IBAGASA Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: Θέλω να ανοίξω έναν λογαριασμό στην τράπεζα αλλά θα επιθυμούσα για την ανάληψη (γκισέ) να απαιτείται ΚΑΙ η Ταυτότητα αλλά ΚΑΙ το Βιβλιάριο.Επειδή γενικα ξεχνάω αρκετά και έχω χάσει πάμπολλες φορές το πορτοφόλι που περιέχει την ταυτότητα μου ,θα ήθελα αυτήν την παραπάνω εξασφάλιση.Δηλαδή για την ανάληψη απο τα γκισέ,να απαιτείται ΚΑΙ η Ταυτότητα αλλά και το Βιβλιάριο.Γνωρίζετε αν μπορώ να το ζητήσω αυτό από την τράπεζα?Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από IBAGASA
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Σε καμία, και τα βιβλιάρια τείνουν προς εξαφάνιση, πόσο χρονών είσαι; . ...και να συμπληρώσω εγω εχω να μπω σε τράπεζα για ανάληψη απο ταμείο χρόνια.
jakegate7 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 39 minutes ago, IBAGASA said: Καλησπέρα παιδιά. Ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: Θέλω να ανοίξω έναν λογαριασμό στην τράπεζα αλλά θα επιθυμούσα για την ανάληψη (γκισέ) να απαιτείται ΚΑΙ η Ταυτότητα αλλά ΚΑΙ το Βιβλιάριο.Επειδή γενικα ξεχνάω αρκετά και έχω χάσει πάμπολλες φορές το πορτοφόλι που περιέχει την ταυτότητα μου ,θα ήθελα αυτήν την παραπάνω εξασφάλιση.Δηλαδή για την ανάληψη απο τα γκισέ,να απαιτείται ΚΑΙ η Ταυτότητα αλλά και το Βιβλιάριο.Γνωρίζετε αν μπορώ να το ζητήσω αυτό από την τράπεζα?Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Το βιβλιαριο δεν είναι για να σου προσφέρει έξτρα ασφάλεια. Ένα απλό τεφτέρι είναι που κρατάει το ιστορικό των συναλλαγών σου και στην πρώτη σελίδα έχει τα στοιχεία σου. Η ταυτότητα σου, πιστοποιεί ποιος είσαι, και ως δικαιούχος του λογαριασμού μπορείς να σηκώσεις τα λεφτά.
IBAGASA Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 35 είμαι απλά επειδή έχω ακούσει σκηνικά που κάποιοι μέσω ταυτοτήτων κλεμμένων και ταυτόχρονως ελειπούς παρατήρησης από τον τραπεζικό υπάλληλο,έκαναν αναλήψεις από τράπεζες απλά και μόνο από την κλεμμένη ταυτότητα. Κι εγώ για μικροποσά από τα ATM τραβάω αν χρειάζεται. Στην συγκεκριμένη περίπτωση που αναφέρομαι όμως,θα πρόκειται μεγάλα χρηματικά ποσά αναλήψεων,10.000€ - 15.000€. Οπότε όπως καταλαβαίνεις,και εγώ όντως ένας άνθρωπος που ξεχνάει πολλές φορές,θέλω κάποια παραπάνω εξασφάλιση για να μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος.
jakegate7 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) στα θετικά έχουμε capital controls οπότε δεν μπορούν να σηκώσουν ποσά 10.000-15.000 ευρώ. αν τα μεταφέρουν σε δικό τους λογαριασμό, πρέπει να είναι τέρμα στόκοι. αν δεν σου έχουν κλέψει την ταυτότητα, δεν έχεις να φοβηθείς κάτι. αν στην έχουν κλέψει κάποια στιγμή στο παρελθόν και έχεις δηλώσει την απώλεια. πάλι δεν έχεις να φοβηθείς κάτι. αν παρόλα αυτά έχεις τον φόβο, μπορείς να τα κλείσεις σε μια προθεσμιακή κατάθεση χωρίς να επιτρέπεις να την σπάσεις πρόωρα. με κίνδυνο φυσικά να χρειαστείς τα λεφτά σου και να μην μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από jakegate7
