Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους, οποιος μπορεί να με βοηθήσει στα της διαδικασίας δημιουργίας site απο το μηδέν, θα μου ειναι πολυ χρήσιμη οποία βοήθεια, ευχαριστώ πολυ :)

Δημοσ.

Θα σου θέσω ενα άλλο παραδειγμα για να καταλάβεις τη γενικότητα του ερωτήματος σου.

"Θέλω να μαγειρέψω, βοηθήστε με"

Οπως καταλαβαίνεις:

• Τι θες να μαγειρέψεις;
  • Τι ξέρεις να κάνεις από μαγειρική; Π.χ. μόνο να αναβεις το φως της κουζίνας;
  • Θα το κανεις εσύ ή θα το αγοράσεις έτοιμο;
  • Τι εξοπλισμό και γνώσης χρήσης αυτου εχεις;
  • .....
  • Εκανες κάποιο google search με βάση αυτό που σκεφτεσαι;
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, isay είπε

Θα σου θέσω ενα άλλο παραδειγμα για να καταλάβεις τη γενικότητα του ερωτήματος σου.

"Θέλω να μαγειρέψω, βοηθήστε με"

Οπως καταλαβαίνεις:

• Τι θες να μαγειρέψεις;
  • Τι ξέρεις να κάνεις από μαγειρική; Π.χ. μόνο να αναβεις το φως της κουζίνας;
  • Θα το κανεις εσύ ή θα το αγοράσεις έτοιμο;
  • Τι εξοπλισμό και γνώσης χρήσης αυτου εχεις;
  • .....
  • Εκανες κάποιο google search με βάση αυτό που σκεφτεσαι;

Έκανα ενα google search αλλα δεν έβγαλα άκρη, εχω ενα μικρό τουριστικό γραφείο μεταφοράς επιβατών και χρειάζομαι site ώστε να ενταχθώ στο tripadvisor ώστε να παίρνω και απο εκει πελατεία, ειμαι γνωστής του αντικειμένου των τουριςτικων μεταφορών απλα απο πελατεία μέσω Ίντερνετ δεν ξερω και πολλα, αλλα θελω να μαθω γιατι το μονο σίγουρο ειναι οτι θα με βοηθήσει πολυ.

οποια αλλη διευκρίνιση παρέλειψα ρωτήστε με

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  1. Αγοράζεις ένα δικό σου domain, στο όνομα του γραφείου. Ενδεικτικά dnhost.gr  papaki.gr και άλλοι
  2. Για αρχή, για μειωμένο αρχικό κόστος και πιο άμεση λύση ενοικίασε κάποια υπηρεσία τύπου wordpress ή blogspot με έτοιμα templates να διαλέξεις.
  3. Φτιάχνεις ένα βασικό site (είναι ΠΕΡΙΠΟΥ) σαν να κάνεις κολάζ και σχεδόν δεν θέλει γνώσεις προγραμματισμου. Σίγουρα το αποτελεσμα δεν θα ειναι σαν κουστουμι απο ράφτη
  4. Συνδεεις το domain με το πακέτο σου και εισαι ετοιμος για καταχώρηση στο tripadv. 
  5. Το τι πρεπει να ενσωματώσεις στη σελίδα σου ΑΠΟ το tripadv θα σου πουν αυτοι. 

Σου έδωσα αρκετή τροφή για googling και αναζήτηση.

Ολα τα παραπάνω μπορουν να στα παρέχουν πακέτο, εταιρίες κατασκευής σελίδων και μάλιστα οικονομικά. Κάνε έρευνα αγορας. Σε κάθε περιπτωση όμως το domain να βγει στο ονομα σου και σε καμία περιπτωση δδε χρειάζεται τώρα να πας σε κάτι custom made που σιγουρα ειναι πιο ακριβό.

Επεξ/σία από isay
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...