Mikaela 200 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Λοιπον θα ηθελα να διαγραψω ολο το ιστορικο τπυ κινητου μου τα παντα ομβς θελω να αφορα αυτο μονο το google και το yputube . Υπαρχει καποιο app ή κατι ;
Comic maniak Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Μπορεις να πας στις ρυθμισεις και να διαγραψεις ολα τα δεδομενα της εφαρμογης. Το YouTube εχει επιλογη για να μην κρατα ιστορικο. Το google chrome εχει επιλογη διαγραφης ιστορικου μεσω της ιδιας της εφαρμογης και μεσω των ρυθμισεων. Να σημειωσω οτι μιλαω για android. Αν εχεις iphone δεν ξερω αν μπορω να βοηθησω😅. 1
Mikaela 200 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 7 λεπτά πριν, Comic maniak είπε Μπορεις να πας στις ρυθμισεις και να διαγραψεις ολα τα δεδομενα της εφαρμογης. Το YouTube εχει επιλογη για να μην κρατα ιστορικο. Το google chrome εχει επιλογη διαγραφης ιστορικου μεσω της ιδιας της εφαρμογης και μεσω των ρυθμισεων. Να σημειωσω οτι μιλαω για android. Αν εχεις iphone δεν ξερω αν μπορω να βοηθησω😅. Σε ευχαριστω πολυ ! 😊 οχι android εχω σε ευχαριστω και παλι !
Comic maniak Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, Mikaela 200 είπε Σε ευχαριστω πολυ ! 😊 οχι android εχω σε ευχαριστω και παλι ! Παρακαλω😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα