Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν καμιά ώρα αφού επέστρεφα από τη βόλτα του σκυλιού άρχισε να με ακολουθεί ένας τρελός και να με βρίζει πως όλοι εμείς οι βρωμιάρηδες που έχουμε σκύλο δεν τα μαζεύουμε. Με ακολουθούσε και μου έλεγε πως θα με πάει στην αστυνομία γιατί με έχει δει να τα κάνει ο σκύλος μου και να μην τα μαζεύω ( μούσια ) . Εγώ άρχισα να βιντεοσκοπώ τις απειλές του και του είπα πως φυσικά και θα πάμε στην αστυνομία και να δούμε ποιος θα πάθει τι.

Αυτός αφού είδε πως δεν φοβήθηκα άρχισε τις απειλές πως αν με ξαναδεί θα με σπάσει στο ξύλο και κόλλαγε την μούρη του στο πρόσωπο μου. Του είπα πως αν με ακουμπήσει θα έχω μάρτυρες ( γίναμε θέαμα στο στενό) και θα τον κλείσω μέσα. Σταμάτησε να με ακολουθεί και με έβριζε από μακριά. Το καλύτερο; Έσερνε και αυτός ένα κακόμοιρο σκυλί με δύναμη καθώς με έβριζε και με απειλούσε.

Το ερώτημα είναι τι κάνω τώρα; Πήγα στην αστυνομία και αυτοί στην είσοδο μου είπαν να μην δώσω βάση στον κάθε τρελό και πως αν θέλω μπορώ να το αναφέρω αύριο στον αξιωματικό υπηρεσίας με την ταυτότητα μου ( πράγμα που φυσικά και θα κάνω). Πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Πως μπορώ να προστατεύσω τον εαυτό μου και το σκύλο μου; Δεν θέλω να αλλάξω διαδρομή μόνο και μόνο εξαιτίας ενός τραμπούκου. Φοβάμαι όμως πως την επόμενη φορά που κάποιος θα με ακολουθεί, θα με βρίζει και θα κολλάει την μούρη του πάνω μου θα αντιδράσω.

Ελπίζω να μην θεωρείται off topic και διαγραφεί, είμαι παντελώς άσχετος με τέτοια θέματα ( τσακωμοί και μηνύσεις). Η μάνα μου λέει να μην δώσω σημασία αλλά δεν μπορεί ο κάθε τρελός να προκαλεί έτσι τον κόσμο, θεωρώ πως δέχτηκα επίθεση άλλωστε.

• Like 1
  • Confused 1
  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Super Moderators
Δημοσ.

Για την ώρα αρκεί που καταγράφηκε απο τον αξιωματικό υπηρεσίας. Έτσι, αν συμβεί ξανά καποιο περιστατικό, έχεις ενα πλεονέκτημα. 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, billdanos είπε

Για την ώρα αρκεί που καταγράφηκε απο τον αξιωματικό υπηρεσίας. Έτσι, αν συμβεί ξανά καποιο περιστατικό, έχεις ενα πλεονέκτημα. 

Αύριο θα καταγραφεί που θα ξαναπάω, σήμερα μου είπαν πως ανακρίνει κάποιους που πλακώθηκαν και να πάω αύριο το πρωί. Κάτι άλλο που παρατήρησα πάντως ήταν πως όλοι κοίταζαν ( οι γείτονες) και κανείς δεν είπε τίποτα. Μου χάλασε τη διάθεση και με εκνεύρισε και είμαι σίγουρος πως θα τον ξαναπετύχω, τον εαυτό μου άλλωστε κοιτάω να προφυλάξω και για αυτό θέλω να το αναφέρω απλά δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω μήνυση ( η αν θα έχει κάποιο νόημα αυτή η μήνυση).

Επεξ/σία από Vasivouzoukos
Δημοσ.

Ε μάζευε και εσύ ρε συ αυτά που κάνει ο σκύλος σου 😛

Πέρα από την πλάκα,άμεσα να πας να καταγράφει στα περιστατικά από τον αξιωματικο υπηρεσιας.

• Thanks 1
Δημοσ.

Φιλε μου χαλαρωσε σε καμια εβδομαδα θα σου εχει περασει, μπραβο που συγκρατηθηκες ;)

Ε γενικα παιζουν διαφοροι τρελοι, εχουμε και εμεις εδω εναν 😁
15 χρονια βριζει μανες πατερες κτλ σε διαφορους περαστικους η γειτονες για διαφορους λογους (γκαζον,σκυλι, κτλ) φωναζει, τον ακουμε 3 τετραγωνα.
Σκεφτομουν τις προαλλες αυτος δεν εχει φαει σε αυτα τα 15χρονια ουτε μια φαπα απο αλλον, μου εκανε εντυπωση ποσο τυχερος ειναι...!

• Thanks 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, bc00l είπε

Φιλε μου χαλαρωσε σε καμια εβδομαδα θα σου εχει περασει, μπραβο που συγκρατηθηκες ;)

Σε ευχαριστώ για τα λόγια σου. Στον λόγο μου απορώ πως μπόρεσα και συγκρατήθηκα... Σκέφτηκα όμως την οικογένεια μου και πρώτα απο όλους την μάνα μου που δεν ήθελα να την στενοχωρήσω και να μπλέξω με δικαστήρια. Γιατί ξέρεις όλοι αυτοί προκαλούν και βρίζουν αλλά όταν αρχίσουν και πέφτουν μερικές τότε είναι οι πρώτοι που κλαίγονται στην αστυνομία και το παίζουν θύματα.

Το πρόβλημα είναι πως μπορεί να έχω μια άσχημη μέρα στην δουλειά, κάποιος απο την οικογένεια μου ή φίλος μου να έχει προβλήματ και να είμαι σε ένταση... Τότε δεν ξέρω αν μπορέσω να συγκρατηθώ...

Δημοσ.

Κ εσύ όμως είσαι απαράδεκτος εδώ που τα λέμε.... Μα να μην έχεις μάθει στον σκύλο σου να τα μαζεύει μόνος του;;; Έστω μάθε τον να πηγαίνει τουαλέτα!! Πάρε του μια χειμικη στην τελική!! 😂

Πέρα από την πλάκα, απλά πας να δηλώσεις αύριο το περιστατικό σε πρώτη φάση. 

• Like 1
Δημοσ.

Είναι κάτι τέτοιοι τρελοί που προκαλούν τυχαίους ανθρώπους στον δρόμο για να δημιουργήσουν ένταση + μηνύσεις + αποζημιώσεις κτλ.... 

1 λεπτό πριν, postfire είπε

εχε το νου σου ο σκυλος σου πρεπει να εχει τσιπ και να εχει κανει ολα τα εμβολια

να εισαι καλυμμενος

Εμβόλια και βιβλιάριο υγείας. 

• Like 1
Δημοσ.

Συγχαρητήρια που συγκρατήθηκες. Εγώ δε θα 'χα κρατηθεί, θα τον είχα σαπίσει, δυστυχώς, σε περίπτωση που "μου κόλλαγε στη μούρη" όπως έγραψες.

Κατά τα άλλα εσύ κοίτα να είσαι 101% εντάξει (εμβόλια, βιβλιάριο, τσιπ, να μαζεύεις ακαθαρσίες, κλπ) και κάνε την αναφορά αύριο.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τρελός είναι, ό,τι θέλει μπορεί να πει!! Ότι του επιτέθηκε ο σκύλος κτλ. Πήγαινε να καταγραφεί 

Επεξ/σία από lek88
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, postfire είπε

εχε το νου σου ο σκυλος σου πρεπει να εχει τσιπ και να εχει κανει ολα τα εμβολια

να εισαι καλυμμενος

Ναι φυσικά και τα έχει, σε ευχαριστώ για την υπενθύμιση πάντως. Εγώ δεν είχα  πρόβλημα και εκείνη τη στιγμή να πηγαίναμε στην αστυνομία ή να ερχόταν το 100. Το θέμα είναι πως όταν είδε πως δεν ''φοβήθηκα'' άρχισε και με έβριζε προκαλώντας με λες και είμαστε 15χρονα. Πραγματικά είμαι κατω από 25 και αυτός ήταν 55.

Δεν θα ασχολιόμουν καν με τον κάθε καμμένο αλλά νομίζω πως το παρατράβηξε σήμερα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε

Ναι φυσικά και τα έχει, σε ευχαριστώ για την υπενθύμιση πάντως. Εγώ δεν είχα  πρόβλημα και εκείνη τη στιγμή να πηγαίναμε στην αστυνομία ή να ερχόταν το 100. Το θέμα είναι πως όταν είδε πως δεν ''φοβήθηκα'' άρχισε και με έβριζε προκαλώντας με λες και είμαστε 15χρονα. Πραγματικά είμαι κατω από 25 και αυτός ήταν 55.

Δεν θα ασχολιόμουν καν με τον κάθε καμμένο αλλά νομίζω πως το παρατράβηξε σήμερα...

φραγκακια ηθελε να βγαλει να σε προκαλεσει να τον χτυπισεις και μετα να σε τρεχει

καλα εκανες και κρατηθηκες

θα δουμε πολλα τετοια ακομα οσο υπαρχει κριση

Επεξ/σία από postfire
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε

Το πιθανότερο είναι να μην τον ξαναδείς κιόλας. Μπορεί απλά να έπεσε στο δρόμο σου, να σε είδε μικρό με σκύλο και είπε να στο παίξει "άντρας" 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...