IBAGASA Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, jakegate7 είπε στα θετικά έχουμε capital controls οπότε δεν μπορούν να σηκώσουν ποσά 10.000-15.000 ευρώ. αν τα μεταφέρουν σε δικό τους λογαριασμό, πρέπει να είναι τέρμα στόκοι. αν δεν σου έχουν κλέψει την ταυτότητα, δεν έχεις να φοβηθείς κάτι. αν στην έχουν κλέψει κάποια στιγμή στο παρελθόν και έχεις δηλώσει την απώλεια. πάλι δεν έχεις να φοβηθείς κάτι. αν παρόλα αυτά έχεις τον φόβο, μπορείς να τα κλείσεις σε μια προθεσμιακή κατάθεση χωρίς να επιτρέπεις να την σπάσεις πρόωρα. με κίνδυνο φυσικά να χρειαστείς τα λεφτά σου και να μην μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις. Δεν ισχύει αυτό φίλε.Εδώ και περίπου 2 χρόνια αν κάνεις κατάθεση ας πούμε 40.000€ και πας την επόμενη μέρα,τα τραβάς και τα 40.000€ κατευθείαν! Θεωρείται Νέο χρήμα. Εν πάσει περιπτώσει,εγώ θα πάω από Δευτέρα στις τράπεζες και θα τους πω πως έχω σκοπό να ανοίξω έναν λογαριασμό στον οποίο να καταθέσω ΧΧΧ χρήματα, αλλά θέλω/ζητώ,ο εκάστοτε Ταμίας να απαιτεί Ταυτότητα + Βιβλιάριο. Μπορείτε να μου το κάνετε? Και θα σας ποστάρω τα Νέα...Ίδωμεν... Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2018 από IBAGASA
soleman Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, IBAGASA είπε Δεν ισχύει αυτό φίλε.Εδώ και περίπου 2 χρόνια αν κάνεις κατάθεση ας πούμε 40.000€ και πας την επόμενη μέρα,τα τραβάς και τα 40.000€ κατευθείαν! Θεωρείται Νέο χρήμα. Εν πάσει περιπτώσει,εγώ θα πάω από Δευτέρα στις τράπεζες και θα τους πω πως έχω σκοπό να ανοίξω έναν λογαριασμό στον οποίο να καταθέσω ΧΧΧ χρήματα, αλλά θέλω/ζητώ,ο εκάστοτε Ταμίας να απαιτεί Ταυτότητα + Βιβλιάριο. Μπορείτε να μου το κάνετε? Και θα σας ποστάρω τα Νέα...Ίδωμεν... 1}Υπάρχει λογαριασμός χωρίς βιβλιάριο 2)Δεν γίνεται ανάληψη χωρίς ταυτότητα 3)Παλιά θυμάμαι μπορούσες να βάλεις κάποιους όρους στην ανάληψη αλλά δεν θυμάμαι αν οι ταυτότητα +βιβλιάριο ήταν μέσα στους όρους 4)Δεν πάμε Δευτέρα και Παρασκευή σε Δημόσιες Υπηρεσίες και τράπεζες γιατί έχουν ουρά.
marmagia Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Θεωρητικά θα πρέπει να έχεις δηλώσει στην τράπεζα την απώλεια/ αλλαγή ταυτότητας όποτε αν κάποιος έχει την παλιά σου δεν θα συμφωνεί ο αριθμος που βλέπει ο ταμίας στο σύστημα 1
talibanakos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 6 ώρες πριν, jakegate7 είπε Η ταυτότητα σου, πιστοποιεί ποιος είσαι, και ως δικαιούχος του λογαριασμού μπορείς να σηκώσεις τα λεφτά. Θυμηθηκα πριν χρονια στην Καλαματα,ηθελα να βγαλω λεφτα μονο με την ταυτοτητα απο λογαριασμο που ημουν συνδικαιουχος. Μεχρι και στον προισταμενο με στειλαν για να μου υπογραψει,για να μπορεσω να βγαλω 10 ευρω που τα χρειαζομουν και δε μπορουσα να τα βγαλω με καρτα.
jakegate7 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Μπορει να μην ειχες κανει ενημερωση τα στοιχεια σου για αυτο να υπηρχε αυτο το κολημα. Κανονικα μονο με ταυτοτητα, αντε να ξερεις και το αφμ σου, για να σηκωσεις λεφτα.
talibanakos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, jakegate7 είπε Μπορει να μην ειχες κανει ενημερωση τα στοιχεια σου για αυτο να υπηρχε αυτο το κολημα. Κανονικα μονο με ταυτοτητα, αντε να ξερεις και το αφμ σου, για να σηκωσεις λεφτα. Κανονικα ενημερωμενος ηταν ο λογαριασμος,απλα ο ταμιας δε γουσταρε να με εξυπηρετησει. Αρχικα εκανα μανουρα γιατι πηγε καποιος να μου παρει τη σειρα απο ενα μπερδεμα,οποτε χαλαστηκε ο ταμιας που το εκανα στην ουρα του. Θυμαμαι την ειρωνια του,καλα ρε φιλε για 10 ευρω γινεται ολη αυτη η ιστορια; Πως κρατηθηκα και δεν του κατεβασα ολα τα αγια για αυτη την κουβεντα του.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα