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα